Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Προσκυνημένος είναι, ότι του πούνε λέει. Ποιος άλλος; Ο Alexis.

Σπάνια σε συγκεντρώσεις όπως αυτή της TEH Ambrosetti αυτά που λέγονται δημόσια έχουν σημασία. Η ουσία βρίσκεται σε όσα θα ειπωθούν και θα συμφωνηθούν πίσω από τις κάμερες και μακρυά από τα μικρόφωνα και τον πολύ κόσμο.
Σε αυτές τις "εκδηλώσεις" δεν πας για να "προσκυνήσεις", αλλά σε "προσκαλούν" επειδή είσαι ήδη "προσκυνημένος".
Να δούμε λίγο δύο σημεία και μόνο δύο για να μην επεκταθώ πολύ περισσότερο και να αντιληφθείτε όλοι το πόσο πολύ νομίζουν κάποιοι πως οι Έλληνες κοιμούνται όρθιοι.

"Κι αυτό το βλέπουμε με την απειλητική άνοδο της λαϊκιστικής άκρας δεξιάς, αλλά και την απειλητική άνοδο του αντιευρωπαϊσμού.

Αν σήμερα «ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη» δεν είναι αυτό του κομμουνισμού, όπως έλεγε ο Μαρξ στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο, αλλά της λαϊκιστικής, αντιευρωπαϊκής άκρας δεξιάς, είναι το φάντασμα του ευρωσκεπτικισμού και του αντιευρωπαϊσμού."

Από πότε τα "αριστερά" κόμματα θέλουν την ΕΕ και δεν επιδιώκουν την έξοδο από αυτήν; Αν τελικά οι "αριστεροί" έγιναν φιλοευρωπαϊστές τότε πως συνεχίζουν να έχουν υπό την προστασία τους τα αναρχίδια;
Επιλέγει να κλείσει τα μάτια στο φάντασμα του Ισλαμ και την οργάνωση των λαθροΟΡΚ στην χώρα μας και την Ευρώπη. Δεν είδα ακροδεξιούς να αποκεφαλίζουν, να σκοτώνουν, να θάβουν ζωντανούς, να βιάζουν, να...να...να...Εκτός του Ουκρανού ΝΕΟΝΑΖΙ, ο οποίος είναι ΕΚΛΕΚΤΟΣ όλης της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" Ευρώπης σε ποια άλλη χώρα οι υποστηρικτές των εθνικιστικών κομμάτων έχουν οδηγηθεί σε ακρότητες;(να θυμηθούμε τι ξύλο και τι μαχαιρώματα είχαμε κατά τη δεκαετία του 80 σε συμπλοκές Πασόκων με Νεοδημοκράτες και να μην ξεχνάμε ποιοι σκότωσαν τον Τεμπονέρα αλλά και τους δύο νεκρούς Χρυσαυγίτες και όχι μόνο τον "αθώο" Killah P) Το μόρφωμα που ονομάζεται Σύριζα έχει γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κάθε λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ που θέλει να ξαναβρεθεί στην εξουσία και να συνεχίσει το φαγοπότι. Έτσι από "αριστερή"  ένωση κομμάτων με ποσοστά περίπου 4 τοις εκατό έγινε το κόμμα που διεκδικεί την άνοδο στην εξουσία. Magic.


"Τρίτον, διαρθρωτικές αλλαγές. Οι διαρθρωτικές αλλαγές είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές. Δεν αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας: τη φοροδιαφυγή, το πελατειακό κράτος."

Αλήθεια οι βΟλευτές δηλώνουν το σύνολο των χρημάτων που λαμβάνουν; Τις χορηγίες σε είδη και υπηρεσίες; Δηλώνουν όλους τους εργαζόμενους που έχουν ή τους χορηγούν υπαλλήλους οι φίλοι τους δήμαρχοι με "αποσπάσεις" που δεν φαίνονται πουθενά;
Οι φίλοι και οι συγγενείς σε καιρό κρίσης εξακολουθούν να βρίσκονται βολεμένοι με ταχύτατες διαδικασίες και χωρίς να ακουστεί τίποτα. Ακούσατε ποτέ κάτι για τη μονιμοποίηση ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΔ Παυλόπουλου των εργαζομένων με πρόγραμμα stage στη Βουλή; ΟΧΙ. Γιατί; γιατί ψηφίστηκε από ΟΛΟΥΣ. Υπάρχει πελατειακή σχέση; Μήπως άκουσε κανείς για μονιμοποιήσεις σε μικρότερους οργανισμούς με προϋπηρεσία μόλις 13 μηνών; 
Μήπως να μας πεις ποιος πήρε τα έργα στην Εγνατία οδό στα γεφυράκια μετά το Νέστο και πόσο ΕΚΛΕΨΕ το Ελληνικό Δημόσιο.

Άσε μας ρε υποκριτή* που δημόσια κάνεις κήρυγμα.
Κατάρα ακόμη και στον γηραιότερο ψηφοφόρο σου που θέλεις να κυβερνήσεις αυτό τον τόπο. Δεν μας φτάνουν οι ΣαμαροΜπένι θέλεις και εσύ την κουτάλα.


ΥΓ Μην πιστέψει κανείς τον τίτλο "εταιρία συμβούλων" όπως πολύ σοφά χαρακτήρισε η Κυβερνητική εκπρόσωπος Σ.Βούλτεψη την TEH Ambrosseti. Ξέρει τι κάνει.
ΥΓ2 Δείτε ποιοι συμμετείχαν από το δελτίο τύπου για την "εκδήλωση".
ΥΓ3 Ψάχνω να βρω στοιχεία για την "εταιρία συμβούλων". Μόλις βρω υλικό θα κάνω σχετική ανάρτηση.

*Άντε γ@μήσου κωλόπ@ιδο ήθελα να γράψω αλλά είπα να το αλλάξω για λόγους ευγένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου