Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην Αμφίπολη

Ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται θαμμένος  στην Αμφίπολη.
Ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται θαμμένος  στην Αμφίπολη.
Ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται θαμμένος  στην Αμφίπολη.
Τι δεν καταλαβαίνετε από το παραπάνω;

Μετά από συνομιλία με τρεις αρχαιολόγους και σεβόμενος την επιθυμία τους για ανωνυμία γράφω τα παρακάτω.
ΚΑΤΑ 99,5 τοις 100 Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
ΚΑΤΑ 98,5 τοις 100 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ(ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ) ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΥΓ Κάποιοι πηγαίνουν και ζητούν δηλώσεις από έναν μέγα αρχαιοκάπηλο με θέση υπεύθυνου. Από εκείνον δεν θα βγει λέξη αληθινή. Ας μην το συνεχίσω όμως
ΥΓ2 Υψηλόβαθμο στέλεχος που υπάγεται στο Υπ.Δικαιοσύνης παθιασμένο με την ιστορία αλλά και τον ίδιο τον Αλέξανδρο τον Μέγα έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και ίσως τελικά αυτός να είναι ο λόγος που να αναγκαστούν να το ανακοινώσουν.
ΥΓ3 Και μετά να δω εγώ το κλάμα των αναρχο-αριστερο-μαλακούληδων και των Monkeydonians.
ΥΓ4 Αυτά από εμένα χωρίς να έχω κρατήσει κάτι κρυφό πέρα από τα ονόματα των αρχαιολόγων.

6 σχόλια:

  1. GreenDay13: Η κυράτσα με την κουτσουλιά στο μαλλί έχει αναλάβει να ενημερώνει "εκείνους" και να φιλτράρει την πληροφόρηση. Είναι βαρειά σκλαβωμένος αυτός ο τόπος αλλά ακόμα αποτελεί φόβητρο της μισανθρωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο "ψηλά" είναι το πρόβλημα. Πάντως το καλό είναι πως υπάρχουν κάποιοι Ελληνόψυχοι σε υψηλές θέσεις που δεν θα το κρατήσουν μυστικό όσο και αν προσπαθούν να ελέγξουν την ενημέρωση.

      Διαγραφή
  2. δεν βγαίνουν τα χρόνια όμως ρε ΒΤΚ.
    Για το σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου γίνονται αναφορές ότι υπήρχε στην Αίγυπτο ακόμα και μ.χ(το 30 μ.χ είδε το σώμα του ο Αύγουστος Καίσαρας) εάν ο τάφος της Αμφίπολης είναι γύρω του 300 π.χ τι βλέπανε στην Αίγυπτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ρωτήσουν τους παραχαράκτες της ιστορίας τι έβλεπαν στην Αίγυπτο. Στην Αίγυπτο υπάρχει το κενοτάφιο και αυτό το έχουν επαληθεύσει. Όπως έχουν σίγουρο πως η μητέρα του Μ.Αλεξάνδρου τον μετέφερε στα χώματα της Μακεδονίας.
      Σήμερα κάπου είδα κάτι βλακείες για Ηφαιστίωνα αλλά αυτά στο Ελλαδιστάν δεν θα σταματήσουν ποτέ. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά γιατί όπως γράφω πιο πάνω μπλέκεται στέλεχος του Δικαιοσύνης που γουστάρει την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας και τον Μέγα Αλέξανδρο.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη.Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για τον πραγματικό "ένοικο"του τάφου.Μακάρι να μάθουμε την αλήθεια απο κάποιον που θέλει να την πει ώστε να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάτι πολύ άσχημο ξαφνικά θα σας γράψω ότι μάθω και μάλιστα θα είναι από τις πλέον αξιόπιστες πηγές. Καλά μόνο να συνεχίσουν να είναι οι άνθρωποι και θα μάθουμε.
      Το μόνο που δεν θα μπορέσω να έχω είναι φωτογραφίες και όχι από αυτές που δίνουν στο σύνολο του Τύπου αλλά από τις "υπόλοιπες".

      Διαγραφή