Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σφαλιάρα ή καλύτερα ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ" ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Πέρασε σχεδόν μία ώρα και ακόμη δεν μπορώ να καθίσω με λίγη ησυχία να γράψω για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που αν είχε έρθει ο Γάλλος θα το υπολόγιζα στα χαμένα αλλά η απουσία του με γέμισε ελπίδες Όχι δεν άλλαξα τις απόψεις μου και εξακολουθώ να μην εκτιμώ το υλικό της ομάδας και τον παλιάτσο που κάθεται στα αριστερά του πάγκου. Είναι όμως που τέτοια ακόμη και κόντρα στη Ρεάλ να παίζαμε θα ήμουν γεμάτος ελπίδα για νίκη. Και εκεί που ελπίζεις για κάτι καλό έρχεται η ΣΦΑΛΙΑΡΑ και σε προσγειώνει στο παρόν και τη μιζέρια "της υγείας και της ελευθερίας".

Και το χειρότερο είναι πως η ΣΦΑΛΙΑΡΑ αυτή έρχεται μετά τη νίκη των gay επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και ταυτόχρονα με την ισοπαλία του Αστέρα στην Πόλη κόντρα στην Μπεσικτας(αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ κερδίζει ήδη 4-0 στο ημίχρονο). Η μοναδική απώλεια βαθμών είναι η δική μας. 

Έβλεπα την ομάδα να έχει κατεβεί για να μην χάσει και τρελενόμουν. Παίζουμε εντός έδρας αλλά φοβόμαστε μη χάσουμε και δεν κυριαρχούμε στον αγώνα. Οι επιθέσεις είναι ... επιεικώς ανοργάνωτες και η άμυνα προσπαθεί αλλά ... έχει προβλήματα. Πως να προλάβεις την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας όταν έχεις για αμυντικό τον Σίλντεφελντ; Αν έχεις ελλείψεις σε παίκτες τότε γύρνα τον χρόνο 15 με 20 χρόνια πίσω και παίξε με λίμπερο. Αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός όταν δεν του έβγαινε διαφορετικά το σύστημα και είχε την πολυτέλεια να έχει τον Ρενέ Χένρικσεν για ... να μαζεύει τα "σκουπίδια". Σε όλα αυτά αν συνυπολογίσω και τα δύο δοκάρια τότε το μόνο που μένει να σχολιάσω είναι η εμφάνιση του "τερματοφύλακα". Γιατί σε ""; γιατί σήμερα ο Κοτσόλης μου έφερε στη μνήμη το ανέκδοτο που είχαν βγάλει οι Άγγλοι για τον Χαλκιά. "Τι κοινό έχει ο Χαλκιάς και ο Μάικλ Τζάκσον; Και οι δύο φοράνε γάντια χωρίς λόγο!!!" Ο Κοτσόλης σήμερα ήταν πολύ χειρότερος από τον χειρότερο Χαλκιά που έχω δει και όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ζεϊμπεκιές στο δεύτερο γκολ και θα είχε διασυρθεί αν δεν υπήρχαν τα δοκάρια.

Αδέρφια βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Δεν μου φταίνε οι παίκτες που τόσο μπορούν και τόσο παίζουν αλλά όλοι οι υπόλοιποι. Καλά τον Κοτσόλη τον έχω εξαιρέσει από την υπόλοιπη ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Ξέρετε γιατί.

ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΩΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.
ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ
ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕΕ

ΥΓ Μη δω σχόλιο που να αναφέρεται στον Δώνη(τον πιτσιρικά) γιατί θα το φάει το σκοτάδι αν τον κράζει κάποιος. 
ΥΓ2 Ο Παοκ είναι ήδη 5-0...

13 σχόλια:

  1. ....Σας χαιρέτησα; Δεν σας χαιρέτησα.......!

    Γεια σας, τί κάνετε; Κι εγώ καλά είμαι.....

    ΥΓ: Καταληκτική ημερομηνία: Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014.
    Επανεκκίνηση: 22 Σεπτεμβρίου 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ελπίζω αλλά δύσκολο αδερφέ μου.
      ΥΓ Το διάβασα και γέλασα...πριν, γιατί μετά ήμουν μέσα στην "υγεία και την ελευθερία".

      Διαγραφή
  2. εμένα αυτό που με ξενέρωσε ήταν η αδιαφορία που έβλεπα στα πρόσωπα αρκετών παικτών.Λες για τον Σίντεφελντ αλλά ήταν παθιασμένος τουλάχιστον.Οι υπόλοιποι ήταν γατάκια.
    Συμφωνώ απόλυτα για αυτό που λες να παίζουμε με λίμπερο.
    Ο φίλος μας ο Κοτσώλης νομίζω ότι πρέπει να πάει στις ακαδημίες για να μάθει τα βασικά.Όπως ότι επιβάλλεται κάποιες φορές ο τερματοφύλακας να κάνει έξοδο.Στο πρώτο γκολ ήταν πραγματικά αστείο να βλέπεις τον Κοτσώλη να κάθεται και να περιμένει στην εστία του πότε να του κάνει το σουτ ο αντίπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφω για τον Σίλντεφελντ αδερφέ γιατί αυτόν πήραμε για να βοηθήσει και τους νεότερους. Αδόκιμο αυτό που θα γράψω τώρα αλλά σκέτου τον Σίλντεφελντ σαν τον Ρενέ και τους υπόλοιπους σαν τους αμυντικούς που βελτίωσε ο Δανός. Μέχρι και ο Νασίφ Μόρις δίπλα στον Χένρικσεν έδειχνε καλός.
      Ο Κοτσόλης κάνει ότι πρέπει για να βγάζει το παντεσπάνι του. Θυμάσαι πότε πήρε φανέλα βασικού πέρσι; Τι (δεν)είχε κάνει ο Καπίνο για να πάει πάγκο;
      Φτάσαμε να μιλάμε για αμυντικό σχεδιασμό που εφαρμοζόταν πριν 15-20 χρόνια. Αν αυτό δεν είναι κατάντια τότε τι είναι;

      Διαγραφή
    2. αυτό δεν είναι κατάντια απλά αποδεικνύει πόσο μπροστά ήταν το ποδόσφαιρο που έπαιξε τότε ο Παναθηναικός και το οποίο μπορεί να σταθεί ακόμα και σήμερα

      Διαγραφή
    3. Τότε ήταν επιτυχία αλλά σήμερα να παίζεις με λίμπερο είναι κατάντια. Σημαίνει πως έχεις πάρει τόσο αργούς αμυντικούς ή με τόσο κακές τοποθετήσεις που χρειάζεσαι κάποιον να καθαρίζει τα λάθη τους. Και όσο θυμάμαι τι αμυντικούς είχαμε όταν ήμασταν "σκλαβωμένοι" λέω να αρχίσω να βλέπω αγώνες σε βίντεο αντί για τους φετινούς.

      Ρε θηρίο εσύ έχεις το blog; Κάνεις καλή δουλειά.

      Διαγραφή
    4. αν εννοείς με τα θριλεράκια ναι.Άλλη μεγάλη αγάπη για ένα είδος ταινιών παρεξηγημένο στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Τι να πούμε για το χθεσινό μάτς.Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ή έστω να μην χάσουμε απο την Ντιναμό που είχε σχεδόν όλη την μεσαία γραμμή της εκτός λόγω τραυματισμών.Δεν συζητάω για άλλες εποχές της σκλαβιάς που και πλήρης να ερχότανε θα μέτραγε ακόμα γκόλ.Τώρα δεν μιλάει κανείς?Αλλά ξέχασα είμαστε ελεύθεροι...Ελπίζω να ξυπνάνε και τα τελευταία πρόβατα με το κατάντημα του PANATHINAIKOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνάνε, ξυπνάνε.
      Πίστεψέ με, ξυπνάνε.
      Πιτσιρικάς που μέχρι χθες με άκουγε και νόμιζε πως του λέω μαλακίες σήμερα άκουσε σε επανάληψη κάποια αλλά σε 20 λεπτά δεν πέταξε παρά μόνο 2-3 βλακείες για τον ΙΒΒ. Η συνήθεια δεν κόβεται αλλά ο μικρός αρχίζει να στροφάρει.
      Έστω και έτσι υπάρχει πλέον ελπίδα.

      Διαγραφή
  4. Λαγος(να σας υπενθυμισω παικτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ):Καναμε καποια λαθακια......!!!
    Αναστασιου:ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ!
    Πρασινη(εμετικη κρυφη πουστικη γαβροφυλλαδα):Ζαμπλουτοι και ποιοτικότεροι οι ρωσοι!
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ- Η ΣΑΛΚΕ-Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- Η ΠΟΡΤΟ -Η ΑΡΣΕΝΑΛ-Η ΙΝΤΕΡ-Η ΜΠΑΡΤΣΑ-Η ΡΕΑΛ- Ο ΑΓΙΑΞ- Η ΦΕΓΕΝΟΡΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ,ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ????????????????????????ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κατι τελευταιο....Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΤΕΣ! Χασαμε ξεφτιλιστηκαμε και όμως τα παιχτακια μεσ'το χαμογελο δινανε το χερι ο ενας στον άλλο και οι ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!!
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΜΕΛΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΥΓΕΤΕ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή