Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Πάλι πάτε να «δαγκώσετε» τους οπαδούς;

Αδέρφια καλή χρονιά να έχουμε και να ξεκινήσει από το 13 η πράσινη αντεπίθεση στην κόκκινη παράγκα, χωρίς τον «τιμωρό τουιτεράκια τζαμπατζή». Όπως διαπιστώσατε ήθελα αυτές τις ημέρες να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να μην κάνω αναρτήσεις αθλητικού περιεχομένου. Ήθελα να κάνω την πρώτη ανάρτηση του νέου έτους την Παρασκευή και να αφορά την είσοδο ή μη του Πρίγκηπα στην ΠΑΕ. Αλλά λογάριαζα χωρίς τους ηλίθιους. Έτσι σαν καλός σεναριογράφος γράφω το πρώτο σενάριο της χρονιάς.

Η προσφιλής συνήθεια κάποιου γραφικού τζαμπατζή χρήστη του τουίτερ που νομίζει πως διοικεί τον μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο είναι να ζητάει χρήματα από τους οπαδούς και να λέει ή να γράφει ότι του κατεβάσει η γκλάβα του. Κατά την συνήθειά του αυτή μας ενημέρωσε πως θέλει να πάρει δάνειο που θα το εγγυηθεί ένα σύνολο ατόμων, μέρος των οποίων δεν έχει δικαίωμα άποψης, και μετά θα κάνει νέα ΑΜΚ για να δώσουν χρήματα οι οπαδοί της ομάδας.

Από που να αρχίσω να σχολιάζω; Μήπως πως η δημοσιοποίηση αυτών των ενεργειών υπονοεί την άρνηση της εισόδου του Πρίγκηπα στην ΠΑΕ; Μήπως πως όσοι «έφαγαν το τυράκι» και έγιναν ηλεκτρονικά μέλη με 20 ευρώ τώρα μπορεί να βρεθούν υπόλογοι για ένα δάνειο που δεν το αποφάσισαν, ούτε το ενέκριναν, αλλά ούτε και είπαν τη γνώμη τους για αυτό; Καλά δεν κάθισε να δει τι του έλεγαν όταν τον «έπεισαν» για την αποτυχημένη οργάνωση που φέρει το όνομα του συλλόγου και τι τελικά έγινε; Ούτε καν 9000 μέλη, για τα 10000 δεν το διανοήθηκαν. Και τώρα θα ζητήσει να γίνει ΑΜΚ για να του δώσουν χρήματα οι ΑΝΕΡΓΟΙ, οι ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ, οι ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δοκιμαζόμενοι οπαδοί της ομάδας; Γιατί να σου δώσουν εσένα κύριε τα χρήματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ για να τα διαχειριστείς; Εσύ πότε θα βάλεις χρήματα από την τσέπη σου;

Πιο πολύ όμως νευρίασα όταν είδα σε ιντερνετικό χώρο «Παναθηναϊκής» έκφρασης να υποστηρίζουν αυτή την άποψη, οι οπαδοί να γίνουν οι «μεγαλομέτοχοι». Ρε επικίνδυνα γαυροβαζελάκια με τις πληρωμένες αναρτήσεις που στηρίζετε με θέρμη την θέση των ΑΜΕΤΟΧΩΝ χορηγών-αφεντικών σας, που όταν αρχίσει ο κόσμος να σας φτύνει δεν θα προλάβετε να νομίσετε πως βρέχει γιατί θα σας φτύνουν από παντού, τι έχετε να πείτε στους οπαδούς της ομάδας μας; Βάλτε χρήματα για να πληρώσουμε υποχρεώσεις και χρέη των διοικήσεων που ήρθαν με την πολυμετοχικότητα; Πληρώστε οπαδοί τα χρέη των πουράτων και των φευγάτων γιατί αυτοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ;

Θέλω όσο τίποτα την Παρασκευή ο σύλλογος να αλλάξει σελίδα για να παρακολουθήσω ένα έργο με δύο όψεις, για τους απλούς αγνούς Παναθηναϊκούς θα είναι κωμωδία και για εσάς δράμα.
Η καλή χρονιά από την αρχή φαίνεται, άντε να δούμε τι θα μας φανερώσει το 2013.

ΥΓ «δαγκώνω» για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν σημαίνει πως αποσπώ χρήματα΄, που δεν μπορώ να επιστρέψω, με τρόπο ανήθικο και όχι απόλυτα νόμιμο.
ΥΓ2 Μία ακόμη σκέψη που μπορεί να ενταχθεί στο σενάριο είναι "Ποιος μου εξασφαλίζει πως η ομάδα με αυτού του τύπου την ΑΜΚ δεν θα γίνει «πλυντήριο»;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου