Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αντιρατσιστές και άλλα ανέκδοτα

Αντιρατσιστικές μαλακίες και κουραφέξαλα.
Κουράστηκα τόσο καιρό να βλέπω τα βοθροκάναλα να επικοινωνούν με τους κοπρολάγνους δημοσιοκάφρους τους τις αντιρατσιστικές τους μαλακίες. Βαρέθηκα να βλέπω τους πολιτικούς και την Αστυνομία(την ηγεσία της) να προστατεύουν τους λαθροπράκτορες και οι δημοσιοκάφροι να τους δίνουν δημόσιο βήμα. Η αγανάκτιση που αισθάνομαι αν ξεχειλίσει δεν θα μπορεί να σας ξεπλύνει ούτε ο Νείλος αλλά ούτε και οι καταράκτες του Νιαγάρα.

Γελοία ανθρωπάκια που διοργανώνετε φασιστικές πορείες για τους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ τι πράξατε για τον 15χρονο ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ που ακόμη παλεύει για τη ζωή του τόσους μήνες μετά; Μήπως κάνατε κάτι για τον πατέρα που δεν είδε ποτέ το παιδί του(που έχει γενέθλια την ημέρα που δολοφόνησαν τον πατέρα του); Μήπως οργανώσατε πορεία για την μητέρα που βιάσανε μπροστά στον σύζυγο και τα παιδιά της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι; Μήπως για τα εκατοντάδες θύματα ληστειών, ξυλοδαρμών ή τα παιδιά που πήραν το λάθος δρόμο των ναρκωτικών και τους τα πουλάνε στην Αγ. Κωνσταντίνου, την Πλ. Καραϊσκάκη, την Ομόνοια και αλλού οι ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ κάνατε κάποια εκδήλωση; Μήπως για τα παιδιά των Ελλήνων που στα σχολεία δέχονται τις επιθέσεις των αλλοδαπών μαθητών και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είτε δεν μπορούν είτε φοβούνται να αντιδράσουν πράξατε κάτι;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το πλέον γελοίο είναι μάλιστα πως ακόμα και τις συμπλοκές συμμοριών Αφρικανών, Ασιατών και άλλων τις χαρακτηρίζουν οι ΑΡΔ ως επιθέσεις Ελλήνων φασιστών-ρατσιστών απέναντι σε αλλοδαπούς και το χειρότερο πως ποτέ κανείς από τους γελοίους ΑΡΔ που ρίχνει τη λάσπη στον ανεμιστήρα δεν βγήκε να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα ψευδώς είχε αναφέρει και είχε παραπληροφορήσει τον κόσμο.

Όσοι πάτε σε αυτή την πορεία σας εύχομαι να έχετε όλοι από ένα περιστατικό, όπως αυτά που σας ξαναθύμισα πιο πάνω, γιατί αν φάτε μόνο ξύλο(όπως οι αναρχομαλάκες σε προηγούμενη πορεία) από τους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν θα βάλετε μυαλό. Ίσως τελικά θα πρέπει το γκροβεράκι να γίνει γαρούφαλο για να πάρει στροφές η γκλάβα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου