Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τα κομμάτια του παζλ

Το παζλ της Ελλάδας συμπληρώνεται σιγά-σιγά. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν εναλλάσσονται στην εξουσία με τα ίδια πάντα επιχειρήματα όσο είναι στην αντιπολίτευση, "όχι άλλα μέτρα, εμείς θα δώσουμε ώθηση στην αγορά, θα έρθει η ανάπτυξη και εμείς θα έχουμε κάνει την αρχή". ΜΑΛΑΚΙΕΣ.  Κάθε ένας με το που παίρνει τα ηνία της εξουσίας στα χέρια του ξεχνάει όσα έλεγε σαν να σβήνει την κιμωλία από τον μαυροπίνακα με υγρό σφουγγάρι.

Η μόνιμη τακτική τους είναι η εξουθένωση και ο αφανισμός της μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης. Να μείνουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ(πλούσιοι) και οι υπόλοιποι. Το περίεργο είναι πως αυτοί οι κρετίνοι δεν φοβούνται. Δεν πιστεύουν πως ο λαός θα ξεσηκωθεί κάποια στιγμή; Είναι σίγουροι πως θα καταστείλουν την κίνηση αυτή των πολιτών; Αφού τίποτα δεν λειτουργεί σωστά ακόμα και στον Ε.Σ. και τα σώματα ασφαλείας πως θα μπορέσουν να ελέγξουν τον ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ εξεγερμένο Έλληνα; Έχοντας τις παραπάνω απορίες αποφάσισα να αναφερθώ σε κάποια κομμάτια του παζλ που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Η τακτική του εκάστοτε Υπ.Οικ.(σε συνεργασία με τον Υπ.Εργασίας) είναι γνωστή, Φόροι-Μειώσεις Μισθών-ΑΡΔ. Βάζουν νέους φόρους ή αυξάνουν τους παλιούς μετακυλίοντας την δική τους αποτυχία στις πλάτες του Ελληνικού λαού που εκτός τις φορολογίας που με έμμεσο τρόπο μειώνει συνεχώς το εισόδημά του, του το μειώνουν ξανά εξυπηρετώντας χορηγούς και φίλους. Βέβαια η χρησιμοποίηση των ΑΡΔ είναι απαραίτητη για την δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και εξαναγκασμού για τα νέα μέτρα.

Εκτός από τον Υπ.Οικ. συμφέροντα εξυπηρετούν και άλλοι Υπουργοί. Έτσι αφήνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις και ενώσεις επιχειρήσεων να δρουν με μονοπωλιακό χαρακτήρα. Δεν σας ήρθε κάτι στο μυαλό; Μήπως η ένωση των ΜΜΑποχαύνωσης που λέγεται Digea; Με ποιο δικαίωμα σταματάς την εκπομπή αναλογικού σήματος και επιβάλεις σε χιλιάδες νοικοκυριά την αγορά αποκωδικοποιητή; Έχε χάρη που δεν μπορούν να συντονιστούν και να μην πάει κανείς σε κατάστημα να αγοράσει αποκωδικοποιητή, να δω τι θα κάνατε όταν διαπιστώνατε πως οι Έλληνες μπορούν χωρίς τα αισχρά προγράμματα των βοθροκαναλιών σας και χωρίς την προβολή της Τουρκολαγνείας και της δουλικότητας σας. Μας επιβάλατε την ψηφιακή τηλεόραση αλλά δεν σταματήσατε να κρύβετε την αλήθεια. Την αλήθεια για την εγκληματικότητα που πηγάζει από τους ξένους και εσείς αποφασίσατε ετσιθελικά να κρύψετε. Κρύβετε από τον Έλληνα πως καθημερινά γίνονται τρομοκρατικές ενέργειες. Ναι ρε ΑΡΔ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ από ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ είναι όταν μπαίνει σε σπίτι γερόντων και αφού τους χτυπήσει αλύπητα παίρνει και 50-100 ευρώ. Αυτό δεν είναι ληστεία, είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ. Δεν λέτε ποτέ πως γίνετε 1 δολοφονία κάθε 2 μέρες, δεν αναφέρετε τα ποσοστά των εγκληματικών ενεργειών Ελλήνων και ξένων(πάνω από 9/10 είναι από ξένους) αλλά ούτε και την αναλογία στους φυλακισμένους. Δεν ψάχνετε τι φταίει και ο Έλληνας ζητιανεύει για να φάει, αλλά αντίθετα δείχνετε συνέχεια, υπερπροβάλοντας, εικόνες από νησιά με ηλίθια παιδάκια βολεμένων γονιών να διασκεδάζουν. Ψάξατε πως κέρδισε ο μπαμπάς τους τα χρήματα που ξοδεύουν αυτά; Πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε οι ΔΗΘΕΝ μεγάλες εταιρίες(πχ η HOL πόσα εκ. ευρώ χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο ή ο Ε.Μυτιληναίος πόσα χρωστάει); Τελευταία αποσυρθήκανε τα πρόστιμα προς τα καρτέλ εταιριών που είχαν επιβληθεί αλλά ποτέ δεν εισπράχθηκαν. Μήπως θα τα γυρίσουν στον τελικό καταναλωτή; Μήπως θα μειώσουν τις τιμές τους αντίστοιχα; Μήπως θα κάνουν κοινωνικές παροχές;

Μετά από όλα αυτά έχουμε και το ηλεκτρονικό φακέλωμα που θέλουν να μας επιβάλουν. Κάτι που σε κάθε «πολιτισμένη» χώρα του δυτικού κόσμου δεν το επέβαλαν αλλά ρώτησαν τον κόσμο αν το επιθυμεί, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ. Εδώ αφού απέτυχε το πρώτο σχέδιο(κάρτα αποδείξεων) προχωρούν στο δεύτερο(plan b) την πληρωμή μόνο με πλαστικό χρήμα και την ανταπόδοση σε όσους το πράττουν με φοροαπαλλαγές. Βέβαια δεν θα σας πούνε το ύψος των φοροαπαλλαγών ή μπορεί και να το κάνουν μα όταν θα είναι η ώρα να το πραγματοποιήσουν θα είναι συμβολικές οι φοροαπαλλαγές(με κάθε αυτοκίνητο δώρο ένα στυλό, άντε και μία ηλιοπροστασία).

Δεν θα αναφερθώ στην προσπάθεια να αλλοιωθεί η γνώση της Ελληνικής γλώσσας από τα νέα παιδιά καθώς αυτό το κομμάτι το τοποθέτησαν πριν καν το 1981 με την αλλαγή του συστήματος σε μονοτονικό.

Αυτά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου, για να τα κάνω γνωστά και σε αυτούς που μπορεί να τους έχουν ξεφύγει. Η αντίσταση θα είναι δύσκολη, μα στα δύσκολα φαίνονται όσοι αξίζουν πραγματικά. καλό κουράγιο καθώς υπομονή τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου