Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αντώνη(Πετρογκόλ) αλήτη γιατί τα κάνεις αυτά;

Την άποψή μου για τον Πετρογκόλ την είχα εκφράσει δημόσια και είχα διαφωνήσει με φίλους στο mypanathinaikos. Ο Αντώνης Πετρόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής που αν δεν τον είχε χαντακώσει ο «mr.Ύπνος» ίσως ακόμη να έπαιζε στον Παναθηναϊκό και να έκανε θαύματα, έχει πάει σε άλλη «γειτονιά» που τον αγκάλιασαν από την αρχή.
Ο Πετρογκολ πήρε από το χέρι την Κούλα και την οδηγεί στη σωτηρία
Σε δύο αγωνιστικές που η δική μας ομάδα δεν είχε λύση στην επίθεση, ο Πετρόπουλος έβαλε δύο γκολ με την Κούλα και της χάρισε 4 πολύτιμους βαθμούς. Ένας παίκτης που δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, να μάθει τους συμπαίκτες του και τα νέα συστήματα. Μήπως κύριοι αυτό που ήθελε ο παίκτης ήταν πολύ απλό; Μήπως ήθελε μόνο την σιγουριά της επιλογής του προπονητή και όχι τη μόνιμη αμφισβήτηση;

Κύριε Αλαφούζε ήταν πολύ ακριβός για να τον κρατήσουμε; Άκουσες τον προπονητή Χ.Ρ.Ρότσα και τον άφησες ή η μήπως την επιλογή σου την έκαναν οι γνωστές ΑΡΔ(Νικολέτες και Σια); 

8 σχόλια:

  1. Για τον Κατσούρ που πηδάει τα τουλουμπάκια και δεν προσκυνησε ποτε στο σύστημα της οικογένειας και του Τουλούμπα και που μας χάρισε το Double θα πεις τίποτα?Ή φοβάσε μήπως σου κόψουνε το μεροκάματο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόν δηλαδή δεν τον έφερε ο ΙΒΒ;
      Επειδή εγώ δεν τον γουστάρω δεν τον σχολιάζω. Αλλά τι έκανε ο Κατσουράνης στον μΠάοκ που θα έπρεπε να το ζηλέψω ρε μπρούκλη;
      Όταν κόψει το πακετάκι που καπνίζει και παρκάρει το καλάμι τα ξαναλέμε, εκτός αν κάποιος φίλος μου τον πετύχει σε κάποιο από τα νυχτομάγαζα της Θεσσαλονίκης και μου το στείλει σε φωτογραφία(εδώ είμαστε ένα μεγάλο χωριό και βλέπαμε και τον Γκοβού και άλλον ξένο του Παναθηναϊκού που ερχόταν πριν ή μετά από ματς).

      Διαγραφή
  2. δεν εχει νοημα να μιλησουμε για την αξια του πετρο
    αλλα
    σκοπος σου να βγει η προπαγανδα ακομα και αν ειναι οφσαιντ το γκολ
    μετα λεμε για τους γαυρους
    1 μετρο οφσαιντ και εσυ πανυγηριζεις γιατι ταπωθηκε ο αλ αφουζ ( τον οποιο βριζω και εγω μη νομιζεις οτι ειμαι τσατσος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν χάνεις ένα παίκτη και δεν μπορείς να τον αντικαταστήσεις το μοναδικό που έχει αξία είναι να δεις γιατί τον έχασες, αλλά εσύ που λες πως δεν είσαι τσάτσος δεν βλέπεις πως όλα γίνονται βάση σχεδίου.
      Μερικά τσογλάνια του Πουρέα μαζί με τις Νικολέτες αποφασίζουν και εσύ εθελοτυφλείς(τι σου γράφω τώρα ε;) γιατί γουστάρεις με όσα βλέπεις. Δεν έχει σημασία αν ήταν ή όχι οφσάιντ αλλά το πάθος του παίκτη να αποδείξει πως δεν είναι ... ελέφαντας.
      Και επειδή από το πολύ σανό δεν μπορείς να σκεφτείς δεν ταπώθηκε ο Ούζος αλλά η ομάδα που δεν έχει επιθετικό.
      Άλλη φορά εσύ που λες πως δεν είσαι τσάτσος να βάζεις και όνομα, ΤΣΑΤΣΙΝΙΟ.

      Διαγραφή
  3. Πολύ λίγος σαν παίκτης.Για τον ΠΑΟ(ακόμα και αυτόν τον ΠΑΟ)δεν κάνει.3 φορές ανώτερος ο Τοτσέ(τον οποίο θεωρώ ΜΕΓΑ παλτουδια).Το απέδειξε με τις ευκαιρίες που πήρε επι Φερέιρα και Ρότσα.Ειδικά με τον Φερέιρα σε ένα-δύο ματς έχασε κάτι γκολ που σου έρχεται να σπασεις την τηλεόραση(γκολ τα οποία θα μας έδιναν την νίκη).

    Επιπλέον όπως λέει και ο φίλος πάνω το γκολ που έβαλε με τον Άρη ήταν οφ-σαιντ.Δεν μπορείς απο 2 εμφανίσεις αν θα είναι πετυχημένος στην ΑΕΚ.Και πάλι όταν βάζεις ως ταβάνι την ΑΕΚ(την σημερινή)λογικό είναι ένας παίκτης που ήταν για 6 στον ΠΑΟ να πιάνει μέτρια απόδοση.

    Εν ολίγης η ανάρτηση σου είναι ολιγον τι ΑΚΥΡΗ.Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.Ακόμα και ο Γκότζος περίμενε 2 χρόνια για να γράψει αφιερώματα για τις αποδόσεις του Ποστίγκα και Νντοι που έπιασαν μια σταθερή απόδοση.

    Αν θες να κράξεις την διοίκηση μπορείς να βρεις 50 καλύτερα θέματα να ασχοληθείς.Αλλά τον Πετρόπουλο βρήκες και εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλο το σχόλιο σου η απάντησή μου είναι μία, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ. Και επειδή δεν μπορείς να τον ρωτήσεις ψάξε τις δηλώσεις του Γάλλου πριν βάλει ο ΠορτοΚάλος(γιατί κάλο είχε) στο ψυγείο τον Πετρογκόλ.
    Αν ο Πετρόπουλος φτάσει την ΑΕΚ πιο ψηλά από τον Παναθηναϊκό μετά τι θα λες; Ο Πετρογκολ στη δική μου σκέψη έχει την ίδια θέση με τον Λουκά και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβώς να μου πει ο Σισέ?Ο Σισέ δεν ήταν αυτός που είχε πει σε Γαλλικό κανάλι το 2009 για τον Νίνη ότι σε 2 χρόνια θα τρίβουμε τα μάτια μας και θα παίζει σε μεγάλη ομάδα?

      Δηλαδή περίμενες ποτέ να βγει να πει ο Σισέ και ο κάθε Σισέ κάτι αρνητικό για συμπαίκτη του?

      Προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο Πετρόπουλος στην ΑΕΚ.Επειδή λες για τον Λούκα εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα σε χαρακτήρα και σε ήθος.Είναι άλλο πράγμα να μιλήσουμε για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και άλλο για τον χαρακτήρα του.

      Διαγραφή
    2. Μην συγκρίνεις έναν παίκτη με έναν πρώην παίκτη σαν τον Σωτηράκη. Όταν ρώτησαν τον Τζιμπριλ για την απόδοσή του τους είπε πως ο Πετρό τραβάει τους αμυντικούς και αυτός σκοράρει. Είπε ψέματα;
      Ο Λουκάς πέρα από καλός παιδί είναι και καλός αθλητής όπως ακριβώς και ο Αντώνης, αλλά πως να το δεις...
      Ήδη πάντως τα χανουμάκια χαίρονται που τον έχουν στην ομάδα τους και εμείς κρατήσαμε τον Τοτσέ.

      Διαγραφή