Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΜΕ ΡΟΖ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ

Και πάνω που σκεφτόμουν πως θα πρέπει να ασχοληθώ λίγο παραπάνω για να δείξω σε όλους πόσο εξευτελιστικά γυμνά είναι τα γαυρόψυχα σουβλακοδίαιτα ρουφιανοτσουλάκια του πουροφλορέα που δέχονται εντολές από Λέτα και Δώρα έρχεται η τσουλάκι no. X και γράφει σχόλιο που θα το κάνω ανάρτηση με μία μικρή προσθήκη.


Σας το έχω υποσχεθεί σε όλες σας, ναι τις δήθεν οπαδούς της 13, πως εγώ θα είμαι εδώ και εσείς θα κρύβεστε. Δεν μάσησα τόσα χρόνια εδώ πάνω, θα πάρω χαμπάρι από μερικά ανήλικα «κοριτσάκια»; Μία Πακιστανόμορφη το έμαθε καλά πως δεν πρέπει να ξεπεράσει άλλη φορά τα όρια. Τι; Δεν εξηγώ πως θα δείξω πως είναι ΡΟΜΠΕΣ;

Τόσο καιρό γράφουν κατά διαστήματα τις μ@λ@κίες που τους στέλνει η Δώρα, η Λέτα ή κάποιος μαλακοβιόλης Πακιστανόμορφος και ακόμη πιο αραιά έστελναν και κάποια απειλητικά μηνύματα. Είχα μεγάλο πρόβλημα...από την φαγούρα. Κρέμες και αλοιφές για τον κνησμό, γιατροσόφια και λύση καμία. Και πάνω που έλεγα πως το βούλωσαν τα κορίτσια, ήρθε η ανώνυμη να τις ξεβρακώσει όλες μαζί και να με βγάλει από τον κόπο να το κάνω εγώ.

Δείτε την εικόνα από ανώνυμο σχόλιο στην ανάρτηση "Βγάλαμε τον καρκίνο μέχρι να έρθει το 3ποντο".

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ (ΑΝΤΙ)ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Αυτοί που με διαβάζουν συνειδητά ξέρουν τι εννοώ. Εσύ κάνε μπανιστήρι και πες το στα αφεντικά σου.

Αν ρε ξεφτιλισμένε με όλους όσους έγραψες παραπάνω ο Παναθηναϊκός ΜΑΣ, και όχι σας, ήταν χρόνια μπροστά από τους gay και χρειάστηκε η καταστροφική περίοδος των Αμέτοχων πουράτων και του Αλ Αφ που όλοι τους ήταν και είναι συνεργάτες του Σκατοσακούλα για να μας φτάσουν και να μας περάσουν τότε πως θέλεις να σου απαντήσω;

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ.
ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο PANATHINAIKOS ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ.
Βλέπεις τα αποτελέσματα μετράνε και όχι οι μ@λ@κίες που αραδιάζεις εσύ και οι όμοιές σου στο ίντερνετ. Και τα αποτελέσματα λένε πως μόνο από το 2008 και μετά οι gay κατάφεραν να μας πλησιάσουν και να μας προσπεράσουν. Πριν το 2008 δεν ήταν ούτε μία τρίχα...

Τώρα λοιπόν μπουκώσου με το χορηγούμενο σουβλάκι και τράβα να πεις τον πόνο σου στους χορηγούς σου. Και πες τους πως μπορώ να ξέρω πόσα τσουλάκια μπαίνουν εδώ μέσα για να πάρουν μάτι τι γράφω.

Λέτα-Δώρα δεν σας χάλασε; Έτσι κοριτσάρες μου. Έτσι.

6 σχόλια:

  1. Οι αντιστάσεις τους - των κοριτσιών - έχουν αρχίσει και μειώνονται δραματικά, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων!
    Όπως της τα έγραψες Βασίλη.....
    Με τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα, κατά τα λεγόμενά τους, η ομάδα ήταν έτη φωτός μπροστά από τα gays του επινείου. Και έπρεπε να έρθει το ... εθνοσωτήριο 2008 για ν αρχίσουν σιγά σιγά να σέρνονται και να ανεβαίνουν και στο τέλος να φτάσουν και να περάσουν τον Παναθηναικό μας!
    Πριν το 2008, κράξιμο πεσίματα, ύβρεις σε παίχτες και διοίκηση. Ακόμα και σε οικογενειάρχες που πήγαιναν με τα παιδιά τους στο γήπεδο!
    Σήμερα, τα ίδια γκρέμλινς, απαιτούν πέρα από στήριξη στην ομάδα να στηρίζουμε και την καραφλή καρακάξα για να συνεχίσει να παίρνει τα πακέτα το συνεταιράκι του κατά πειραιά μεριά και να μας το παίζουν οι εφτάρες ευρωπαικό κλαμπ!

    Χωρίς να φταίει σε τίποτα η ομάδα και η προσπάθεια που κάνει, αβοήθητη από το αφεντικό, πιστεύω ότι θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους να διαδραματίζονται στην άδεια αλλά γεμάτη "υγεία" λεωφόρο.
    Προσεχώς στις οθόνες μας......

    ΥΓ 1: Αντιγράφω ερωτήματα από το blog του Αλεξ:
    1. Αληθεύει ότι υπάρχει παράγοντας στη ΠΑΕ που βάζει τα πόδια του πάνω στο τραπέζι στο γραφείο του όπως φημολογείται ;
    2. Ποιός παράγοντας είναι ο πρώην manc ;
    3. Ποιός παράγοντας είναι ο πρώην παο1970 ;
    4. Ποιός παράγοντας είναι ο πρώην green ;
    5. Ποιός παράγοντας είναι ο πρώην ιδεολόγος ;
    6. Ξέρει κανείς ποιοί αλλάξανε τις καταθέσεις τους στη ΓΑΔΑ για τα γεγονότα της Λαυρίου και ποιά η "ανταμοιβή" τους ;
    7. Ξέρει κανείς γιατί σε αντίθεση με την ορίτζιναλ, τον σούπερ 3,την 7, οι δικοί μας προτιμούν την ανωνυμία ;
    (Επειδή πιστεύω ότι είναι επικίνδυνα να βρίσκονται φόρα παρτίδα στην ανάρτησή σου, αν γνωρίζεις και θες μου απαντάς γιατί όταν το διάβασα αισθάνθηκα ότι τελικά δεν ξέρω τίποτα απ΄όσα γίνονται κάτω από το τραπέζι. Διέγραψέ το το ΥΓ1 Βασίλη.)

    ΥΓ: Για τα ερωτήματά σου όσον αφορά το νησί, ετοιμάζω πλήρες "ρεπορτάζ" το οποίο θα το έχεις σύντομα! Επειδή τα γούστα τα δικά μου μπορεί να μην συμβαδίζουν με την "κοινή γνώμη", προτίμησα να κάνω μια διερεύνηση αγοράς, πριν σου απαντήσω.

    ΥΓ 1: Οι καταστροφείς της Ελλάδος, έχουν το θράσος να γιορτάζουν τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος που διέλυσε την Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο έχουν το θράσος να το γιορτάζουν αλλά υπάρχουν και ηλίθιοι που νοσταλγούν τον ΓΑΠ. Να τους βάλεις όλους σε ένα καράβι και να το λένε Τιτανικό.

      Για τους επιδοτούμενους που (αντι)γράφουν ότι του στείλει ο χορηγός και το κάνουν σχόλιο ήταν πολύ εύκολο να τους εκθέσει ο οποιοσδήποτε. Απλά τους αφήνει να γράφουν και να γράφουν πολλά. Μετά η ιστορία τους ξεβρακώνει.
      Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορώ από τα ερωτήματα που έθεσες. Όσο για τις απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα έχουμε χρόνο.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Έτσι δώσε πόνο στους σουβλακοδίαιτους που θαυμάζουν και καλά το σημερινό τερατούργημάτους.Όσο και να θέλουνε δεν ξεχνάμε αυτά που ζήσαμε την εποχή της "σκλαβιάς",τις ομάδες που μας προσκυνήσανε στα Ευρωπαϊκά μας τεράστια βράδια όταν οι gay ήτανε ο γελοτοποιός της Ευρώπης.Κάτι τέτοια ευτυχώς γράφουνε και πεθαίνουμε απο τα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Το κακό με αυτές είναι πως αυτοαποκαλούνται Παναθηναϊκοί και μαζί με αυτούς που ξεφτιλίζονται η μπόρα μας πιάνει όλους.
      Ήταν εύκολο, πολύ εύκολο και ένα καλό παράδειγμα για τον όποιο πιτσιρικά με διαβάζει πως τους ταπώνει και ξεμπερδεύει.

      Διαγραφή
  3. H εποχη βαρδινογιαννη τελειωσε στον Παναθηναικο !
    Ο παναθηναικος ΔΕΝ ανηκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ! μονο στον κοσμο του
    Γινε Επισκοπη ρεθυμνου να ηρεμησεις λιγο γιατι βλεπεις παντου σουβλακια και δωρα εννοιες παντελως ασχετες με μενα προσωπικα αλλα εχει πλακα να δειχνεις συνεχως ποσο γραφικος εισαι και ποσο μεγαλη ελλειψη επιχειρηματων εχεις..

    τους προσωπικους χαρακτηρισμους τους γραφω εκει που δε πιανει μελανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο κράτησε η ντροπή σου; Μία μέρα και μετά πάλι αντι-γράφεις ότι στείλει η Λέτα, η Δώρα και το κακό συναπάντημα και νομίζεις πως κάτι κάνεις;
      Αν δεν σε αρέσει ότι γράφω τότε μην μπαίνεις εδώ. Για εμένα στα @@ αν θα μπεις ή όχι, γιατί ρουφιανάκαι σαν εσένα μπαίνουν γύρω στα 100 με 150 κάθε μέρα.

      Ο Παναθηναϊκός(σε μεγάλο ποσοστό) ανήκει σε μία off shore ΚΡΕΤΙΝΕ. Αν ανήκει στον κόσμο του,τότε άλλαξε ομάδα γιατί η ΠΣ δεν είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 7000-8000 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ.

      Η μοναδική εποχή που πέρασε και θα σβηστεί από κάθε μνήμη είναι αυτή των πολυαμέτοχων και μόλις φύγει η ΠΣ με τον Αλαφούζο θα ξεχαστούν και αυτοί. Γιατί; Γιατί μόνο καταστροφή έφεραν.
      Δρόμο και μην ξαναμπείς εδώ.

      ΥΓ Επισκοπή; Δεν είναι κακή ιδέα. Σίγουρα καλύτερα από τον gayro του Αλαφούζου και του Πατέρα.

      Διαγραφή