Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε η κλάψα


Και αναφέρομαι φυσικά κατά λιμάνι μεριά. Χθες μετά την κλήρωση μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξανε τα κορίτσια μας αλλά σήμερα άρχισε με καθυστέρηση η προπαγάνδα. Έτσι προπαγάνδα από τώρα για να μάθουν καλά το ποίημα και να μπορούν να το λένε "νεράκι".

Ξεκίνησε το site που θα αναλάβει ο Ντέμης να γράφει για τρομερές επιτυχίες και δύσκολους ομίλους. Για σταθείτε ρε κορίτσα ποια είναι η επιτυχία στο να περάσεις δεύτερος με την ακόμη χειρότερη από την περσινή Άρσεναλ και την Μονμπελιέ που είναι για τ' ανάθεμα;


Πάμε μία μία τις ομάδες, με πρώτη την Σάλκε. Σαφώς πιο έμπειρη και πιο έτοιμη για δύο περιποιημένα ΦΑΠ στον θρήνο της καρδιάς μας. Ομάδα με ποιότητα, τρεξίματα και πάθος για διάκριση. Δεύτερη η Άρσεναλ, που μετά την τραγική περσινή Άρσεναλ η φετινή δεν έχει και τον Φαν Πέρσι. Πάλι όμως θα του κάνει πλακίτσα στο Λονδίνο και στο λιμάνι αν θέλει βαθμό ή βαθμούς θα τους πάρει. Πάμε και στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ. Μία ομάδα που δεν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι αλλά θα κάνει και αυτή την πλάκα της στον καρπαζοεισπράκτορα της Ευρώπης. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη Γαλλική ομάδα που στο πρωτάθλημα της Γαλλίας είναι χάλια αλλά τον Ολυμπιλαγό τον πεταλώνει; Και επειδή αυτά που εγώ έγραψα εδώ μπορεί οι γαύροι να τα αγνοούν αλλά οι «καθοδηγητές» τους τα γνωρίζουν. Ξέρουν σε τι κατάσταση είναι αυτές οι ομάδες αλλά ξέρουν και σε τι κατάσταση είναι το μπουρδέλο η ομάδα τους. Έτσι ξεκινάνε την κλάψα, την μίρλα από τώρα για την δυσκολία του ομίλου τους και το μέγεθος της επιτυχίας αν περάσουν δεύτεροι. 

Μπεεεε...

2 σχόλια:

  1. Παλι τα ιδια φιλε μου το μαθανε το μυθι προταθλημα (με παραγκα απο τωρα) κιεξω οτι παρουν αφου γαυροι ειναι τι αλλο περιμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτούς.
      Το κακό με τους γαύρους είναι πως αν κάτι δεν το βλέπουν νομίζουν πως δεν υπάρχει, σαν βρέφη δηλαδή. Για αυτό τον λόγο ότι βλέπω θα το σηκώνω, να βλέπουν πως ελέγχονται. Αυτό τους χαλάει πολύ. Θα ήθελαν να κοιμόμαστε όλοι και να ταΐζουν ψέματα τα πρόβατά τους.

      Διαγραφή