Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Άλλος τιτιβίζει και άλλος νιαουρίζει, από διοίκηση κανείς;


Τι θα γίνει με τους σωτήρες της ομάδας μας; Ο ένας χρησιμοποιεί το twitter, ο άλλος την "γατούλα" αλλά κανείς τους δεν είναι ιδιοκτήτης της ομάδας.
Ο πρώτος είναι επίσημα ο "εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη" και ο δεύτερος αυτός που πάντα ήθελε να μας αγοράσει αλλά πάντα είχε και από μία απαίτηση που όταν ο ΙΒΒ την ικανοποιούσε έβρισκε και άλλη.
Είτε θα διοικήσετε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ την ΠΑΕ είτε αφήστε μας ήσυχους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις φυλλάδες.
Με τι να διοικήσεις ή να αγοράσεις την ΠΑΕ ρε μεγάλε με στραγάλια ή φακές;
Αυτοί που γελάγανε με το πριμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έδωσαν ούτε ευρώ, αλλά οι ανακοινώσεις, άμεσες ή έμμεσες, ανακοινώσεις.
Πράξεις θέλει ο κόσμος να δει όχι λόγια, από λόγια χόρτασε.

4 σχόλια:

  1. O Bγενόπουλος χρησιμοποιεί την Γάτα;
    Μάλλον δεν έχεις πιάσει το ύφος των και καλά αποκλειστικών της Γάτας. Και για να μην αμπελοφιλοσοφώ ο κυρ Βγενόπουλος για την Γάτα έχει όση εκτίμηση και για την Derby.

    Ότι τα γράφει η Γάτα ,δεν σημαίνει κι ότι ισχύουν.
    Και πρόσεξε ,μιλάμε για την Γάτα. Την πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος μπορεί να μην την εκτιμά αλλά άλλο πράγμα το εκτιμώ και άλλο το χρησιμοποιώ για τον σκοπό μου. Οι δύο εφημερίδες που είναι οπαδικές του Παναθηναϊκού δεν είναι συμπαθείς σε πολλούς οπαδούς της ομάδος που διαβάζουν οτιδήποτε.
      Ας μην ξεχνάμε ποιοι φουσκώσανε τα μυαλά του Σωτηράκη και τώρα θα φάει τα μούτρα του και θα γυρίσει πίσω σαπάκι για καμιά μικρομεσαία ομάδα.

      Για την αξιοπιστία δεν θα σου φέρω αντίλογο καθώς δεν διαφωνώ. Αλλά το management σε «υποχρεώνει» να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο για τον σκοπό σου ακόμη και αν δεν είναι ηθική η στάση σου.

      Διαγραφή
    2. SKOYKSE TSATSONI TOY AKATANOMASTOY SKOYKSEEEEEEE

      Διαγραφή
    3. Το ποιος σκούζει το δείχνεις μόνος σου.
      Φαντάζομαι πως είσαι από αυτούς που διάβασαν και το "Big Brothel watching me". Γουστάρω που σας τσούζει ακόμη και το κάθε μικρό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ blog.

      Διαγραφή