Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Συγγνώμη

Έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες που μου αναλογούν. Έτσι αυτή τη στιγμή κρίνω σωστό να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους που συνομιλούμε εδώ και στο mypanathinaikos αλλά και τους υπόλοιπους αναγνώστες του blog. 

Φίλοι μου λυπάμαι πολύ που με τις αναρτήσεις μου και εκφράζοντας δημόσια τις προσωπικές μου θέσεις και απόψεις συνέβαλα και εγώ στη δημιουργία θετικού κλίματος και πίστης πως θα ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, το αργότερο σήμερα. Δυστυχώς, αν και την επιταγή την είχαν ελέγξει άνθρωποι που τους αφορούσε πιο πολύ η υπόθεση και είχαν βρει πως δεν υπάρχει ίχνος αμφισβήτησης, σήμερα δεν έγινε ποτέ η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα που όριζε η ΠΑΕ και το μόνο που ζητήθηκε ήταν μία νέα παράταση. Αισθάνομαι προδομένος, αλλά η μεγαλύτερη πίκρα μου δεν είναι η μη είσοδος του Πρίγκηπα αλλά η δικαίωση της «άλλης» πλευράς. Αν υπήρχε η πιθανότητα εισόδου άλλου επενδυτή δεν θα με πείραζε καθόλου η στάση της πλευράς του Πρίγκηπα, αλλά δεν υπάρχει και αυτό δικαιώνει μία μερίδα ανθρώπων που δεν είναι Παναθηναϊκοί, δεν αγαπούν την ομάδα και δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Αυτοί είναι κατ' εμέ ο νυν πρόεδρος και η «αυλή» του αλλά και τα βλαστάρια του «Πουρέα» που καπηλεύονται το όνομα της ιστορικής Θύρας 13. Δυστυχώς το 2013 μπαίνει τόσο στραβά όσο βγήκε και το 2012.

ΥΓ Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Δεν θα σταματήσω να ελπίζω πως με κάποιο τρόπο θα σηκωθούν να φύγουν οι γαύροι της διοίκησης και τα γαυροβαζελάκια 2008 της εξέδρας.

15 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=R4fDiyM-C0A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το ακούτε παρέα με τον Σκεπτόμενο και να τρέχουν ποτάμι τα δάκρυα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτιστικέ τσάτσε ας αλλάξει η κατάσταση και θα σου αφιερώσω και εγώ στίχους από τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα.

      Διαγραφή
  3. Σιγά φίλε!! Καμία συγνώμη να μην ζητάς!! Στο είχα γράψει πως το πράγμα έμπαζε από παντού, αλλά ήταν τέτοια η διαδοχή των γεγονότων που αναγκαστικά σχεδόν το πίστευε κάποιος. Προσωπικά το πίστευα πολύ πολύ περισσότερο με τον πρώτο πρίγκιπα. Και έφταιγε ο Τζίγγερ τότε που υπέγραφε ΜΟU και όχι ... εσύ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ... To τωρινό το πίστεψε η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών. Σιγά να μην δώσεις και λογαριασμό για τις λαμογιές και τα καραγκιοζιλίκια κάποιων.
    Υ.Γ: Έγραψα εκτενή απάντηση στο mypanathinaikos.
    disgo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αδερφέ, αλλά για κάποια πράγματα που αν βγουν θετικά θα ακούσω «μπράβο» αν βγουν αρνητικά θεωρώ σωστό αφού τα υποστήριξα να ζητήσω συγγνώμη.
      Σίγουρα δεν ευθύνομαι για την κατάληξη της (μη) αλλαγής μεγαλομετόχου αλλά αφού βγαίνω και γράφω δημόσια την άποψή μου έχω μερίδιο ευθύνης απέναντι σε όσους με διάβαζαν.

      Διαγραφή
    2. Από ποιούς βρε αδελφέ να ζητήσουμε συγνώμη?Γιατί εσύ και οι χιλάδες αγνοί Παναθηναϊκοί πιστεψαμε στην αλλαγή της ιστορίας του συλλογου? Επειδή πιστέψαμε ότι αυτή την φορά μας παρουσιάσαν μιά πλήρως τεκμιριώμενη πρόταση?΄Oταν μας παρουσίασαν την έγκριση απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμου στην οποία έδειξαν και τα λεφτά και ολοκληρωμένο σχέδιο μελλοντικής δράσης που περιελάμβανε ακόμα και την κατασκευή γηπέδου? Επειδή τόσες ημέρες τώρα ακούμε από όνόματα όπως οι Δομάζος ,Αντωνιάδης κ.α. ότι η επιταγή είναι γνήσια και όλα θα γίνουν όπως μας τα είχαν πεί? Γιατί μετά το φιάσκο βγαίνουν και πανηγυρίζουν αυτοί πού δέν έχουν τήν εντιμότητα νά παραδεχτούν τουλάχιστον,ότι στήν ουσία έτρεμαν στήν προοπτική ο Παναθηναϊκός νά αλλάξει σελίδα?

      Πανηγυρίζουν αυτοί πού τρία και πλεον χρόνια περιμένουν τον αγαπημένο τους Βγενόπουλο καί την αλήστου μνήμης ΠΕΚ να πάρουν την ΠΑΕ!!Οι φορείς του διχασμού ,τα παιδάκια του Φόρέα,πού ανακάλυψαν τον Παναθηναϊκό το 2008!Ό Φορέας καί τα τσιράκια του πού είχαν λυσσάξει στην προοπτική να αγοράσει τον ΠΑΟ ο Φείζαλ γιατί δεν θέλουν να χάσουν τίς καρέκλες στην ΠΑΕ,τις δωρεαν προσκλήσεις και εκδρομές τους, τα φθηνά διαρκείας και την διοίκηση μέσω του Βασιλαρά και του Αλαφούζου.
      Ε!λοιπόν αδελφέ από αυτούς του μπαχαλάκηδες πού αλλοίωσαν το DNA του Παναθηναϊκού και αμαύρισαν την ιστορία του Συλλόγου δεν ζητάμε συγνώμη!!!

      Διαγραφή
    3. Όχι από κανέναν από αυτούς δεν ζητάω τίποτα, μόνο από τους φίλους εδώ και στο mypanathinaikos που αν κάποιοι ήταν δύσπιστοι άρχισαν να βλέπουν θετικά την αυτή την πρόταση και όσοι την έβλεπαν με καλή διάθεση βρέθηκαν να είναι σχεδόν σίγουροι.

      Διαγραφή
    4. Ρε βλακαμάκο σταμάτα να μιλάς μόνο σου και να αλλάζεις ονόματα.Σε τι νομίζεις απευθύνεσαι σε ιθαγενείς?

      Διαγραφή
    5. Εσύ δεν κάνεις ούτε για ιθαγενής, γιατί δεν ξέρεις ούτε τι σημαίνει η λέξη αυτή που χρησιμοποιείς. Συνέχισε να προκαλείς και κάτι θα πέσει, αλλά τι;

      Διαγραφή
  4. Αδελφέ καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγνώμη αλλά για μένα προσωπικά δεν χρειάζεται.
    Συνοδοιπόρος στο όνειρο να δούμε κάτι καλύτερο στην ομάδα μας ήμουν κι εγώ και γι αυτό δεν με ανάγκασε κανείς.
    Πίστευα και ήλπιζα σε αλλαγή, και αν και αυτή δεν ήρθε, θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ακόμη. Ας είναι όποιος θέλει, φτάνει να φύγει αυτός ο καρκίνος από την ομάδα και να πάψουν να σκουπίζονται όλοι τους στην σημαία μας!
    Η φάση που ο παίχτης χθες μετά την ισοφάριση πήγε και έριχνε μπουνιές στο σημαιάκι με το έμβλημα της ομάδος μας με νευρίασε πολύ, αλλά δυστυχώς δείχνει πως πλέον και οι μικρές ομάδες μας έχουν "για εύκολους" (για να μην πω κάτι άλλο αισχρό).
    Εκεί μας έφτασαν όλοι οι Α-μέτοχοι και δεν πρόκειται να ζητήσω καμιά συγνώμη επειδή ήθελα να βλέπω τον Παναθηναϊκό όπως του αρμόζει.
    Αλήθεια όλοι όσοι χαίρονται από χθες τι σκατά ομάδα είναι και τι ακριβώς οραματίζονται;;;
    Δέκατη φεύγα θέση και παιχτάκια όπως αυτά που θα έρθουν για βασικοί;;;
    Νέα δάνεια στην καμπούρα της ομάδος και διασυρμούς από κάθε μικρομεσαία;;;

    Εννοείται φυσικά ότι ΌΛΑ όσα παίχτηκαν τον τελευταίο καιρό πρέπει να βγουν στην επιφάνεια, αλλά με αυτά τα γίδια που τρώνε το σανό δεν θα γίνει, γιατί απλά είναι ευτυχισμένοι που δεν έγινε η αλλαγή (η όποια αλλαγή έτσι) και δεν έχασαν τα προνομιάκια τους.

    Πάντως για να τα λέμε και όλα, αν είχα τα χρήματα του πρίγκιπα θα έφερνα τα πάνω κάτω και θα τους ξεφτίλιζα απλά και μόνο για την ειρωνεία, αλλά αυτός δεν το κάνει.

    Όπως και να χει όπως είπες κι εσύ η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πως κάτι καλό θα δούμε κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Κυριάκο.
      Είπα με το νέο ΔΤ του Πρίγκηπα να κρατήσω κάποια πράγματα στη σκέψη μου μόνο αλλά ο Μανώλης με τα σχόλιά του στο http://mypanathinaikos.wordpress.com/2013/01/05/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-hrh-prince-faisal-bin-abdulaziz-bin-nasser-bin-abdulaziz-al-saud/ έδειξε πως δεν τελείωσε ακόμη τίποτα.
      Όσο για την χθεσινή εικόνα της ομάδας, ακόμη και χθες στα ζώα έφταιγε ο Λουκάς και τον στοχοποίησαν για ακόμη μία φορά.

      Διαγραφή
    2. Το είχα γράψει και στο mypanathinaikos, πως δεν μου φαίνεται τυχαίο το ότι ζήτησαν διορία μέχρι της 8 του μήνα. Στις συμπτώσεις δεν πιστεύω γενικότερα και το 8 το είχανε ζητήσει ξανά και στην αρχή της πρότασης όταν και τους είχαν πει μέχρι της 4. Δεν ξέρω, αλλά δεν υπάρχει εμφανείς λόγος να ζητήσει κάποιος 2 επιπλέον μέρες, άρα για κάποιο λόγο ήθελαν συγκεκριμένα μέχρι της 8. Γνώμη μου φυσικά και σπίθα στο τίποτα ίσως, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

      Ο Ιάπωνας διάβασες ποιος του έκανε εντύπωση στις προπονήσεις για την δουλειά του κτλ! Καθόλου τυχαίο.
      Κλασικά, και εφόσον δεν έπαιζε έφταιγε ο Τζίγκερ. Σαν το σκυλί που γυρνάει στο παλιό αγαπημένο του κόκαλο! Τόσο γκάου είναι.

      Διαγραφή
    3. Στην παράταση θα υποστηρίξω ότι σου έγραψαν και άλλοι, πως δεν το αφήνεις τελευταία στιγμή. Και αν το αφήσεις για την τελευταία ημέρα ζητάς παράταση με συγκεκριμένες αιτίες-λόγους. Μάλλον θα έχουμε νεότερα στην υπόθεση αυτή, αλλά η χρονιά πλέον χάθηκε οριστικά.

      Διάβασα και μάλιστα τα είπε όλα, προσπάθεια, καθοδήγηση ομάδας. Για όλα φταίει ο Λουκάς.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με αυτό που έγραψαν και τα άλλα παιδιά. Έτσι είναι σίγουρα, δεν το αφήνεις τελευταία στιγμή.
      Αλλά η ιστορία έχει τέτοιες ατασθαλίες από την αρχή δυστυχώς.
      Και δεν σου δείχνει κάτι αυτό, θα μου πεις... μου δείχνει, αλλά ας όψεται η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο...

      Διαγραφή
    5. Το πρωτάθλημα 2012-2013 και η οποιαδήποτε διάκριση είναι πλέον σαν το κυνήγι ανεμόμυλων του Δον Κιχώτη. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ολοκληρώσει η τωρινή διοίκηση το καταστροφικό της έργο(ξεπουλώντας τους παίκτες ή αφήνοντάς τους ελεύθερους) και το νέο πρωτάθλημα θα μας βρει ισχυρούς και έτοιμους να κερδίσουμε τον τίτλο.

      Διαγραφή