Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Επιστρέφοντας σπίτι το απόγευμα μετά από λίγη ώρα ο Αντ1 είχε μία παλιά καλή Ελληνική ταινία. Λογικό είναι να σκεφτεί κανείς "Και τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός με τον Ελληνικό κινηματογράφο;".
Έχει αδέρφια μου και παραέχει.

Η υπόθεση της ταινίας είναι πως ο Λ.Κωνστανττάρας σε "ώριμη" ηλικία ερωτεύεται την απαεώμισα κόρη(Ν.Βαλσάμη). Μάνα και κόρη του τρώνε χρήματα και ο ίδιος όσο και να θέλει να αποδείξει πως μπορεί να είναι "μάχιμος" το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεφτιλίζεται.

Σήμερα στο ρόλο του Λ.Κωνσταντάρα ο "κάποτε έπαιζα τερματοφύλακας" Στέφανος Κοτσόλης. Μου θύμισε τον «κηπουρό» τα τελευταία δύο χρόνια πριν αποχωρήσει από την ομάδα. Όρθιος τα έτρωγε και εκείνος.

Στην υπόθεση του Παναθηναϊκού όμως θέλω να βρείτε ποιοι/ες παίζουν το ρόλο της Ν.Βαλσάμη και της μάνας της και χρεώνουν την ομάδα. Εύκολο κουίζ...(Δημήτρη απαγορεύεται να απαντήσεις γιατί θα "κλέβεις").

ΥΓ Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω για το παιχνίδι γιατί δεν μπόρεσα να το δω και μόνο το άκουσα. Από όσα άκουγα όμως και από την δυναμικότητα της Καλλονής τι να σχολιάσω; Το γκολ; Το δοκάρι; Μήπως τις επιλογές του Αναστασίου; Πάλι τα ίδια να γράφω;

12 σχόλια:

  1. signomi re billy iparxei periptosi nton pao pou xeroume na ton doume xana korifi? ego den nomizo.kako kanoume stis zoes mas.o pao pethane. o karaflas kai o trakis na einai kala mono autoi kai merika tsoutsekia kerdizoun apo olo auto ta teleutaia 6 xronia .andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αλλάξουν ΑΦΜ στην ομάδα και παραμείνει ΠΑΕ Παναθηναϊκός όλα μπορούν να συμβούν. Λίγη τύχη θέλει ή ...

      Διαγραφή
    2. ti ennoeis billy? andrew kalimera

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν τα χρέη είναι όχι προς το Δημόσιο άρα δεν σωζόμαστε με αλλαγή ΑΦΜ(κάπου ακούστηκε και αυτό το αισχρό σενάριο) και πτώση σε χαμηλότερη κατηγορία και μετά συγχώνευση με άλλη ΠΑΕ.
      Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έρθει μία πρόταση που να μην μπορεί να αρνηθεί ο Αλαφούζος. Πολλά ακούγονται σε πολιτικό παρασκήνιο.
      Καλησπέρα adrew.

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να περιμένω μπας και δεν είναι κουρασμένα από το παιχνίδι της Πέμπτης τα παιδιά.

      Διαγραφή
  3. απορώ που έχετε το κουράγιο και ασχολείστε με την σούπερκλίκα.
    Δεν είδα ούτε άκουσα το παιχνίδι ούτε είδα φάσεις μόνο κάτι σχόλια άκουσα για τον τριτσώνη τα οποία και σε αυτά δεν έδωσα σημασία γιατί θεωρώ αναμενόμενο να μας σφάζει η διαιτησία.
    Εγώ προσωπικά περιμένω τον αγώνα με τη Διναμό για να κρίνω παίκτες και καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ασχολούμαστε με την Σούπερ Λίγδα αλλά με την ομάδα που αγαπήσαμε και μας πληγώνει.
      Μακάρι την Πέμπτη να πάμε καλά αλλά ο Βαλμπουενά δεν είναι Λεοζίνιο.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Τι να πω για το χθεσινό παιχνίδι το αποτέλεσμα μιλάει μόνο του.Κάναμε ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ,χάνοντας για πρώτη φορά απο την Καλλονή στα χρόνια ιστορίας της.Έτσι συνεχίζουμε όντας ελεύθεροι προς άλλα αρνητικά ρεκόρ.Μπορεί να έπρεπε να αποβληθεί ο τερματοφύλακας της Καλλονής αλλά δεν πιστεύω ότι θα είχαμε κάτι το διαφορετικό το πολύ να ερχότανε χ το παιχνίδι.Μετά τον Μπέργκ το χάος στην επίθεση ούτε με αίτηση δεν σκοράρουμε.Όσο για τον Κοτσόλη ήρθα η ώρα να αποσυρθεί καλύτερα να παίζαμε με τον Ταμπάκη που έκανε πολύ καλό παιχνίδι με ΠΑΟΚ και είναι μικρός με περιθώρια βελτίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Μακάρι να έπαιζε ο Ταμπάκης αλλά μετά από τον Κοτσόλη βλέπω να βάζει τον Στιλ.
      Μάνο δεν καταδέχομαι να ασχοληθώ με τη διαιτησία κόντρα στην Καλλονή. Σίγουρα μας αδίκησε αλλά πρώτα εμείς αδικούμε την ομάδα αφού κάποιοι δέχονται αυτόν για προπονητή και αυτό το επίπεδο παικτών.

      Διαγραφή
  5. Ο ΖΑΒΡΑΔΙΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ) ΦΤΑΙΝΕ.Α,ΚΑΙ Ο...ΛΑΦΤΣΗΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους λες την αλήθεια.
      Άφησέ τους να κοιμούνται.
      Μέχρι σήμερα αλήθειες έλεγαν μόνο η Δώρα, η Λέτα και οι φίλες τους. Σήμερα τους δίνεις και εσύ τέτοιες πληροφορίες; Με έκαψες.

      Καλησπέρα αδερφέ.

      Διαγραφή