Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Δεν θέλουν να μας ρίξουν όσο και αν θέλει ο κυρ-Αντρέας και ο Πουρέας του

Με αφορμή κάτι που με είχε ρωτήσει σε σχόλιο στο mypanathinaikos ο αδερφός neokosmitis γράφω άλλη μία παράλογη αλλά με πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί άποψη μου. Η ερώτηση ήταν αν είμαι σίγουρος πως δεν θα πέσουμε ή πως δεν προλαβαίνουμε να πέσουμε. Αν και η δική μου γνώμη είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστούμε αγωνιστικά, η περίπτωση για να συμβεί το «κακό» λόγω χρεών πάντα υπάρχει. Ούτε λόγω χρεών εγώ λέω θα μας ρίξουν. Γιατί; Γιατί αν το τολμήσουν τότε θα πρέπει να συμβεί το ίδιο με θρήνο, μΠάοκ, Κούλα(πέφτει και αγωνιστικά), Ρούλη(ίσως παλέψει σκληρά για να μην πέσει) και πολλές άλλες ομάδες.
Κανονικά θα έπρεπε να ισχύει ο νόμος για όλους και να μην βλέπουμε το θρήνο στην Α εθνική εδώ και χρόνια. Αφού δεν ισχύει όμως για τους πολλούς(την πλήρωσαν μόνο ο ΠΑΣ και ο Ηρακλής) δεν θα ισχύσει και για εμάς. Γιατί όμως;

Το γιατί είναι απλό και θα δυσαρεστήσει τα τσογλανάκια που πουλάνε νταβατζιλίκι και τα αφεντικά τους. Όσο και να θέλετε διακαώς να βρεθεί η ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία(Δ), κάποιοι δεν το θέλουν και δεν θα το επιτρέψουν. Σίγουρα αυτοί οι κάποιοι δεν είναι Παναθηναϊκοί ή ουδέτεροι. Αυτοί που δεν μας θέλουν σε χαμηλότερη κατηγορία είναι οι γαύροι.

Δεν θα σταθώ στο τι θα γίνει αν βρεθούμε Δ εθνική αλλά για ποιο λόγο δεν θέλουν να βρεθούμε εκεί.  Μέχρι σήμερα δείχνουν να έχουν τη δύναμη να κουκουλώσουν τα δικά τους χρέη και να παραμείνουν στο απυρόβλητο άρα και δεν φοβούνται μήπως βρεθούν και αυτοί στην ίδια θέση. Αλήθεια αν είχε ο Παναθηναϊκός δικά του άτομα στο ΔΣ του gay, τα οποία προωθούσαν τα δικά του συμφέροντα θα ήθελε κανείς να δει τον ολυμπιλαγό στην Δ; Εγώ πάντως όχι, θα προτιμούσα να αποσπώ το Χ με τη βοήθεια του κόρακα που το «μαντάλωσε» και να βλέπω τις μικρές ομάδες με ή χωρίς τη βοήθεια της παράγκας να τον γλεντάν. Δεν είναι υπέροχο να έχεις ένα σάκο του μποξ και να τον χτυπάς συνέχεια αλλά να μην τον αφήνεις να σκιστεί ποτέ; Μόνο τον φθείρεις τόσο που να δείχνει για τα σκουπίδια αλλά δεν τον πετάς ποτέ. Εγώ αυτό θα έκανα στην ομάδα της Τρούμπας αν διοικούσα τον Παναθηναϊκό και «φύτευα» δικά μου άτομα-σκλάβους στην ΠΑΕ τους. Δεν σας παραξενεύει που ενώ έχει κριθεί το πρωτάθλημα αυτοί κάνουν αίσχη; Θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, τον πρώην Παναθηναϊκό πιο σωστά, όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στη βαθμολογία και με τη μεγαλύτερη διαφορά βαθμών. Αν δεν αναλάβει η δικαιοσύνη η ιστορία θα γράψει ακόμη ένα έγκλημα για το οποίο όλοι οι μούλοι θα έχουν να το λένε δημόσια πόσο πολύ χαίρονται για αυτή την διαφορά.

ΥΓ Κατάλαβες Μα-λα-κούλη γιατί το αφεντικό σου δε θα χαμογελάσει ποτέ; Μάζεψε και τα τσογλανάκια που έχετε εκεί πριν την πατήσετε άσχημα.

2 σχόλια:

  1. φιλε μου συγχαρητηρια πραγματικα...δεν ειρωνευομαι...μιλαω σοβαρα...αυτο το αρθρο δειχνει οτι ξερεις να σκεφτεσαι...πραγματικα τετοιους Παναθηναικους χρειαζομαστε...αρκετα με τους γαυροποιημενους...καλως η κακως ειμαστε Παναθηναικοι που σημαινει οτι σκεφτομαστε...δεν ειμαστε προβατα...μακαρι να ερθουν καλυτερες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή