Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Τελικά πέρα από την αρρώστια στα διοικητικά που μετά το ποδόσφαιρο κόλλησαν και ο ερασιτέχνης και το μπάσκετ έχουμε και την αρρώστια των παικτών μας στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα.

Αν το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι πολιτικό(που είναι) τότε το πρόβλημα τον παικτών είναι ... σεξουαλικό. Ναι είναι σεξουαλικό το πρόβλημα που έχουν όσοι παίκτες μας φεύγουν και πάνε στις λιμανίσιες, αλλά και όσοι ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πάνε στους όμοιούς τους. Θα τους έλεγα ΜΟΥΛΟΥΣ αλλά δεν μου φταίνε τα συμπαθή τετράποδα να τα συνδέσω με αυτούς.


Τι εννοώ όμως με το ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ πρόβλημα που έχουν οι παίκτες μας. H διεθνής συντομογραφία των προτιμήσεων που έχουν είναι BDSM, κοινώς είναι μαζόχες. Ναι καλά κάποιοι θα γελάσετε και άλλοι θα αρχίσετε να βρίζετε και να λέτε "τι μαλακίες γράφει αυτός εδώ" αλλά εγώ θα το τεκμηριώσω. Ας πάρουμε το παράδειγμα του κηπουρού. Είσαι στην καλύτερη ομάδα, σε κλέβουν, σε χτυπάνε με πέτρες και πηγαίνεις σε αυτούς όταν τους έχεις γ@μήσει. Κάποιοι δεν πειστήκατε ακόμα. Πάμε στον γαμπρό του Χοψονίδη(του γείτονά μου). Είσαι στην  ομάδα που νικάει και παίρνει τίτλους αλλά είσαι λίγος. Σε κρατάνε αλλά εσύ γουστάρεις το "ΦΑΠ" του 6άστερου τι κάνεις τότε; Υπογράφεις στις λιμανίσιες για να έχεις άφθονες φάπες. Και επειδή κάποιοι είστε ακόμη δύσπιστοι, σας παραθέτω και το παράδειγμα Περπέρογλου. Είναι στην καλύτερη ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή, πληρωμένος μέχρι και το τελευταίο λεπτό(εσύ και οι υπόλοιποι με την δημοσιοϋπαλληλίστικη νοοτροπία χάσατε το πρωτάθλημα από τους λίγους), με την προσοχή του ιατρικού επιτελείου και μετά το πρόβλημα στο πόδι και μετά την πέτρα και πας και υπογράφεις σε αυτούς που κόντεψαν να σε σκοτώσουν κυριολεκτικά. Έχοντας λοιπόν τρία τέτοια περιστατικά μάλλον πρέπει να πάρω και αμοιβή από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για τα επιστημονικά μου συμπεράσματα. Για να μην μας ξανατύχει δοκιμάστε κάθε Έλληνα που θέλετε να υπογράψει και αν έχει τέτοια δείγματα αφήστε τον να φύγει. Αντίθετα αν είναι σαν τον Μήτσο υπογράψτε τον για πολλά χρόνια.

Και για να το σοβαρέψω λίγο το θέμα. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι φαινόμενο ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Πέρασαν τόσοι ξένοι και δεν βρέθηκε ένας, πλην τρελών που τραυματιζόντουσαν όταν έδεναν τα κορδόνια, να πει κακίες και να έχει παράπονο από τα δύο τμήματα του συλλόγου. Αντ' αυτών έχουν πλείστα παραδείγματα Ελλήνων αχάριστων παικτών. 
Τι θα ήσουνα κύριε «κηπουρέ» χωρίς τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; Θα φρόντιζες πορτοκαλιές στην Άρτα, νεραντζόκωλε(συγγνώμη από τους υπόλοιπους Αρτινούς). Τι θα έκανες Bus-in-ass χωρίς την ομάδα που σε έφτιαξε και σε ανέδειξε; Μήπως ο Γιούρκας που μας μπαστακώθηκε και ο Κάρα που το παίζει θιγμένος θα έκαναν την ίδια πορεία. Στο μπάσκετ ο γαμπρός του Χοψονίδη θα είχε την ίδια αντιμετώπιση όταν ήθελε να πάει NBA και όταν ήθελε να γυρίσει πίσω ή Περπέρογλου θα είχε αλλού αυτή την φροντίδα. Αχάριστα όντα, όλα εδώ πληρώνονται και η αχαριστία σας θα είναι αυτή που θα σας καταστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου