Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Όλη αλήθεια για την κόκκινη κάρτα του Κοντρέρας

Αναδημοσίευση από το taxalia.blogspot.com
Να τα πάρουμε από την αρχή, γιατί το επικοινωνιακό σύστημα του Ολυμπιακού (απείρως ισχυρότερο από αυτό του "σκοτωμένου" Αλαφούζου, που είναι "μύγα" μπροστά στον Μαρινάκη- αυτή είναι η αλήθεια, αρέσει δεν αρέσει και στο taxalia δεν ταλαιπωρούμε την αλήθεια με καθωσπρεπισμούς), διαδίδει ...χαζομάρες:
Ο Κοντρέρας, παίκτης της Colo Colo από τη Χιλή,  αγωνίστηκε..
στις 13/8 στο παιχνίδι Colo Colo - Santiago Wanderers, όπου και απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη.
Συνεπώς, δεν έπρεπε να αγωνιστεί στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του.
Το επόμενο παιχνίδι της colo colo ήταν στις 19-8-2012 με την Deportes La Serena, (προσοχή! στις 19 όχι στις 18 όπως γράφουν τα παπαγλαράκια του Ολυμπιακού).

Δείτε την κάρτα με όλα τα στατιστικά, του
1ου αγώνα Colo Colo - Santiago Wanderers (13/8), εδώ και

2ου αγώνα Deportes La Serena - Colo Colo (19/8), εδώ

Η κρίσιμη ημερομηνία λοιπόν είναι η 19/8/2012. Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι ο Κοντρέρας εξέτισε την ποινή του, στον αγώνα με την Deportes La Serena, ο οποίος επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά έγινε στις 19/8/2012 στις 22.00 ώρα Χιλής. 
H Χιλή έχει 6 ώρες διαφορά με την Ιταλία. Η Ιταλία είναι 6 ώρες +.  Όταν λοιπόν στη Χιλή, είχαν 19/8/2012, ώρα 22.00, στην Ιταλία είχαν 20/8/2012, ώρα 04.00 τα ξημερώματα. Αν πάλι η ώρα είναι GMT, στην Ιταλία είχαν 23.00.
Γιατί μιλάμε για την Ιταλία;
Γιατί, στις 19/8/2012, στις 8 το βράδυ, όταν στη Χιλή η ώρα ήταν 2 το μεσημέρι, οκτώ ώρες πριν ξεκινήσει το ματς Deportes La Serena - Colo Colo, ο Κοντρέρας έπαιζε με τον Ολυμπιακό στη Νάπολι ! Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός έχασε από τη Νάπολι με 3-0 κι ο Κοντρέρας έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο.

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του στις 18-8-2012 !
http://www.olympiacos.org/article/13764/ston-olympiako-o-kontreras 


Είπαμε:
μία μέρα μετά τη μεταγραφή του και έξη ώρες μετά τον πρώτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ξεκινούσε το ματς της Κόλο Κόλο στη Χιλή, που υποτίθεται ότι εξέτισε την ποινή του!
Πώς γίνεται να έπαιξε με τον Ολυμπιακό (είχε ήδη ανακοινωθεί η μεταγραφή του) το απόγευμα της 19-8-2012 και να εξέτισε την ποινή του με την παλιά του ομάδα, τα μεσάνυχτα, έξη ώρες μετά;;;;;

Δεν "περπατάει" λοιπόν το επιχείρημα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δε λέει τίποτε, καθώς όπως ΟΛΟΙ ξέρουμε, νόμος είναι το δίκιο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.
Άλλωστε όπως είπαμε και στους φίλους του Ολυμπιακού, που επικοινωνούν μαζί μας:
"μην αγχώνεστε ρε γκαρντάσια, και να χάσετε το ματς, δεν τρέχει τίποτε, αφού το πρωτάθλημα θα το πάρετε αεράτα".

Στην ουσία τώρα:
Αν και τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού δεν στέκουν, είναι προφανές -επειδή οι άνθρωποί του δεν είναι ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι σε μεταγραφικά θέματα- ότι τα χαρτιά του Κοντρέρας, είναι εντάξει. Δεν υπήρχε λόγος να ριψοκινδυνέψει τη συμμετοχή του παίκτη ο ΟΣΦΠ, απλά γιατί έχει πληθώρα παικτών κι έτσι κι αλλιώς θα κέρδιζε το ματς και χωρίς τον Χιλιανό Άρα μένει, ένα ηθικό ζήτημα και μια έρευνα, του ποιός έκανε το λάθος. Σε κάθε περίπτωση, φρονούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι νομικά καλυμμένος,αλλά και να μην ήταν, η Βέροια δεν θα τολμούσε να κάνει ένσταση!

Αναδημοσίευση από http://taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_969.html

Σχόλιο BTK
Ρε καρντάσια ξεχνάτε την κόκκινη του Μέλμπεργκ που δεν τιμωρήθηκε ποτέ;
Όποιος έχει το μαχαίρι νομίζει πως κάνει την μοιρασιά όπως αυτός γουστάρει. Διαφωνώ με την τελευταία παράγραφο και προσθέτω πως ένσταση μπορεί να κάνει όποιος έχει έννομο συμφέρον, δηλαδή μόνο ο Παναθηναϊκός καθώς οι άλλοι έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους. Άντε μήπως δούμε να ξεβρωμίζει λίγο και αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου