Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Κουίζ...

Επειδή δεν προλαβαίνω λόγω καταστάσεων και υποχρεώσεων να ασχοληθώ σήμερα(όχι πως δεν θα ασχοληθώ με όσα είπε πάλι χθες, αλλά πιο μετά) με τον αριστερούλη γλεντζέ που πληρώνει κάθε Έλληνας μέσω ΕΡΤ, κωλόγαυρο, θα βάλω ένα κουίζ.

Κουίζ για δυνατούς λύτες...
Πως λέγεται το μέρος που μαζεύονται όλα τα πρόβατα του λιμανιού;


Τώρα αν ο κ.Τσάκας είναι κάπου κοντά και τους κάνει και χαβαλέ τους γαύρους, δεν τους χαλάει.

Για να σοβαρευτώ δεν ξέρω αν ανήκει σε γαύρο ιδιοκτήτη αλλά είναι σχετικά κοντά στην Καβάλα.
Δεν έχω σκοπό να την δυσφημίσω αλλά ούτε και να την διαφημίσω την ψαροταβέρνα.

11 σχόλια:

  1. Και για όσους πάνε Ισπανία αν θέλετε να πείτε κάποιον με το γνωστότερο ελληνικό χαρακτηρισμό αποκαλέστε τον πάχα(paja), ο αρχι-πάχα είναι παχιέρο(pajiero) και ο αυνάν είναι ελ μστουρμπαδόρ.
    Για να σας καταλαβαίνουν και οι Ισπανοί...
    Άντε και με το διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σορρυ αλλα o τσακας σε εμας ειναι και κανει χαβαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το πιστεύεις δικαίωμά σου. Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη, αλλά οι κινήσεις της ΠΣ τον κάνουν να δείχνει "καβάλα στο άλογο".
      Για να το γράψω ακόμη μία φορά(όχι για εσένα αλλά για τους επόμενους που θα το διαβάσουν), ας δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση(χρέη και γήπεδο) η ΠΣ και εγώ θα βγω να ζητήσω συγγνώμη και θα πάρω πίσω ότι αρνητικό είπα.
      Με τιτιβίσματα δεν διοικείς.

      Διαγραφή
    2. δηλαδη θες να μου πεις οτι ο τσακας ειναι μαγκας και καβαλα ας πουμε οχι γιατι εχει κανει κατι ουσιαστικο αλλα γιατι οι αλλοι ειναι "λιγοι" ?
      δηλαδη επειδη δεν πηγε στα 15 η αμκ ο τσακας ειναι σοβαρος και αξιπιστος ?


      λογικη ειναι αυτη τωρα ? ο ανθρωπος αυτος τα ιδια εκανε με τις μπουγατσες και δε βαλαμε μυαλο ασε που στα τοσα ψεματα που εχει πει γραφεις βιβλιο


      για ποσα χρεη μιλας ? ξερεις ποσα χρεη εχουμε?

      Διαγραφή
    3. Ο κ.Τσάκας είναι ο εκπρόσωπος του ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ Πρίγκηπα.
      Οι άλλοι δεν είναι απλά λίγοι αλλά και φίλοι και συνέταιροι το Πόλντο, δεν σου αρκεί; Αν δεν σου αρκεί έχω και προηγούμενες αναρτήσεις, δεν μπορώ να τα συνοψίσω τώρα είναι πάρα πολλά.

      Άλλο μΠαοκ, άλλο εμείς. Βλέπεις ζώντας στην πιο ασπρόμαυρη περιοχή της χώρας μάλλον γνωρίζω καλά τι έγινε τότε.

      Ας πληρώσει αυτά που ενοχλούν την ΟΥΕΦΑ και μας έχει στην μπούκα και μετά να κάνει γήπεδο. Από το γήπεδο, αν δεν έχουμε τις ορδές των Μαμελούκων, που μόνο Παναθηναϊκοί δεν είναι, θα έχει πολλά εκατ. ευρώ κέρδος τον χρόνο. Για το ακριβές ποσό των χρεών μην ρωτάς εμένα αλλά τον Καπετάνιο της κακιάς ώρας και τον Μπες-Βγες, αυτοί ξέρουν πόσα ξόδεψαν και πόσα έφυγαν αλλού.

      Αυτά τα ωραία.(χωρίς παρεξήγηση, αν στείλεις οτιδήποτε θα το ανεβάσω Τετάρτη απόγευμα ή Πέμπτη πρωί)Χαίρομαι πάντως για την συζήτηση, γιατί κρατάς το επίπεδο και δεν την κάναμε πεζοδρομίου.

      Διαγραφή
    4. οταν λες χρεη δημιουγεις εντυπωσεις ομως και καποιος ασχετος μπαινει καιβλεπει οτι χρωσταμε ποιος ξερει ποσα . το ποσο που χρωσταμε μαλιστα εγινε και θεμα οταν ελεγαν για 100 μυρια ( ντελοιτ κτλ ) μετα πιο λιγα και μετα φτασαμε να μιλαμε για 10 μυρια
      για να εισαι και σωστος ομως να πεις και τι εγινε και το καλοκαιρι του 10 με τους παιχτες που ηρθαν γιατι και αλλος εχει ευθυνη που συστηματικα αποφευγεις να γραψεις για αυτον ( τζιγγερ ) . Οταν λοιπον ανελαβε αυτος το καλοκαιρακι εφερε και εκανε συμβολαια στο καθε καρυδιας καρυδι περα του μπουμσουγκ , επισης φιλε δεν τον ειδα ποτε στα δσ να κανει το δυσκολο μια χαρα στηριζε πατερα ( τον οποιον αυτος προτεινε το 8 μαζι με τον βλακα τον αντωνιου )αλλα δεν πληρωνε ,ενα δανειο πηρε που τα φορτωσε στην ομαδα . ΑΝ ειναι ιερη αγελαδα για σενα ο βαρδ πες το ξεκαθαρα

      ασε λοιπον τα μπες βγες τις ειρωνιες κτλ και γραψε την αληθεια


      ο πριγκιπας αξιπιστος δεν ειναι
      απλα περασε την εεα , η οποια προφανως και κατι ειδε για να τον ενεκρινε , δε αμφισβητω την αποφαση της

      ο τσακας μας εχει ταραξει στην υποσχεση και στο ψεμα , στο σοτο και την πολυλογια
      ρονι , σικαμπαλα , τζαβελας , γηπεδο , πολο ερασιτεχνης, νουρα σαουντ κτλ βιβλιο γραφεις με το ψεμα του δεν πειθει μωρο παιδι

      αν ειναι σωστος ο πριγκιπας και ειναι αληθινος επρεπε να τον σουταρει τον βλασακο γιατι και εχει καει απο τη μαλακια που πλασαρει και σου ξαναλεω μονο γελιο βγαζει αυτο το τυπακι
      αληθεια τι γινονταν στις συναντησεις δικηγορου τζιγγερ και πλευρας πριγκιπα ? θα μαθουμε ποτε ? αφου ο τζιγγερ ελεγε οποιος μου δειξει πρωτος τα 15 μυρια παιρνει το 54 % γιατι τοτε ο πριγκιπας δε το προχωρησε ? και μιλαμε για εποχη προτου βγει ο αλαφουζος στο προσκηνιο



      Διαγραφή
    5. Ας τα πάρω από την αρχή.
      Δεν ξεφύτρωσα χθες(Μάιο) από το πουθενά για να μου λες τι θα σκεφτεί ένας άσχετος. Δόξα τον Θεό τα αδέρφια από το http://mypanathinaikos.wordpress.com/ μου έδιναν βήμα κοντά ένα χρόνο και μετά συνεχίζουν και ανεβάζουν κείμενά μου. Αν κάποιος είναι άσχετος θα διαβάσει άλλους, όχι εμένα.

      Αν δεν κάνω λάθος όσο έλειψα δεν πήραμε άδεια για την Σούπερ Λίγδα. Σαφέστατα λόγω χρεών, το πόσα είναι ας το ψάξει ο καθένας μόνος του. Πάνω-πάνω γράφω "δεν είμαι διαφωτιστής".

      Δεν έχω ούτε ιερές αγελάδες αλλά ούτε και ιερά μοσχάρια. Δεν με ταΐζει κανείς, ούτε και με χαρτζιλικώνει. Όπως και δεν μου δίνουν και τζάμπα εισιτήρια και πολλά άλλα. Τον ΙΒΒ τον έκραξα όταν θεώρησα πως έπρεπε να το κάνω και δεν θα απολογηθώ για το χρόνο που διάλεξα να το κάνω. Τον υποστήριξα απέναντι στον πουράτο και τον έκραξα μετά. Μπες στο mypanathinaikos και ψάξε. Ασυλία έχει μόνο ο Γιώργης, ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

      Για να βγάζεις αναξιόπιστο τον Πρίγκηπα μάλλον θα είσαι του κύκλου του και τον γνωρίζεις. Όσο για τον κ.Τσάκα προτιμώ να βλέπω πρώτα τα ψέματα όσων ήταν ή μπήκαν στην ΠΑΕ και έπειτα όσων είναι απέξω. Βλέπεις τα πούρα και ο συνέταιρος του Πόλντο μας έχουν κουράσει τόσα χρόνια αλλά δεν σας πειράζει. Αντιθέτως τα σβήνετε όλοι και τα πετάτε στον κάδο ανακύκλωσης. Για τον Τσάκα όμως τα κάνετε copy-paste σε δεκαπέντε σημεία να μην τα ξεχάσετε ποτέ. Μάθε πως όταν κάποιος σου κλέβει τους κόπους μιας ζωής δεν θα ασχοληθείς με τον πορτοφολά που σου έκλεψε το πενηντάρικο. Και επειδή εσύ αποφάσισες να θέσεις ωραία ερωτήματα πες σε όσους έχουν τα ίδια με εσένα να βρείτε και να σας δώσουν τα πορίσματα των ελέγχων που έγιναν στην ΠΑΕ και μετά θα δεις ποιος βγάζει πολύ γέλιο.

      Αν τώρα πάλι δεν σε κάλυψα, η μπλογκόσφαιρα έχει κάτι παλικάρια που "γράφουν" αυτά που θέλεις να διαβάσεις. Εγώ δεν κώλωσα τόσα χρόνια με τα μΠαόκια δίπλα μου, δεν θα σταματήσω να γράφω ότι βλέπω για μερικά κλικ.

      Σε όποιους αρέσω, οι υπόλοιποι ας διαβάσουν γαυρέτα, πουροφόρο, κλπ.

      Διαγραφή
    6. δεν απαντησες σε τιποτα απο οσα εγραψα , δεν πειραζει
      καλη καρδια

      Διαγραφή
    7. Το να έχεις δικές σου απόψεις δεν με χαλάει αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να τις δεχτώ.
      Σου απάντησα σε όλα και σου απάντησαν και από την διοίκηση(την τωρινή) μέσα από το πρωτοσέλιδο της Γάτας(όλοι ξέρουμε ποιους στηρίζει). Αν ήταν αναξιόπιστος ο Πρίγκηπας και ο Τσάκας δεν θα ψαχνόντουσαν να αφήσουν έξω τον ΚΥΡΙΟ Τσάκα αλλά να διπλαρώσουν τον Πρίγκηπα.

      Διαγραφή
  3. φίλε BTK,συμφωνώ.

    Ότι και να λέει για όσο χρόνο θέλει ο Τσάκας,έχει δίκιο...

    άκου εκεί κάναμε 6εκ. την αύξηση και για τον...Μαρινάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκαιο, αλλά προς το παρόν είναι με το μέρος του.

      Διαγραφή