Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

"Είμαι ρατσιστής, φασίστας, νεοναζί, κακός, σκατόψυχος και ότι άλλο θέλετε..."



... αλλά ΟΛΟΥΣ αυτούς μια μέρα θα τους διώξουμε από την Ελλάδα.

Αν μαζί τους, δίπλα τους βρεθούν και μερικοί «μοντέρνοι» αριστεροί του κώλου θα τους διώξουμε και αυτούς. Και δώρο η φωτογραφία που κυκλοφορεί πολύ στο fb.

(βλακώδη σχόλια δεν θα τα ανεβάσω)

Ενημέρωση
Επειδή κάποιοι "ξεφεύγουν" από αυτά που γράφω και μπορεί να κάνουν σενάρια να διευκρινίσω πως άλλο το διώχνω και άλλο το σκοτώνω ή το εξοντώνω. Δεν τους θέλω νεκρούς τους ανθρώπους αλλά δεν τους θέλω και στην Ελλάδα να παρανομούν, να απειλούν, να τρομοκρατούν, να να να.
Στις χώρες τους είναι έγκλημα το να είσαι απλά Χριστιανός, αλλά εκτός από όλα τα υπόλοιπα που έχουν φέρει στην Ελλάδα με τους ΛΑΘΡΟ βγήκαν στην φόρα και αριστεροί που δεν μελέτησαν ποτέ τους θεμελιωτές της Αριστερής ιδεολογίας. Ας κάνουν λοιπόν κάποιοι τον κόπο να ξεκινήσουν να διαβάζουν και τους δίνω και έτοιμη τροφή(επιστολή του Γ.Γάκη στο mypanathinaikos ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ : 186 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..).
Αν μη τι άλλο είναι διαφορετικά πράγματα η φιλοξενία και η ασυδοσία.

10 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΛΑ. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καθώς δεν το είχα δει το κείμενο από το taxalia σου λέω πως για το συγκεκριμένο έχεις δίκαιο. Αν το έψαξαν παραπάνω τα παιδιά καλά έκαναν και λάθος μου που δεν το τσέκαρα.

      Πάλι όμως είναι σωστή η ανάρτηση λόγω πολλών προσωπικών εμπειριών. Σου γράφω την εξής μία. Σε λαϊκή αγορά της δυτικής Θεσσαλονίκης είμαι με φίλο αστυνομικό(βαθμοφόρο) εκτός υπηρεσίας και βλέπουμε υγιή παράνομο αλλοδαπό να κάθετε σε καροτσάκι και να τον σπρώχνει από πίσω κάποιο παιδί. Η ιδέα ήρθε στο μυαλό για χαβαλέ και πολλή πλάκα. Αφού πάμε και κάνουμε τα ψώνια μας, πηγαίνουμε και του λέμε "Σύρμα μεγάλε κάνει ελέγχους η αστυνομία". Ο Μπολτ μπροστά του δεν πιάνει μία. Είχε μόλις γίνει ένα «θαύμα». Δυστυχώς δεν έχω τέτοιες σειρές φωτογραφιών και αφού είδα αυτή την έκανα ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. προσπάθησα να σου στείλω mail αλλά δεν μπόρεσα
      αν θέλεις πες μου που να σου στείλω

      Διαγραφή
  3. Αδερφέ συγνώμη, αλλά όλα αυτά δεν βγάζουν πουθενά, παρά μόνο σε επικίνδυνα αδιέξοδα μίσους. Προσωπικά εξοργίζομαι με κάθε είδους "απατεώνα"... Ωστόσο μεγάλωσα διαβάζοντας αρκετά ελληνική λογοτεχνία και ένα βιβλίο που θυμάμαι αρκετά είναι και ο "Ζητιάνος" του Ανδρέα Καρκαβίτσα.Περιέγραφε κάποιον έλληνα που την ίδια ώρα ήταν, είναι και θα είναι ο ίδιος τύπος και στην Ελλάδα και στη Γερμανία και στην Ελβετία και στο Πακιστάν. Με τους σύγχρονους "άθλιους" του Β.Ουγκό παίζεται ένα τεράστιο παιχνίδι γκετοποίησης τους από τη μια (ελληνικά κυβερνητικά κόμματα, ηγεσία ΕΕ, δικές τους θρησκευτικές ηγεσίες κλπ) και από την άλλη είναι προφανές πως και οι "εξοργισμένοι" έλληνες αλλά και οι υπερασπιστές του τύπου "είμαστε όλοι πακιστανοί" δεν είναι και τόσο "αθώοι"... Το πολυτιμότερο αγαθό που είχε αυτός ο τόπος ήταν η ελληνική κοινωνία με όλα της τα καλά αλλά και τα όποια στραβά. Η κοινωνική μας ομοιογένεια... Με το σεβασμό του απλού, "λαϊκού" ανθρώπου που μπορεί να μην είχε βγάλει το Γυμνάσιο, μπορεί να είχε πάει μια φορά στη ζωή του στην Αθήνα ή στη Σαλονίκη από το χωριό του, αλλά είχε ηθικές σταθερές. Και δεν "ψήλωνε" παραπάνω από εκεί που έπρεπε... Το να θεωρούμε ανθρώπους σκουπίδια σήμερα εμείς οι Έλληνες δεν είναι ούτε "ελληνικό" ούτε "χριστιανικό" ούτε "δημοκρατικό" ούτε καν "άμυνα στον εχθρό". Είναι αμετροέπεια κάποιων που επενδύουν στο μίσος με σκοπό τα δικά τους συμφέροντα και τη δική τους εξουσιαστική και οικονομική "ανωτερότητα". Όσο για το ίδιο το πρόβλημα της μετανάστευσης, ναι φίλε μου είναι τεράστιο ζήτημα. Είναι και αυτό μια ακόμα βόμβα στα θεμέλια της υποκριτικής μοντέρνας κοινωνίας μας. Μέχρι "χθες" που ακούγονταν ακόμα οι μπετονιέρες στις γειτονιές και στα χωριά και χτίζαμε νέους "ολυμπιακούς" παρθενώνες, ο πάκι και ο άλμπαν δεν ενοχλούσαν τόσο... Τώρα φταίνε για όλα... Λες και ήρθαν από μόνοι τους εδώ ή δεν έγιναν δεκτοί από την ίδια την κοινωνία... Άσε τους κυβερνώντες... Από κοντά και οι επαγγελματίες "ανθρωπιστές" που παίζουν το δικό τους παιχνίδι δίνοντας απλόχερα χώρο στο σχηματισμό δύο στρατοπέδων άσχετων με την ελληνική κοινωνία και την ιστορία μας. Το μόνο καταφύγιο για μένα είναι οι ίδιες οι αρχές και οι αξίες που γέννησε αυτός ο τόπος. Η δημοκρατία, το ελεύθερο πνεύμα, η λογική και το μέτρο... Είμαστε σε κάθετη πτώση ως κοινωνία και χώρα και δυστυχώς πάντα μετά από τέτοιες περιόδους ιστορικά μετράμε "απώλειες". Ας μην το αφήσουμε να ξανασυμβεί αυτό σήμερα... Φιλικά, Δημήτρης ή disgo από το mypanathinaikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστή πάντα η γνώμη σου αδερφέ, γιατί την τεκμηριώνεις.
      Στις πόλεις το πρόβλημα υπήρχε αλλά όσο υπήρχαν και χρήματα και δεν είχαν εξαθλιώσει τους Έλληνες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών κρυβόταν επιμελώς κάτω από το χαλί. Στα χωριά η κρίση δεν έφτασε ή αν έφτασε είναι ακόμη πολύ χαλαρή για αυτό και δεν θα την σχολιάσω.
      Αν όλοι αυτοί είχαν έρθει με επίσημα έγγραφα, είχαν μαζί τους ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ από την ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και την ΧΩΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ(καθώς και όσες χώρες έζησαν έστω και λίγο), είχαν περάσει ιατρικές εξετάσεις τότε και εγώ θα έγραφα διαφορετικά. Θα με απασχολούσε η κακή διοικητική δομή του Κράτους και όλα αυτά τα δεινά που υπάρχουν και σήμερα. Όλοι αυτοί ήρθαν απρόσκλητοι, αφέθηκαν από την Ελληνική πολιτεία και τον Ελληνικό λαό και πλέον μας απειλούν ευθέως. Διαδηλώσεις, πορείες, απειλές, δολοφονίες ζώων, εγκλήματα(ναι κάνουν το 90% πλέον) είναι δικά τους έργα και σε καμία ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ κοινωνία δεν έχουν θέση.
      Φίλε τα έχουμε ξαναπεί μαζί, στο mypanathianikos, σου θυμίζω πως μεγαλώνοντας έβλεπα φοιτητές από την Αφρική να είναι δίπλα μου στο αστικό και τους προτιμούσα από τον Έλληνα που αν και έβγαινε για βόλτα βρωμούσε. Άλλες εποχές, άλλες συνθήκες. Όσο για τον όρο «σκουπίδια» προσωπικά δεν τον επικροτώ, αλλά αν βρεθείς ποτέ (που δεν το εύχομαι) στη θέση των συγγενών του 15χρονου κοριτσιού τι θα λες;
      Η παιδεία μας λείπει αδερφέ, όχι η μόρφωση αλλά η παιδεία. Κάποιοι κάνανε καλά την δουλειά τους από το 1974 και μετά.

      Διαγραφή
  4. "Άντρακλα" στο σβήνω αφού το έκανα πρώτα δημοσίευση γιατί είσαι τόσο "άντρας" που είσαι ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eno esu xazo fasistoxrysaygiti grafeis me eponima " Billy The Kid as BTK "..oraio to arthro sou paantos pragmatiko reportaz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μην σβήσω και το δικό σου, αμαρτία είναι
      3 σχόλια άφησες σε 3 διαφορετικές αναρτήσεις

      Διαγραφή