Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ρε μπαγλαμά πόσο θα εκτεθείς ακόμα;

Ότι δεν έχεις τσίπα το έχουμε καταλάβει όλοι. Πως εξελίσσεσαι μόνο με γλύψιμο μας το έχεις δείξει πολλές φορές. Αλλά στο πόσο θρασύς και εμετικός μπορείς να γίνεις κάθε φορά μας εκπλήσεις όλους αρνητικά (όνομα δεν θα γράψω για να μην του κάνω και διαφήμιση του κόπρου).

Ανακινείται κάτι από το πουθενά; Αδύνατο. Η αδυναμία των αφεντικών σου και του Αλ Αφ Ούζου κινεί Γη και Ουρανό όχι το θέμα της οικογένειας που είναι και πιο απλό. Αλλά μάλλον σε τρομάζει αυτή η συζήτηση. Όταν βγαίνεις και γράφεις κείμενα διάψευσης τότε είναι που όχι μόνο υπάρχει καπνός αλλά και δυνατή φωτιά. Αν βέβαια η οικογένεια ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ αυτό δεν σε αφορά και δεν θα σε ρωτήσει ούτε και θα σου ζητήσει την άδεια. Γελοιοποιείσαι με κάτι τέτοια που γράφεις. 

Απαίδευτο ον(δεν σε λέω άνθρωπο να το προσέξεις) μεγάλος μέρος των οπαδών έκανε μία επιλογή το 2008 και έχει μετανοιώσει για αυτή της την ενέργεια αλλά που να το δεις και να το ακούσεις αφού εσύ βλέπεις μόνο τα email της Νικολέτας και ακούς μόνο την φωνή των αφεντικών σου. Όλοι όσοι θέλουν και ζητούν την επιστροφή δεν έχουν ίδιον όφελος αλλά θέλουν να δουν την ομάδα ξανά ζωντανή και πρωταγωνίστρια και όχι γεμάτη χρέη και να κινδυνεύει. Το γεγονός πως ζεις σε γυάλα το γνωρίζουμε, αφού  εσύ ζεις στο δικό σου μικρόκοσμο. Έτσι αφού δεν έχεις καμία επαφή με τον τόπο και τον χρόνο που βρίσκεσαι(ξέμεινες στο 2008 ή το 2010) δεν έχεις αντιληφθεί πως δεν υπάρχει κάποιος από τους μετόχους που να μην κρύβεται. Άρα κανείς δεν θα βγει να ζητήσει αυτή τη ρημάδα τη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την οικογένεια και να τους παρακαλέσει να γυρίσουν πίσω.

Σταμάτα να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν βρίσκονται όλοι σε κάποια κατάσταση μισθοδοσίας όπως εσύ...ή μήπως δεν σε πληρώνουν; Εδώ εσύ και οι Νικολετες το παίζετε «άντρες» και ο Μα-λα-κούλης γκόμενος και δεν θα μπορέσει το ποτάμι να γυρίσει πίσω; Σοβαρέψου. Αν μετά από την αλλαγή έπρεπε να περάσει άσχημα τότε θα ήταν τα πρώτα χρόνια και όχι μετά από μία 4ετία. Καταντάς γελοίος μέχρι αηδίας.

Δεν μπορεί να έχει μέλλον με αυτούς τους μετόχους και με κάτι κοπρόσκυλα έμμισθα σε θέσεις ΑΡΔ και οργανωμένων. Αν πρέπει να αφήσει κάτι για να προχωρήσει είστε όλοι όσοι προανέφερα. Αν εσύ τολμάς να μου θέτεις δίλημμα τότε η επιλογή είναι απλή. ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ(όπως έλεγε και ο χαρακτήρας που ενσάρκωνε ο Χ.Ρώμας) για να δούμε άσπρη μέρα καθώς μπροστά βλέπουμε μόνο γκρεμό και στο βάθος ρέμα. Αφού την ιστορία την γράφουν οι παρόντες αυτή θα ξεχάσει ή καλύτερα θα γράψει στα @@ τα πούρα που εσύ μνημονεύεις και τον νυν πρόεδρο.

Είστε λίγοι και στο τέλος θα μείνετε μόνο όσοι είστε στη μισθοδοτική κατάσταση(pay roll αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά). Επειδή όμως είσαι και άσχετος με φιλοσοφία θα σε ενημερώσω πως υπάρχει και η κυκλική θεώρηση του χρόνου και της ιστορίας αλλά αυτά δεν τα γράφουν τα email από τις Νικολέτες και τα πούρα.

ΥΓ Όποιος έχει μαχαίρι και καρπούζι να του δώσω και λίγη φέτα να κεράσει την παρέα και να αφήσει ήσυχη την ΠΑΕ γιατί «δεν  μπορεί το παλικάρι». Βλέπουμε και στις επιχειρήσεις του, πως ούτε σχέδιο έχει ούτε και όραμα. Κούρασες με το πολύ σάλιο.

ΥΓ2 Πως να κρίνεις ποδοσφαιρικά κάποιον αφού δεν το κατέχεις ρε συ το άθλημα. Πήγαινε στο μπάντμιντον να κάνεις σχολιασμό. Και τα νομίσματά σου αλλού, εδώ δεν περνάνε.

ΥΓ3 Αν με ψάξεις όπως και άλλοι φλώροι που το παίζουν άντρες να μου το γράψεις για να κοιμάμαι ήσυχος. Επειδή όμως δεν θα με ψάξεις τράβα και βοήθα καμιά γκομενίτσα να βγάλει τα φρύδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου