Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Και ύστερα θα μας πούνε πως η ομάδα δεν μίκρυνε

Δεν πάτε όλοι εκεί στη διοίκηση, οι ΑΡΔ και τα ορφανά μέχρι τη γωνία να δείτε αν έρχομαι;
Ποιον δουλεύετε ρε αλήτες; Νομίζετε πως ο οπαδός ή ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού τρώει κουτόχορτο και του προσφέρετε σανό; Νομίζετε πως μπορείτε με να τον κοροϊδέψετε και «πετραδάκια» και λαμαρίνες; Λάθος κύριοι, σανό θα ταΐσετε μόνο τα ορφανά σας.

Από το καλοκαίρι φωνάζουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα αλλά εσείς κρατάτε κλειστά τα αυτιά σας και τα ανοίγετε μόνο για να ακούσετε τις κολακείες της Νικολέτας και το γλείψιμο από ΑΡΔ και ρουφιάνους οπαδούς-υπάλληλους-υπηρέτες. Τα λάθη ακολούθησαν το ένα το άλλο και η ομάδα βρίσκετε με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς όπλα στο άλλοτε γεμάτο οπλοστάσιό της. Όσο η ομάδα αποδυναμώνεται εσείς δεν αντιδράτε καθόλου ή καλύτερα εσείς συνεχίζετε το καταστροφικό σας έργο.

Πρώτο λάθος η παραμονή το καλοκαίρι του Πορτογάλου(δεν σχολιάζω παραπάνω). Δεύτερο λάθος η απώλεια Καραγκούνη. Μπορεί να του χρεώνω διάφορα, όχι όμως πως δεν αγαπούσε την ομάδα και δεν προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο(άσχετα αν το πετύχαινε). Στον ελλειπή φετινό Παναθηναϊκό είχε θέση ΒΑΣΙΚΟΥ. Δεν περνάει λίγος καιρός και διώχνετε και τον Κατσουράνη(και σε αυτόν έχω να χρεώσω πάρα πολλά και κυρίως τις κακές εμφανίσεις, το κάπνισμα και την συμπεριφορά του) αλλά αν θέλεις να τον ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ τον δίνεις μεταγραφή το καλοκαίρι και δεν τον διώχνεις μετά πληρώνοντας και αποζημίωση. Και αυτός στη φετινή ομάδα είχε θέση βασικού.

Όποιος έχει ασχοληθεί με φράσεις που λέγονται και έχουν μείνει ίσως γνωρίζουν πως "οι συμφορές έρχονται πάντα δυο δυο και βάλε". Αυτή την φράση είπαν να τιμήσουν στην ΠΑΕ και συνέχισαν να αποδομούν την ομάδα. Επόμενο θύμα ο Χ.Ρ.Ρότσα που πήρε το βαρύ φορτίο της κακής κατάστασης που άφησε ο Πορτογάλος. Του χρεώσανε διάφορα, του κατηγόρησαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ διεθνείς και χρησιμοποίησαν τον γιαλατζί σακάτη Γάλλο «εκτελώ εντολές» Ζ.Α.Μπουμσόνγκ για να τον απομακρύνουν από τον πάγκο της ομάδας που αγάπησε και υπηρέτησε πιστά όποτε του ζητήθηκε. 

Λαθών συνέχεια η πρόσληψη του Φάμπρι. Ο άνθρωπος δεν είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, δεν έχει προπονήσει ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού και δεν μπορεί να αναλάβει μεσούσης της περιόδου μία ομάδα σε αυτή την κατάσταση όπως είναι ο φετινός Παναθηναϊκός. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Η συνεχής στοχοποίηση των παικτών και η στάση της διοίκησης που έβγαλε μία κατ'εμέ βλακ list οδήγησε ακόμη ένα διεθνή στην πόρτα της εξόδου. Ο Ν.Σπυρόπουλος που όπως πιστεύω και έχω γράψει πολλές φορές μου έδειχνε να κάνει προπόνηση στον Παναθηναϊκό και να αγωνίζεται μόνο με την Εθνική αλλά όπως και με τους προηγούμενους δεν είχαμε την πολυτέλεια να τον χάσουμε. Τελευταίο πλήγμα, αν και χρονικά ήταν προτελευταίο, ήταν η απώλεια του Πετρογκολ. Δεν έχεις επιθετικούς, δεν έχεις εναλλακτικές λύσεις και κυρίως δεν έχεις χρήματα για μεταγραφή επιθετικού. Καλά καλά δεν έχεις χρήματα ούτε για τα αεροπορικά εισιτήρια των παικτών που ακούγονται πως θέλει η ομάδα και αφήνεις τον Πετρόπουλο να πάει στην ΑΕΚ την οποία έχει πιάσει από το χέρι και την οδηγεί μακρυά από τις τελευταίες θέσεις. Ούτε έμαθε μπάλα σε λίγες μέρες, ούτε έγινε θαύμα. Απλά του έδειξαν εμπιστοσύνη.

Για την λύση του συμβολαίου του Λέτο δεν θα γράψω τίποτα γιατί αν και δεν είμαι γιατρός πιστεύω, λόγω προσωπικών τραυματισμών, πως δεν θα παίξει ποδόσφαιρο ξανά(ή τουλάχιστον δεν θα καταφέρει να σταθεί ούτε σε ομάδα Β εθνικής). Ακόμη το σήριαλ με τον Λουκά με αηδιάζει και δεν το σχολιάζω ούτε και αυτό.

Τώρα ας βγει όποιος θέλει και να μου γράψει πως δεν μίκρυνε η ομάδα. ΜΠΟΡΕΙ;

ΥΓ Δεν πρόλαβα να σηκώσω το κείμενο και διαβάζω πως διώχνουν και τον Λάζαρο. Δεν κάνει ούτε αυτός; Να δω ποιοι θα παίξουν σε λίγες ημέρες. Δεν θα βρείτε ούτε τρύπα για να κρυφτείτε, ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου