Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γενίτσαροι και Ανιστόρητοι, μεταλλάσσουν το Παναθηναϊκό DNA!!!

neon_dna_by_skmistrey-d3aykoy

Καλησπέρα κύριοι, είχα αποφασίσει σήμερα να μην γράψω γιατί λόγω της κακής συναισθηματικής διάθεσής μου (δεν είναι και λίγο να βλέπεις τους γαύρους να πανηγυρίζουν ΝΙΚΗ σε αγώνα CL σε σύγχρονο κατάμεστο γήπεδο και εσύ να κάνεις αγώνα να γεμίσεις την Λεωφόρο των 15.000 θέσεων) θα ήμουν πολύ επιθετικός απέναντι στους καταστροφείς του Panathinaikos…… αλλά οι Γενίτσαροι με αναγκάζουν!!!

Καταρχήν αναγκάζομαι για άλλη μία φορά, να ασχοληθώ με την εφημερίδα των νεοβαζέλων2008, γιατί σίγουρα αυτή η εφημερίδα δεν εκπροσωπεί την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των γνήσιων Παναθηναϊκών.
Έγραφε λοιπόν πριν την αναμέτρηση των γαύρων με την Ατλέτικο.
10628600_698747416876298_6128994499853709617_n
Και σήμερα έγραφε…..
Screenshot_2
Δυστυχώς η μετάλλαξη του Παναθηναϊκού DNA σε γαύρικο έχει ολοκληρωθεί 100% και αφοράαποκλειστικά αυτούς που συνεχίζουν να είναι δίπλα σε αυτό το έκτρωμα διοίκησης και κερκίδας. Τέτοιακαφρίλα μόνο στους γαύρους της ΕΦΤΑΡΑΣ ταιριάζει. Τότε που ο Παναθηναϊκός αν και δευτεραθλητήςσάρωνε στην Ευρώπη και αυτοί οι ΠρωΚταθλητές προσπαθούσαν να περάσουν το μήνυμα στον πικραμένο κόσμο τους, πως κερδίζαμε «χωριά»!!!
Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα που προέκυψε και εννοείται πως είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια των Γενίτσαρων που ορίζουν την τύχη της ομάδας μας σήμερα, να αφαιρέσουν από την Ιστορίας μας κάθε τι που συνέβη μεταξύ του 1979 και του 2008.
Έφτιαξαν βίντεο για να «διαφημίσουν» τα εισιτήρια των αγώνων του Europa (εκεί έφτασε ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός, να διαφημίζει τα εισιτήρια για να γεμίσει ένα απαρχαιωμένο γήπεδο 15.000 θέσεων, όταν κάποτε είχε 70.000 εντός γηπέδου και άλλους 100.000 διαμαρτυρόμενους που δεν βρήκαν εισιτήριο) και απουσιάζει κάθε μεγάλη ΝΙΚΗ του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού που έφτασε 2 φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και κατείχε την 18η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA (σήμερα βρίσκεται στην 89η).
Έτσι μετά την αφαίρεση του αρχείου των αγώνων πριν το 2008 από το επίσημο site της ΠΑΕ, ακολούθησε η προσπάθεια να αφαιρεθεί από τη μνήμη κάθε Παναθηναϊκού ο ημιτελικός με Λίβερπουλ, ο ημιτελικός με Άγιαξ και δεκάδες νίκες εντός και εκτός έδρας, που δημιούργησαν χιλιάδες νέους Παναθηναϊκούς.
10421985_339914339500551_8250512945844267203_n
Μάλιστα οι Γενίτσαροι και ανιστόρητοι, αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αναβιώσει τις ημέρες δόξας της δεκαετίας του 70, παραλείποντας εσκεμμένως πως αυτές που έζησε τις δεκαετίες 80 και 90, ήταν σαφώς μεγαλύτερες αξίας παρότι δεν παίξαμε σε τελικό……γιατί τότε το ποδόσφαιρο ήταν άκρως επαγγελματικό και υπήρχαν ομάδες μεγαθήρια!!!
Τώρα για τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που αισθάνεται ως ο ίδιος ο Παναθηναϊκός και εμμένει με ύφοςχιλίων Καρδιναλίων πως η διοίκησή του σε πλήρη συνεργασία με την ΠΑΕ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για έναν Παναθηναϊκό κομπάρσο και μικρό,  ένα έχω να πω…… ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
Είναι τέτοιο το κόμπλεξ τους απέναντι στον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό που δεν επαιτούσε 50ευρα και δεν χρειαζόταν διαφημιστικά spot για να φέρει χιλιάδες φίλαθλους στο γήπεδο, που είναι ικανοί νααποσύρουν από την τροπαιοθήκη τα 7 πρωταθλήματα που κατέκτησε η ομάδα, πριν αλωθεί από αυτούς,τους Γενίτσαρους!!!
Είστε τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ και ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ……..που δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση μαζί σας.Ζούμε για τη μέρα που θα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ από την ομάδα της καρδιάς μας, που έγινε η ομάδα της τσέπης σας!!! 
ΥΓ. Καμιά επιτυχία του γαύρου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τους υπόλοιπους Έλληνες φίλαθλους και κυρίως των Παναθηναϊκών, αφού αυτή είναι απόρροια της συστηματικής κλεψιάς τους επί 18 χρόνια. Αυτά τα χρήματα που έκλεψαν από τον Παναθηναϊκό, έδωσαν την ευκαιρία για μεταγραφές που τους επιτρέπει να στέκονται με αξιοπρέπεια αντί να τρώνε εφτάρες όπως παλιότερα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!
Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου