Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προκαλούν και θα πληρώσουν πρώτοι

Όπως σε κάθε καθεστώς ανελευθερίας έτσι και στον Παναθηναϊκό υπάρχουν οι τσάτσοι-προδότες-πόρνες του δυνάστη. Όσο πιο ψηλά-κοντά στο δυνάστη είσαι τόσο πιο προστατευμένος αισθάνεσαι. Όσο πιο χαμηλά όμως τόσο πιο προβεβλημένος είσαι απέναντι στους υπόλοιπους που ανήκες παλιότερα στην ίδια ομάδα ατόμων με αυτούς. Η επιβεβαίωση που χρειάζεται να νοιώσεις είναι αυτή που σε οδηγεί στο λάθος, την έπαρση και τελικά στην πτώση. Βέβαια όσο πιο ψηλά τόσο πιο βίαιη και σκληρή η πτώση.

Ποιος δεν θυμάται τι έπαθαν οι συνεργάτες των Γερμανών στην Ελλάδα όταν οι Ναζί έφυγαν ηττημένοι; Μόνο οι ηλίθιοι που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν την ιστορία για να την μάθουν. Σε κάθε πόλη και χωριό ήταν αυτοί που όταν όλοι οι υπόλοιποι πεινούσαν εκείνοι ήταν χορτάτοι και μάλιστα πουλούσαν αγαθά σε τιμές εξωφρενικές. Μήπως και σε ανώτερες θέσεις δεν συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς πολλοί; Εκείνοι τελικά τι απέγιναν; Οι μόνοι που γλίτωσαν ήταν οι ανώτατοι συνεργοί, που ήταν πάντα πίσω από την κουρτίνα. Έτσι και τώρα έχουμε στον Παναθηναϊκό τα πηθικάκια του Πουρέα και τους ΑΡΔ που αμφότεροι είναι και δήθεν οπαδοί της ομάδας. 

Σαν καλός σεναριογράφος θα σας θυμίσω τη ταινία Μαλένα. Τι είχε πάθει η πρωταγωνίστρια; Τα ίδια θα πάθετε και οι δήθεν οπαδοί. Πρώτα τα τσουτσέκια που με κουκούλες τρομοκρατούν οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά οι κεφαλές του Πουρέα και τέλος οι ΑΡΔ(Νικολέτες, Νεκταρία, Ματούλα και σια). Ο κόσμος έχει βαρεθεί την συμπεριφορά σας και τον φιλοτομαρισμό σας, αν είχε έρθει ένας επενδυτής με βαριά ωα τώρα θα σας ψάχναμε στα γραφεία μετανάστευσης, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε και σαν καλές πόρνες που είστε ικανοποιείτε τους νταβατζήδες σας.

ΥΓ "όταν αρχίσει πάνω χέρι κάτω χέρι βρες το κουράγιο να τραγουδάς" τραγουδούσαν οι Τρύπες μόνο που εμείς δεν θα χρειαστούμε την Ασφάλεια για να σας ξετρυπώσουμε.
ΥΓ2 Είστε τόσο κρετίνοι που δεν έχετε καν το μυαλό να στείλετε άλλα σχόλια και άλλο τρόπο απειλών. Μονίμως copy-paste και πάντα κατ εντολή του βλάκα που τον βάλανε να στοχοποιεί παίκτες.
ΥΓ3 Αν απορείτε τι θα σας δώσω εγώ όταν σας δω η απάντηση είναι ... ΤΑΛΗΡΑ για να κοκκινίσετε σαν την ομάδα σας, γαυροποιημένα πιθήκια.
ΥΓ4 Οι απειλές και οι προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα όταν πιάνουν, αλλά όταν με απειλούν κρετίνοι και προσπαθούν(παλιότερα) μου βλάψουν το blog (προσπάθεια για dos attack) που είναι σε σέρβερ της google, είναι για κλάματα.

9 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω.

    Τα τουλουμπάκια(καμια 20αρια φουκαραδες) απο τότε που έφυγε ο ραλίστας έχουν αφηνιάσει και θέλουν να τα διαλύσουν όλα.

    Ο αγνός κόσμος του ΠΑΟ δεν ξεχνάει και για αυτό όπως λες και εσύ στον τίτλο σου ''Προκαλούν και θα πληρώσουν πρώτοι''

    ΥΓ.Ελπίζω να βρείς χρόνο να ανεβάζεις το σχόλιο μου γιατί απο ότι βλέπω το μπλογκάκι σου έχει πολλούς αναγώνστες(όπως φυσικά η Ντέρμπη και το ένδοξες μέρες)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι gay είστε αναγκαίοι(για οπαδοί των λιμανίσιων φυσικά).
      Ο Μακούλης στο έστειλε ή μόνη σου το σκέφτηκες;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΠΑΠΑΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ!ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑ!
      Υ.Γ.Α...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΗΣΦΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:ΑΝΩΝΥΜΟΣ=ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΤΣΑΤΣΟΣ,ΑΔΕΡΦΗ!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΡΕΝΤΗΣ, σε ευχαριστώ για τη στήριξη αλλά μην ασχολείσαι αδερφέ. Τα παιδάκια είναι γραφικά και αμόρφωτα καθώς το λεξιλόγιό τους έχει λιγότερες από 100 λέξεις.
      Έχουν εφεύρει την τηλεμεταφορά καθώς μεταξύ της ώρας που σχολάω από την εργασία μου και της επιστροφής στο σπίτι με μεταφέρουν Αθήνα και με ξαναστέλνουν πίσω στη Θεσσαλονίκη. Έχουν βρει και την αυτόματη ίαση καθώς όταν με τηλεμεταφέρουν στην Αθήνα εμένα(και όχι μόνο καθώς εγώ είμαι νέος στο χώρο των blogs) μας έχουν δείρει και μας έχουν πετάξει δίπλα σε κάδους δεκάδες φορές αλλά αμέσως μετά κανείς δεν έχει ούτε γρατζουνιά.

      Διαγραφή
    4. Δεν βαράμε γυναίκες......

      Διαγραφή
    5. Σίγουρα αφού είστε όλες φιλενάδες στον Πουρέα δεν χτυπιέστε μεταξύ σας.
      Αν αντί να γράφεις ότι σου στέλνει ο Μα-λα-κούλης σκεφτόσουν για ποιους κατάντησες φτηνή πόρνη ίσως ξυπνούσες.

      Διαγραφή
  2. BTK δεν ξέρω αν το κατάλαβες(επειδή είσαι και όρνιο το λέω)αλλά ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΡΕΝΤΗΣ σε πρόσβαλε.Δες τι έγραψε στο τέλος ''Υ.Γ.Α...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΗΣΦΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:ΑΝΩΝΥΜΟΣ=ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΤΣΑΤΣΟΣ,ΑΔΕΡΦΗ!!!''

    ΆΡΑ BTK=ΑΝΩΝΥΜΟΣ=ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΤΣΑΤΣΟΣ,ΑΔΕΡΦΗ σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΕΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΜΑΜΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
      Έτσι δεν είναι αγράμματε gay;
      Αλήθεια τον γνώρισες ποτέ; Σου έστειλε φωτογραφία το ναυτάκι;

      Διαγραφή
  3. Βλακούλη gay για να μιλήσεις πες τον Μπαινο-Βγένο να σε αφήσει να ξεμπουκώσεις και για να δείξεις με το δάκτυλο πρέπει πρώτα να το βγάλεις από τον κώλο σου, όπου συνηθίζεις να το έχεις όλη μέρα.
    Μήπως είσαι και φίλος του gay Σορόπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή