Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κάτι περίεργες συμπτώσεις

Στη χώρα που κάποτε κατοικούνταν από Έλληνες υπάρχουν περίεργες συμπτώσεις που τρομάζουν αλλά δίνουν και θάρρος. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους ποντάροντας τα σε μία μπλόφα.

Σε αυτή τη χώρα που το πολιτικό σκηνικό βρωμάει, τόσο που η βρώμα φτάνει σε όλο τον πλανήτη, οι «συνάδελφοι» καλύπτουν τους «νονούς» των προηγούμενων εγκλημάτων και στέλνουν για εξέταση τον χαζό της υπόθεσης τον γνωστό και σαν «αϊ φερ»(το φάκελο ρε μ@λ@κ@). Σε αυτή τη χώρα λοιπόν αυτός που έγινε βεζίρης στη θέση του βεζίρη και που είναι χωμένος στα σκατά ως το λαιμό έκανε κήρυγμα στο «ναό της ανομίας». Μέχρι σήμερα είχε καταφέρει να είναι πάντα  μέσα στην επικαιρότητα αλλά και πάντα εκτός κάδρου. Να είναι καλά ο πεθερός και οι συνεργάτες του. Αλήθεια όμως αφού πάντα είναι εκτός κάδρου γιατί σκούζει λες και τον κυνηγάνε να τον βιάσουν 10 Αφρικανοί;

Και εκεί που φωνάζει, απειλεί, βγάζει λόγους έρχεται και το πρώτο χέρι βοήθειας. η φυλλάδα που ακόμα και στο περίπτερο όταν την διάβαζες σου βρώμιζε το οπτικό πεδίο, γεμάτη ιούς και βρώμες επέστρεψε. Όχι δεν είμαι εγώ σκατόψυχος να μην θέλω να εργαστεί ο απλός υπάλληλος αλλά πόσο τυχαίο είναι το τηλεφώνημα σε αυτήν και στον Ταρζάν; Και οι δύο είναι από τις ντροπές του χώρου της ενημέρωσης. Η φυλλάδα γιατί πάντοτε είχε την υποψία σχέσεων με χώρους ανομίας(τρομοκρατίας) και ο Ταρζάν γιατί είναι πολλές οι φορές που φαντασιώνεται ειδήσεις και αφού τις αναδημοσιεύσουν άλλοι τις αφαιρεί και τους εκθέτει(χώρια οι προσωπικές φιλικές του σχέσεις που είναι προκλητικές). Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς από την πρώτη στιγμή το δεκανίκι που σου προσφέρουν; Είτε είσαι πολύ αδύναμος και θα κάνεις τα πάντα για να μην το δείξεις, είτε γνωρίζεις πως η πτώση είναι γεγονός και προσπαθείς να φύγεις εντυπωσιακά.

ΥΓ Αλήθεια όταν ένα ΟΑΚΑ με 70000 ανθρώπους αδειάζει σε 5 με 6 λεπτά ένα εμπορικό κέντρο πόσο χρόνο θέλει;
ΥΓ2 Αν θέλω να κάνω τρομοκρατικό χτύπημα θα ειδοποιήσω τόσο νωρίτερα;
ΥΓ3 Αυτό το τρομοΚρατικό χτύπημα γιατί μου φέρνει στο μυαλό τρομοκράτες με κιθάρες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου