Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μαλάκες, ξιπασμένοι ή απλά ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;

Λόγω του είδους της εργασίας μου έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Μεγάλο μέρος των ανδρών είναι με διακριτικά του ΠΑΟΚ. Όπως και τις υπόλοιπες ημέρες έτσι και σήμερα ήρθαν κάποιοι φορώντας μπλούζες , κασκόλ ή σκούφους με το σήμα της ομάδας τους. Έρχεται και ένα παλικάρι με μπουφάν του ΠΑΟΚ, μέχρι να τον εξυπηρετήσω συζητάμε λίγο(είχε και το ονοματεπώνυμο του «περούκα» και τον πείραξε λίγο και για αυτό). Αν και διαφωνούσα με τμήμα όσων έλεγε η κεντρική ιδέα ήταν σωστή.

Εκεί που του έλεγα διάφορα μου απαντά πως αν δεν παίξουν καλά ίσως ξαναμπούνε στο γήπεδο όπως με την ΑΕΚ για να φροντίσει η διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα τους. Διαφωνώ στον τρόπο αντίδρασης γιατί η είσοδος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν επίθεση δολοφόνων αλλά η σκέψη πως ενώ ενισχύθηκαν θέλουν να δούνε την ομάδα τους όχι να παίρνει μόνο παίκτες αλλά και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο με άφησε να σκέφτομαι διάφορα. Στόχος μας λέει είναι το Κύπελλο και μπορεί για εσάς(τον Παναθηναϊκό) να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά για εμάς είναι. Δεν ήταν ούτε 23 ετών. 

Θα σκεφτεί κάποιος δεν τα έπαιρναν και κάποιοι οπαδοί στον ΠΑΟΚ τα έπαιρναν αλλά οι περισσότεροι τηλεφωνούσαν στην ΠΑΕ τους και έβριζαν, απειλούσαν την διοίκηση Ζαγοράκη να μην συνεχίσει τα ίδια που έκανε από την αρχή. Σε αντίθεση με αυτούς οι δικοί μας οργανωμένοι δεν θέλουν να δούνε μία ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, δεν θέλουν να έχουν διεθνείς στη σύνθεση της, δεν θέλουν να ξεχρεώσει και να αρχίσει πάλι τον πρωταθλητισμό. Θέλουν απλά να διοικούν ή πιο απλά να μην τους πάρει κανείς το βαζάκι με το μέλι; Τους ενδιαφέρει το καλό της ομάδας ή το δικό τους όφελος; Να πηγαίνουν όλοι οι Παναθηναϊκοί στο γήπεδο ή αυτοί να το παίζουν νταβατζήδες;

Τελικά είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου