Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος θα δώσει τώρα το ποσό για το "λίφτινγκ" της Λεωφόρου;

Το Ελεγκτικό Συνέδριο με το  6ο θερινό κλιμάκιό του έκρινε παράνομη την σύμβαση για την επισκευή της Λεωφόρου.

Επισημάνθηκε πως η συγκεκριμένη χορήγηση είναι αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον, ενώ παράλληλα παραβιάζεται και η αρχή της οικονομικότητας. Κι αυτό διότι, έχει προγραμματιστεί μετά από μια πενταετία να γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.(ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζει ο απλός οπαδός του Παναθηναϊκού;)

Πολλά site και blogs θα γράψουν πως η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης θα αντιδράσουν και εγώ θα προσθέσω πως θα πιάσει φαγούρα το Ελεγκτικό Συνέδριο αν πλέον το ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ πλέον πρέπει να δείξουν με κάποιο τρόπο πως θα βρούνε έσοδα.

Δηλαδή ρε κρετίνοι τον Μαραγκουδάκη τι τον έχετε; Μόνο για να γράφει νέα status στο fb που τον ενοχλεί ότι έχει σχέση με την οικογένεια; Είναι δικηγόρος ή όχι;
Άντε κοριτσάρες μου τώρα να δω τι σανό θα ταΐσετε στα πρόβατα που έχουν απομείνει.

Κάποιος γελοίος έκλεισε το κείμενό του με την φράση "Για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός φαίνεται να γίνεται θύμα των αποφάσεων της πολιτείας…"

ΟΧΙ ΡΕ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΟΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ; ΣΤΑ @@ ΜΑΣ.
ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

12 σχόλια:

  1. να πω την αλήθεια όσο και αν πειράξει κάποιους η απόφαση είναι σωστή.
    Ελπίζω να συνεχιστεί και για την αεκ και για όλους τους υπολοίπους που τους μοίρασε λεφτά ο σγουρός.Ειδικά στις μέρες μας χρήματα για φρου φρου και αρώματα δεν είναι να δίνονται.Ας δοθούν τα λεφτά σε τίποτα προγράμματα να δουλέψει έστω και εποχιακά ο κόσμος.
    Αλαφούζε, Μελισσανίδη και λοιποί θέλετε γήπεδο;Πληρώστε το κιόλας.
    Θα βγουν κάποιοι και θα πουν μα οι gay έφτιαξαν τσάμπα γήπεδο εμείς γιατί όχι.Οι gay πρόλαβαν και το έφτιαξαν όταν ακόμα ζούσαμε στο μύθο της ισχυρής Ελλάδας.Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το σκέφτηκε το Ε.Σ. και καλά τα γράφεις και εσύ΄, αλλά αφού κάποιοι πήραν ολόκληρο γήπεδο τζάμπα και τώρα δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα χρήματα τότε ας νομοθετήσουν έτσι ώστε όσοι οφελήθηκαν να φορολογηθούν με ένα μεγάλο ποσό για τα επόμενα 5-10 χρόνια.
      Με τις υπόλοιπες σκέψεις σου συμφωνώ.

      Διαγραφή
  2. billy kalimera ti les na ginei apo edo kai sto exis?o tzigger tha pexei kapio rolo? andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμάμαι τι ισχύει με την Γηπέλ κα ιαν την έχει ακόμη ο ΙΒΒ.
      Αν την έχει ακόμη ο ΙΒΒ μην παραξενευτείς για τίποτα. Ίσως βρεθεί η οικογένεια με γήπεδο.
      Εξάλλου σε ένα παρανοϊκό σενάριο που είχα γράψει θεωρώ πως οι μετοχές ποτέ δεν έφυγαν εξολοκλήρου από την οικογένεια.
      Θα δούμε, δεν έχω κάτι να γράψω μιας και δεν έχω επαφή με κανέναν από αυτούς. Μακάρι να είχα αλλα δεν γνωρίζω ούτε μακρινό συγγενή τους.

      Διαγραφή
  3. Βασίλη καλημέρα.
    Καταρρέουν σιγά σιγά οι άμυνες της παρεούλας που λυμαίνεται την ομάδα μας.
    Η αμηχανία και η έλλειψη πλέον επιχειρημάτων για να πείθουν, βρίσκεται εκτιμώ στο έσχατο σημείο.

    Εγώ, που έχω αντοχές και την ηρεμία που χρειάζεται, ήμουν χτες για ώρες στην πράσινη βιολογική στάνη.....
    Δεν μπορείς να φανταστείς την αμηχανία των παιδιών της υγείας και την αδυναμία τους να αρθρώσουν έστω και μια λογική φράση στα όσα τους σέρναμε.
    Αν και επιστράτευσαν και νέους "συμμάχους" και όλα τα προφίλ που είχαν ανενεργά, δεν κατάφεραν να πάρουν έστω και έναν απ' όσους τους έκραζαν με το μέρος τους.

    Είναι πλέον φανερό ότι έχουν χάσει το έδαφος κάτω απ τα πόδια τους και με όση δύναμη τους έχει απομείνει προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα τελευταία "μισθά" τους.....
    Και το κακό γι αυτούς είναι ότι η βόμβα έσκασε αμέσως μετά την ήττα απ την καλονή και λίγο πριν την νέα ήττα (θέλω να πιστεύω και εύχομαι πως όχι) από τη Διναμό.
    Αν γίνουν έτσι τα πράγματα, προβλέπω σχεδόν άμεσα το ξεκίνημα "εσωτερικής διαμάχης"!
    Πράγμα το οποίο πιστεύω θα είναι η απαρχή της απελευθέρωσης - επιτέλους - της ομάδας μας.

    Το πικρό ποτήρι θα το πιουν μέχρι τέλους....
    Κι όσο θα πλησιάζει στο τέλος του, τόσο πιο δηλητήριο θα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Χαρά στο κουράγιο σου που αντέχεις να μπαίνεις στα βοθροsites τους.
      Είχα γράψει και παλιότερα πως όλοι εμείς σχολιάζουμε με όσα βλέπουμε και όσα προσπαθούμε να μάθουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα γνωρίζουμε όλα. Το πλάνο 5ετίας για τον Βοτανικό έτσι όπως το θέτει το Ε.Σ. μήπως είναι ένα «νέο» δεδομένο που πρέπει να το έχουμε στα υπόψη; Το Ε.Σ. σαφώς και έχει περισσότερα δεδομένα από όσα έχουμε εμείς.
      Επειδή πέρασε καιρός και δεν θυμάμαι, αυτός ο αλητήριο ο ΙΒΒ την Γηπέλ την παρέδωσε ή την έχει ο ίδιος και τελικά θα φτιάξει αυτός το γήπεδο για την πάρτη του;

      Φαρμάκι το βράδυ με τους κωλόφαρδους. 4 επιθέσεις 3 γκολ και νίκησαν την Ατλέτικο που τους έπαιζε μονότερμα. Η κωλοφαρδία τους συνεχίζεται από πέρσι. Έλεος.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς δεν το είδα το ματς και τουλάχιστον νοιώθω ήρεμος που δεν μπήκα σ αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία.
      Ασχολούμαι ακόμα με το συγκεκριμένο πράσινο βόθρο, γιατί παρά τα όσα πίστευα πριν λίγο καιρό και στεναχωριόμουν, βλέπω ότι μου προσφέρει πλέον στιγμές ..... διασκέδασης!

      Το τελευταίο μου σχόλιο σε "άρθρο" για τις δηλώσεις μιχαλαριά για τη λεωφόρο, πιστεύω να σου δώσει το στίγμα για τον τρόο που τους αντιμετωπίζω:

      ".......Έτος 2908.......

      Με μεγάλη λαμπρότητα ετελέσθησαν τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου γηπέδου του παναθηναικου, μετά από προσπάθειες πολλών .... αιώνων.....!

      Στα εγκαίνια παρέστη ο πρόεδρος της ομάδος μιχαλαριάς, χάρις στις σύντονες προσπάθειες του οποίου κατέστη δυνατή η αποπεράτωση του έργου!

      Μετά τη λαμπρή τελετή στην οποία παρευρέθησαν εις τις θέσεις των επισήμων μεταξύ των άλλων και οι Σορόπας, Λιμανιώτης, και αεροπλανοφόρος, παρετέθη μεγαλειώδης δεξίωση.

      Ο προγραμματισμένος αγώνας επίδειξης στο νέο γήπεδο δεν διεξήχθη, λόγω αδυναμίας κοουτσαρίσματος από τον σερ Ανας εξαιτίας εκτάκτου προσωπικού προβλήματος (γέννησε η γυναίκα του και πήγε να μαζέψει τα νερά από το δωμάτιο)!

      ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα στο παραπάνω σχόλιο είναι πραγματική!!!!!"
      • Επεξεργασία•Κοινοποίηση ›

      Ακόμα βέβαια δεν έχει αναρτηθεί, είναι στη διαδικασία ελέγχου.....

      Διαγραφή
    3. Αν δεν το βάλουν θα το κάνω εγώ ανάρτηση για σπάσιμο στους κρετίνους. Ενημέρωσέ με.
      Να σαι καλά γιατί μετά το ματς των γαύρων δεν μπορούσα να χαμογελάσω με τίποτα και μόλις το διάβασα μου έφτιαξε τη διάθεση.

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους η κοροϊδία των παιδιών για το γήπεδο στη Λεωφόρο έλαβε τέλος.Θα καταλάβει και ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΟ ότι γήπεδο στη Λεωφόρο δεν μπορεί να γίνει ΠΟΤΕ και δεν το θέλει ούτε η πολιτεία.Το μέλλον του ΠΑΟ μας και η επιστροφή του εκεί που του αξίζει,περνάει απο τη δημιουργία δικού του γηπέδου με εκμετάλλευση των δικών του εμπορικών χώρων,στον Βοτανικό.Μόνο έτσι θα φύγουνε οι καταστροφείς και θα περάσει η ομάδα στα χέρια επενδυτών.ΠΡΕΠΕΙ ο ΠΑΟ να έχει γήπεδο ανάλογο της ιστορίας του και των τίτλων του.
    ΥΓ:Αν είναι δυνατόν να βλέπουμε τους gay να κερδίζουνε την Ατλέτικο να παίρνουνε και τα εκατομμύρια του Τσ.Λ., ενώ εμείς να είμαστε στην απαρχαιωμένη Λεωφόρο και να συμβιβαζόμαστε με το Europa και τα λίγα χρήματά του.Ελπίζω να ξυπνήσουνε και τα τελευταία πρόβατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μαραγκουδάκης συγκριμένα,νομίζει πως μέσω του ΠΑΝΚΙ θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός!
    Μιλάμε για φαντασμένους κουραμπιέδες που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν γίνει συνώνυμα της ρεμούλας.

    Ο Φορέας είναι η μεγάλη σφηκοφωλιά της αλητείας που υπάρχει στον αναρχικό και ακροδεξιό χώρο.Αυτή η σφηκοφωλιά θα πρέπει να χαλάσει με κάθε θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μαραγκουδάκης μάλλον παίρνει ληγμένα αδερφέ. Καμιά φορά βλέπω τι γράφει στο fb και μένω με το στόμα ανοιχτό. Αυτός μπορεί να κάνει καριέρα σαν προϊστάμενος καθαριστριών τουαλέτας γηπέδου.

      Για τον Φορέα το έχω γράψει(αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανα σε σχόλιο ή κείμενο) πως μια μέρα θα τους κυνηγήσουν οι πατατάκηδες και γενικά οι 30+ και θα "γκρεμίσουν" το 3όροφο. Έτσι όπως το πάνε δεν θα αργήσει αυτή η μέρα.(υπήρχαν στιγμές που με τα νεύρα που είχα έμπαινα και μόνος μου εκεί μέσα και δεν θα έβγαινα αν δεν το "έσβηνα" από τον οπαδικό χάρτη)

      Διαγραφή