Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Όχι και τον Κριστόφ ρε αλήτες

Το σάπιο σύστημα των κρυφοgay δήθεν Παναθηναϊκών οπαδών και των ηγετών τους(ορατών και «αοράτων») έχει ως στόχο το γκρέμισμα των μύθων του Παναθηναϊκού. Η αρχή έγινε με τον Χ.Ρ.Ρότσα και θέλουν να συνεχίσουν με τους υπόλοιπους.

Τα γίδια που έμαθαν τον Παναθηναϊκό το 2008 έχουν βάλει την κασέτα να παίζει ασταμάτητα και να λένε πάντα το ίδιο πράγμα, "...ο μεγαλύτερος παίκτης ο Σισέ που τον έφερε ο Πατέρας..". Όμως οι πρώην δηλωμένοι Τρουμπίσιοι μάθανε τον Παναθηναϊκό αργά, πολύ αργά. Δεν είμαι ειδικός να μιλήσω για την ομάδα πριν το 1990 γιατί η ηλικία μου δεν μου το επιτρέπει(γεννημένος το 1979), αλλά από το 1990 και μετά έχω κάθε δικαίωμα να λέω και να γράφω τις δικές μου αλήθειες για την ομάδα.

Την αγαπημένη μας ομάδα έχουν τιμήσει πάρα πολλοί μεγάλοι παίκτες, ξένοι και Έλληνες, και πολλοί από αυτούς έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό με δεσμούς που δεν μπορεί κανείς να διακόψει. Οι δύο τελευταίοι ΜΥΘΟΙ του Παναθηναϊκού είναι οι Βαζέχα και Σαραβάκος, για τους πιο πρόσφατους(αγαπημένοι και καλοί παίκτες με μεγάλη προσφορά υπήρξαν και μετά τον Βαζέχα αλλά όχι στο επίπεδο του Πολωνού, πχ Γκούμας) δεν θα γράψω κάτι γιατί τους γνωρίζουν και οι μικρότερες ηλικίες αλλά και δεν θεωρώ πως έφτασαν στο επίπεδο αυτό.
Η μέχρι τώρα στάση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΙΚΡΟΥ δεν έχει αφήσει σε κανέναν το περιθώριο να του προσάψει κάτι σε αντίθεση με τον "Χρήστο". Ο Κριστόφ έχει εμπλακεί με την ομάδα σε διάφορες στιγμές και με διαφορετικές ιδιότητες, πάντοτε με στόχο να προσφέρει και χωρίς ο ίδιος να έχει ωφεληθεί. Αυτή τη στιγμή όμως οι διοικούντες πάνε να τον κάνουν να αναλάβει μία ευθύνη που δεν του ανήκει και να σηκώσει το βάρος των δικών τους ευθυνών. Η αγάπη του Βαζέχα για την ομάδα είναι ανεξάντλητη και θέλει να προσφέρει τόσο πολύ στην ομάδα γιατί εκτιμάει τα χρόνια που πέρασε σε αυτή. Αυτή είναι και η αιτία που τον οδηγεί να μην βλέπει την παγίδα που πάνε να του στήσουν(σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που λένε πως έχει κλείσει ήδη για προπονητής). Οι άνθρωποι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη του Χ.Ρ.Ρότσα και τον εμφάνισαν στα ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ σαν κακό προπονητή τώρα πάνε να γκρεμίσουν την εικόνα του Βαζέχα στα μάτια των οπαδών. Όσο πιο μεγάλος σε ηλικία είναι κάποιος τόσο πιο δύσκολα θα παρασυρθεί, αλλά γιατί να πρέπει οι πιτσιρικάδες να δούνε έναν μεγάλο αθλητή να αποτυγχάνει να πετύχει κάτι καλό σε μία θέση που μοιάζει με ηλεκτρική. Αφήστε ήσυχο τον Βαζέχα και μη προσπαθείτε να γκρεμίσετε την εικόνα του με δικά σας λάθη. Αν θέλετε να του δώσετε τα ηνία της ομάδας να το κάνετε τον Μάιο  όταν θα έχει χρόνο να σχεδιάσει τη δική του ομάδα. Όλα αυτά βέβαια με δεδομένο πως οι παίκτες θα είναι πληρωμένοι, δεν θα δέχονται επιθέσεις από τη διοίκηση και δεν θα έχετε την αισχρή απαίτηση να του δίνετε χαρτάκι.

ΥΓ Τρελοgay που δηλώνουν Παναθηναϊκοί και δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο ας καθίσουν να δούνε μερικές ώρες βίντεο για την προσφορά του Βαζέχα στον Παναθηναϊκό μας και να μη στείλουν σχόλια που τους έχουν έρθει με e-mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου