Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Βγάλαμε τον καρκίνο μέχρι να έρθει το 3ποντο


Παίζεις με τον Ολυμπιλαγό Ν.Σμύρνης και έχεις την κατοχή από την αρχή του αγώνα.

Προσπαθείς να κάνεις κάτι αλλά δεν βγαίνει τίποτα γιατί απλά κάποιος δεν έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο σχήμα και δεν έχει αυτοματισμούς για αυτή την 11άδα. Φταίει ο Μπεργκ που τραυματίστηκε...Ποιος άλλος να φταίει;

Κάνεις επιθέσεις και σουτ αλλά τα σουτ για γκολ είναι ελάχιστα. Ήσουν εύστοχος με την Μίντιλαντ όταν σε δύο παιχνίδια έκανες 8 σουτ στο τέρμα και έβαλες 6 γκολ. Μην είσαι λοιπόν πλεονέκτης και θέλεις να είσαι εξίσου εύστοχος σε κάθε παιχνίδι.

Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε πότε θα κερδίσει η ομάδα κόρνερ μη τυχόν μείνει εκτεθειμένη η άμυνα. 

Και τελικά έγινε η φάση που ο Ολυμπιλαγός Ν.Σμύρνης βρήκε χώρο και έβαλε το γκολ. Και το ρολόι έδειχνε 85. Εκεί ήταν που η ομάδα έβγαλε ψυχή. Εκεί είναι που λες πως υπάρχει ελπίδα. Αν αυτή η ομάδα, με αυτόν  για «προπονητή», αυτή τη «διοίκηση» βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο παιχνίδι, να διεκδικήσει και τελικά  να κερδίσει το παιχνίδι υπάρχει ελπίδα.

Μοναδικό αρνητικό πως ο κάθε άμπαλος θα μας πρήξει με τον Πέτρις, που ακόμα και με το γκολ δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό Πέτριτς.

14 σχόλια:

  1. καταρχάς γούσταρα που είπες τον πανιώνιο με το πραγματικό του όνομα.Από πέρσι όλους αυτούς τους δορυφόρους τους λέω έτσι ολυμπιακος νέας σμύρνης κρήτης και τα λοιπά.Αυτό θέλω να το συνεχίσεις γιατί αυτή είναι η αλήθεια.Δεν θα λες κάτι που δεν ισχύει.
    Τώρα για το παιχνίδι είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο γιατί προτίμησα να πάω για καμία μπυρίτσα.Έχω δει μόνο τα γκολ και κρατάω ότι σκόραραν παίχτες διαφορετικοί.Κάτι που θα το χρειαστούμε και στη συνέχεια μέχρι να γυρίσει ο Μπεργκ.
    Υ.Γ. Σκεφτόμουν ότι ο τραυματισμός του Μπεργκ εκτός των άλλων είναι πλήγμα γιατί με συμμετοχές στο europa ίσως να αποτελούσε και την οικονομική λύση του Παναθηναικού για να βγει από τα χρέη.Ατυχία και άδικο και για τον παίχτη και για τον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολα θα μας έσωζε ο Μπεργκ από τα χρέη. Κάτι μπορούσε να φέρει αλλά πιστεύω όχι παραπάνω από τον Καπίνο, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΤΑ.

      Αν σκόραραν διαφορετικοί παίκτες αλλά μετά από καλά οργανωμένες προσπάθειες και όχι μετά το 90 θα ήμουν κάπως ευχαριστημένος αλλά προς το παρόν απλά έχω το σπασμένο χαμόγελο για το 3ποντο.

      Διαγραφή
    2. Η συμμετοχή στην Ευρώπη ανεβάζει το κασέ του εκάστοτε παίκτη.Με μία καλή συμμετοχή θα μπορούσε να φέρει πολύ χρήμα.Τεσπά όλα αυτά αφού τραυματίστηκε είναι θεωρίες.

      Διάβασες χθες ότι τον χολέμπα τρία λένε τον πούλησαν οι gay ένα γράφουν στην Ιταλία χαχαχα.Επειδή όμως ούτε του Ιταλούς πιστεύω τον κόβω για κανά πεντακοσάρικο.

      Διαγραφή
    3. Το διάβασα και γέλασα αλλά η δική μας στάση και η μη μεταγραφή κάποιου παίκτη με έκανε να επιστρέψω στο συλλογισμό πως θα βγάλουμε φέτος τη χρονιά.

      Διαγραφή
    4. πάντως μου άρεσε που ο Αναστασίου το πήρε πάνω του.Πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να βγει και έτσι η χρονιά και με τη προσθήκη κάποιων παιδιών από τις ακαδημίες.Θα δείξει και εδώ είμαστε για να τον κρίνουμε.

      Διαγραφή
    5. Αν πω πως παίρνω στα σοβαρά όσα λέει θα πω ψέματα,
      Αλλά ας μην αρχίσω πάλι.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Στο χθεσινό παιχνίδι πέσαμε απο την Ακρόπολη και βρήκαμε πορτοφόλι με λεφτά.Ευτυχώς οι παίχτες το παλέψανε μέχρι το τέλος,και γυρίσανε το ματς.Εαν δεν αντιμετωπίζαμε τα πιτσιρίκια του Ολυμπιλαγού Ν.Σμύρνης όπως σωστά έγραψες θα μιλάγαμε για μία ήττα όπως πέρυσι.Δυστυχώς η έλλειψη του Μπέργκ φάνηκε απο το πρώτο παιχνίδι χωρίς αυτόν.Ο Πέτριτς δεν μπορεί να καλύψει το κενό όπως ήτανε αναμενόμενο.Οι φετινές μεταγραφές κάνουνε μόνο για τον πάγκο και φυσικά είναι εμφανείς η έλλειψη επιτελικού χάφ.Ο Αναστασίου χθές ζήτησε παίχτη με προσωπικότητα που λείπει,αν και ο ίδιος ήτανε που έλεγε ότι μεταγραφές δεν χρειαζόμαστε και ο Καραγκούνης δεν έκανε για το στυλ παιχνιδιού μας.Είναι δυνατόν να μην κάνουνε οι Σπυρόπουλος και Μαρινάκης για βασικά δεξιά μπάκ θα ξεχάσουμε και την μπάλα που ξέρουμε ΕΛΕΟΣ.
    ΥΓ:Φήμες λένε ότι ο Πέτριτς μετά το γκόλ ξανακάνει ατομικό πρόγραμμα...χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην γίνεσαι κακός με τον Πέτριτς. Αν ήταν Αργεντίνος θα έπαιζε από φέτος αλλά δεν είναι. Αν τελικά γίνει καλά και πιάσει ρυθμό θα μπαίξει μπαλάρα γιατί σίγουρα δεν την ξέχασε αλλά τώρα είναι ΧΩΜΑ και δεν καταλαβαίνω την επιμονή του Αναστασίου.

      Περιμένω μπας και ανακοινώσουν παίκτη. Λες να κάνουν την έκπληξη;

      Διαγραφή
  3. δε πειραζει θυμιζει το παλιο καλο τοργκελε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα κατάλαβα γιατί το μεσημέρι είχα μία φαγούρα.
      Περίμενες να σου στείλουν τι να γράψεις.

      Διαγραφή
  4. φαγουρα εχεις γιατι σου λειπει παιχτης εργαλειο σαν τον μπιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντερσον Λίμα, Ρούντολφ Σκάτσελ, Κώστας Χαραλαμπίδης, Φάνης Γκέκας, Μανώλης Ρουμπάκης, Σρνταν Άντριτς, Νόρντιν Βόουτερ, Ντουμίτρι Μίτου, Πιερ Έμπεντε, Γιάννης Χρυσάφης, Γρηγόρης Κοκολάκης, Δημήτρης Αρβανίτης, Ματσέι Μπικόφσκι, Αλέν Ραγκουέλ, Μάριο Γκαλίνοβιτς.

    αυτα το 2004 οπου πραγματικα δε ξερεις ποια παιχτουρα να ξεχωρισεις!
    ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ! και τωρα σε ενοχλει ο μπουρμπος

    Αντονι Σέριτς, Μίκαελ Νίλσον, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Σάντορ Τόργκελε, Αλέξανδρος Τζιόλης, Βαγγέλης Μάντζιος, Ιγκόρ Μπίσκαν, Μιχάλης Σιημητράς, Γιώργος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Πλιάγκας, Ξενοφώντας Γήτας.
    σιημητρας και κραζεις τον στιλ χωρις να τον εχεις δει..
    Σεριτς??Η παιχταρα απο τη σεριε Α? κλασεις ανωτερος ο Νανο !

    Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σεμπαστιάν Ρομέρο, Αντρέας Ίβανσιτς (δανεικός), Σάντορ Τόργκελε, Μίκαελ Άντονσον, Ρικάρντο Μπόβιο (δανεικός), Βίκτορ, Βασίλης Γαλάνης, Θανάσης Τσίγκας.

    αν εξαιρεσεις τον ιβανσιτς που μ αρεσε πολυ (δανεικος? που πανε ρε με δανεικους?)
    Ξεχωρισε μου ενα παιχτη....

    Νίκος Σπυρόπουλος, Μαρσέλο Μάτος (δανεικός), Γιόσου Σαριέγκι, Ντάμε Ν΄Ντόι, Αντώνης Πετρόπουλος, Αρκάντιους Μάλαρτζ, Ζοσέφ Ενακαρίρε (δανεικός), Έλντερ Ποστίγκα (δανεικός), Ελίνι Δημούτσος, Μανούτσο (δανεικός), Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Ορέστης Καρνέζης, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ,

    Και απο εδω μονο Ματος και ενα εκ των ποστιγκα η μανουτσο δανεικο

    Κανεις απο τους υπολοιπους δεν ειναι καλυτερος απο τους παιχτες που εχουμε αυτη τη στιγμη




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά που με έβγαλες από τον κόπο να σε κάνω ρόμπα σε όλους.
      ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΜΕ ΡΟΖ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ. ΔΩΡΑ-ΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

      Διαγραφή