Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Και όμως ξυπνάνε.

Πρώτη φορά χάρηκα που μίλησα με πιτσιρικά οπαδό.
Μέχρι σήμερα όποτε μιλούσαμε είχα την αίσθηση πως μιλάω σε τοίχο, αλλά σήμερα κάθισε και άκουσε και το περίεργο ήταν πως κάποιες φορές προλάβαινε και τα έλεγε μόνος.

Μην περιμένετε να διαβάσετε όλη τη συζήτηση που είχα με τον πιτσιρικά. Επιλεκτικά θα επισημάνω πως η εμμονή με τον ΙΒΒ δύσκολα θα φύγει. Από εκεί και πέρα πρέπει όπου βρίσκουμε νεότερους να τους αναλύουμε που θα βρούνε τις βρωμιές των τελευταίων διοικήσεων για τα χρέη με τα επίσημα στοιχεία της ΠΑΕ. Επιπλέον θα πρέπει να τους κάνουμε και ποδοσφαιρική ανάλυση σαν να μιλάμε σε παιδί που δεν γνωρίζει τίποτα από ποδόσφαιρο.

Δεν είχα σκοπό να γράψω κείμενο και με το ζόρι άνοιξα σήμερα να δω τι έχω στο blog. Δύσκολα το καταπίνει κάποιος το χθεσινό. Σκεφτόμουν να βάλω το σχόλιο του Πράσινου Ρέντη αλλά καλύτερα να το δείτε εδώ.

ΥΓ Έχω την αίσθηση πως το ταξίδι στην Κρήτη θα μας φέρει τόσους βαθμούς όσους και το Ευρωπαϊκό παιχνίδι...Πέρα από τα προβλήματά μας έχουμε και κόρακα που μας "συμπαθεί"!!!

8 σχόλια:

  1. Σχετικό με το παιχνίδι στα Χανιά και το σχόλιο αναγνώστη στα ΠΝ, το οποίο μεταφέρω αυτούσιο.
    "....DENNIS • 7 ώρες πριν
    ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΟΟΥΤΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΑΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ Κ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Κ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

    Υ.Γ.1 ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ Κ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΘΛΙΨΗ.ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ Κ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΑΖΙ. "ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ". ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, ΠΟΤΕ Κ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
    Υ.Γ.2 ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΠ...Α ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΚΥΡΙΟΙ..."

    Το σχόλιο ήταν σε ανάρτηση του συγκεκριμένου σάιτ με δηλώσεις - συνέντευξη(::::) του κόουτς Αναστασίου, στην οποία ο μαθητευόμενος έκανε λόγο για κέρδη (!!!!!!) από τις ήττες με Καλλονή και Δυναμό!

    Σκέφτομαι κι εγώ ο αδαής, ότι επιτέλους άρχισαν να δουλεύουν καλά τα μαγαζάκια πέριξ της Λεωφόρου (!!!!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις αν πόνταρε στο διπλό ο Αναστασίου, ο Κοτσόλης, η Λέτα, η Δώρα και οι λοιποί που βγάζουν το παντεσπάνι τους στο κουφάρι του Παναθηναϊκού;
      Στοίχημα δεν παίζεις μόνο στον ΟΠΑΠ πλέον...

      Διαγραφή
  2. Που καταντήσαμε....!
    Αυτοί που κάποτε φωνάζαμε να κλείσουν τα σύνορα για να μην ξαναβγούν εκτός Ελλάδος, να μας δουλεύουν....
    Ακόμα ένα επίτευγμα της υγείας που εσχάτως μας ήρθε......

    Και ο τράκης στο πρωτοσέλιδό του να υμνεί τα παιδιά της υγείας.....!

    http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/gavros/gavros.3035117.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που μας κατάντησαν τα κωλόπαιδα που πιάνουν το χώρο στην ιστορική 13.
      Αυτά έδιωξαν την οικογένεια, αυτά αποθέωσαν τον καπετάνιο του χάους και αυτά στηρίζουν τον Αλαφούζο.
      Κατά λάθος έβαλες το σύνδεσμο για την γαυροφυλλάδα αλλά και εκεί και στην φυλλάδα του Τράκη το αίσθημα που έχεις όταν τις βλέπεις είναι μία μίξη από αηδία, ντροπή και θυμό.

      Διαγραφή
    2. Όχι Βασίλη, αυτό ήθελα να βάλω.....
      Για να δείξω ότι αυτά που κοροιδεύαμε κάποτε, μας τα κάνουν τώρα αυτοί.

      Όσο για τα εξώφυλλα της φυλάδας του τράκη, είναι τα μόνα που δεν διαβάζω, όταν αποφασίσω να δώ τα πρωτοσέλιδα!

      Δημήτρης

      Διαγραφή
    3. Άστα να πάνε.
      Που είναι εκείνα τα φοβερά πρωτοσέλιδα με τους κόκκινους καναπέδες; Τα συνθήματα για τον χοχοχο με φόρμα ριγέ...

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη, περίπου πόσα είναι τα χρέη και πότε πιστεύεις να ξεχρεώσει η ομάδα ?με το γήπεδο τι πιστεύεις να γίνει ?Andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντρέα καλησπέρα.
      Αυτό που ζητάς αδερφέ είναι αδύνατο να στο πω. Αυτά τα ξέρουν μόνο οι εντός της ΠΑΕ και εγώ εκεί δεν έχω κανέναν που να γνωρίζω. Μπορώ όμως να σου πω ή καλύτερα να σου πω που μπορείς επίσημα να δεις τι ζημιά κάνουν κάθε χρόνο οι σωτήρες της ομάδας. Έχει του 2012 και 2013 δες εδώ: http://www.pao.gr/el/isologismoi/
      Όσο είναι αυτή η Συμμορία δεν ξεχρεώνει η ομάδα με τίποτα.
      Το γήπεδο και όχι μόνο θα ξεκινήσει κάποια στιγμή αλλά ίσως μετά τα υπόλοιπα έργα. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κάποια μέρα στο Βοτανικό και το θεωρώ σίγουρο. Από την καταστροφή του εργολάβου και το πάγωμα του γηπέδου έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι. Ίσως ένα σενάριο συνδέει ομάδα, γήπεδο και έργα στο Βοτανικό. Εγώ γνωρίζω για άλλο σενάριο αλλά εκείνο έχει παγώσει για άλλο λόγο.
      Λύση θα δοθεί γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει.

      Διαγραφή