Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μία ανάρτηση μέχρι την Κυριακή

Με μία ανάρτηση(αυριανή προγραμματισμένη) θα μείνει το blog μέχρι την Κυριακή και αν όλα πάνε καλά Κυριακή βράδυ η επόμενη.
Πέρα από χαρούμενες υποχρεώσεις ο λόγος που δεν ετοίμασα κάτι(πέρα από το αυριανό) ήταν απρόσμενος και μάλλον πρέπει να ξεκουράσω το χέρι μου που με ενοχλεί εδώ και μία βδομάδα(θα είχα γράψει και ακόμη πιο πολλά για τον Αλ Αφ και τα αίσχη που διάβασα πως είπε αυτός και τα παιδιά της Π.Συμμορίας).
Ελπίζω να είμαι απολύτως καλά την Κυριακή και να μην έχω άλλο πρόβλημα για το μέλλον.

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
    Ο ΠΑΟ μας, κάνει επιτέλους σταθερά βήματα μπροστά για να ξεπεράσει τις προηγούμενες αμαρτίες έχοντας μια διοίκηση που μπορεί να μην είναι η καλύτερη στον κόσμο αλλά τουλάχιστον προσπαθεί. Και πολλοί δυστηχώς αποδοκιμάζετε αυτήν την προσπάθεια γιατί προσπάθεια είναι και προς το παρών πάει καλά.

    ΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:
    1. Ο Αλαφούζος αγόρασε το Απήλιον , αρνούμενος την εκτός λογική προσφορά των ΑΡΔ για
    την Παιανία.

    2. Έφερε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο , διώχνοντας το φάντασμα του ΟΑΚΑ που στοίχειωνε τον σύλλογο τα προηγούμενα τριάντα χρόνια.

    3. Έδιωξε παίκτες αμφιβόλου αξίας και ηθικής , που έβαζαν πιο πάνω το προσωπικό τους συμφέρον από αυτό της ομάδας.

    4. Ανέλαβε τα χρέη της ΠΑΕ κατόπιν της κακής οικονομικής διαχείρισης των προηγούμενων ιδιοκτητών , που εξαιτίας τους η ομάδα πήγαινε κατευθείαν για την Γ΄Εθνική.

    5. Έβαλε ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμύριων ευρώ στην ΠΑΕ ( έχω αναλύσει σε
    προηγούμενη ανάρτηση το πώς το έβαλε)

    6. Προχωράει την ομάδα με παίκτες που πραγματικά αξίζουν και όχι παλτά τύπου Μπίσκαν , Σέριτς , Κονσεισάο.

    7. Έφτιαξε κλειστό γυμναστήριο και γραφεία στο νέο προπονητικό , έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

    8. Υπάρχει πλάνο εργασίας σε όλους τους τομείς , από τον προπονητή και τους βοηθούς ως και στην προσέλκυση οπαδών μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Μην λένε κάποιοι μυαλοπώληδες ότι οι 10,000 πιστοί της Συμμαχίας είναι λίγοι , γιατί σε εποχές κρίσεις κανένας δεν βγάζει εύκολα χρήματα από το πορτοφόλι του.

    Μερικοί , από αυτούς που γράφουν ηθελημένα εναντίον του Αλαφούζου αγνοούν το έργο του.

    Είναι κρίμα συνεπώς να τα βάζουμε συνεχώς με τη διοίκηση. Ο ΠΑΟ κάνει συνεχώς βήματα μπροστά. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν σου απαντήσω σε προτρέπω να μπεις στη σελίδα της ομάδας και να δεις τις οικονομικές καταστάσεις και ειδικά τα Α/Χ που βρίσκονται κάτω από τον Ισολογισμό. Αν εκεί δεις βήματα μπροστά εγώ θα γίνω αρκούδα.

      1. Ακόμη δεν μας έδειξε συμβόλαιο από τα χωράφια του Απήλιον ο Αλαφούζος. Άρα εγώ λέω πως δεν αγόρασε τίποτα. Ο λόγος σου και ο λόγος μου και με το ΑΤΙΜΟ παρελθόν της τωρινής διοίκησης προηγούμαι.
      2. Εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό σε ένα γήπεδο με πολλές αναμνήσεις αλλά ακατάλληλο για τον Παναθηναϊκό. Μόνο εκεί οι λίγοι της Π.Συμμορίας φαίνονται περισσότεροι.
      3. Μόνο ο Μαρλμπουράκιας ήταν λαμόγιο. Οι υπόλοιποι ήταν εργάτες και πάντα για το συμφέρον της ομάδας. Πότε ο Λουκάς ή ο Λάζαρος έβαλαν το προσωπικό όφελος πάνω από την ομάδα;
      4. Δες τα Α/Χ και μετά τα ξαναλέμε. Πήρε Χ χρέη και τα πολλαπλασίασε.
      5. Που είναι τα χρήματα και πως τα έβαλε μόνος του; Με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ καπέλο στα εισιτήρια;
      6. Στιλ, Μπούι, Κοτσόλης .... ξεχειλίζουν αξία και ταλέντο
      7. Το νέο γυμναστήριο είναι αιώνες πίσω από το παλιό της Παιανίας. Σου φτιάχνω και εγώ γυμναστήριο με λίγα χρήματα αλλά και υλικά της πλάκας.
      8. Οι ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10.000 ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Ας μην ήταν οι απατεώνες όλοι μπλεγμένοι και θα σου έλεγα πόσα διαρκείας θα υπήρχαν και πόσοι θα ήταν δίπλα στην ομάδα. Και μάλιστα όχι οπαδοί που περιμένουν το δωρεάν σουβλάκι αλλά οπαδοί που πληρώνουν για την αγορά νέας φανέλας, κασκώλ κλπ

      Δενα γνοώ το καταστροφικό έργο του Αλαφούζου τουΓΑΥΡΟΥ αλλά το ελέγχω πολύ συχνά. Δεν έχει σημειώσει ούτε μισό βήμα προόδου και μας μπλοκάρει την πρόοδο με το γεγονός να μην δίνει ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ.

      Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και όταν ξεμπλέξουμε με αυτή τη γαυροδιοίκηση θα παρασύρει και όσους τη στήριξαν.

      ΥΓ Αφού δεν σου αρέσουν όσα γράφω μην με διαβάζεις. Έχω πάνω από ένα χρόνο να μπω σε ιστοχώρους που πλέον σιχαίνομαι(πουροφόρος, πράσινη στάνη, κλπ)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Περαστικά σου και καλή ξεκούραση αδερφέ,γιατί θα έχεις και θα έχουμε πολλά να γράψουμε
    όλο το χειμώνα με τους ανεκδιήγητους της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά φίλε, πάνω από όλα υγεία, γρήγορα ξεκούραστο να ναι!!!

    Ξέρω είχα καιρό να γράψω και η αλήθεια και 3-4 μέρες να μπω, αλλά πάντα εδώ, και εφόσον το είδα και έχω χρόνο η ευχές μου απλόχερα δικές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάνο, Κυριάκο ευχαριστώ για τις ευχές αλλά μάλλον θα χρειαστεί επίσκεψη σε γιατρό. 9η μέρα με το ίδιο πρόβλημα πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή