Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλάζω την πρόβλεψη που έκανα.

Το είχε γράψει ο Γ.Γάκης στον Πευκώνα και του είχα σχολιάσει πως μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται. Όσοι διαβάζετε τον Πευκώνα το έχετε δει, οι υπόλοιποι διαβάστε τι θα γράψω παρακάτω.

Επειδή το παιχνίδι στο Περιστέρι είναι ικανοί να το έχουν ΣΤΗΣΕΙ οι ίδιοι και μπορεί να έχουν ΣΤΗΣΕΙ και απώλεια του πρωταθλήματος αλλάζω την πρόβλεψή μου για φέτος.

Φέτος λοιπόν θα κάνω ένα ποντάρισμα για πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό και το ίδιο ποσό για πρωταθλητή τον Πάοκ. Ο Πάοκ έχει και προπονητή και κάποιον με χρήμα που θέλει να πληρώσει για ιδιοκτήτη και του δίνω το προβάδισμα αλλά τον βλέπω να προχωράει και στο E.L. οπότε και να χάνει κάποιους επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα.

Όπως καταλαβαίνετε η αλλαγή της πρόβλεψης δεν έγινε με κριτήριο την αγωνιστική μας κατάσταση αλλά τη σκέψη πως στο παρασκήνιο γίνονται πολλά. Αυτό για να μη μου γράψει κάποιος πως τα γυρνάω. Με ρεαλιστικά κριτήρια και αν δεν βάλω τον παράγοντα ΒΡΩΜΑ-ΠΑΡΑΓΚΑ-GAY στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα συνέχιζα να πιστεύω ότι είχα γράψει. Έλα μου ντε που με τρώει όμως το χέρι μου.

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.
    Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ πριν λίγες μέρες. Οι ενδείξεις τείνουν προς εκεί. Η μόνη μου απορία είναι ποιον έχουν επιλέξει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα. Εμάς, για να εδραιωθεί ο καραφλομπινές ως "καλύτερος" της οικογένειας - ξέρεις, αυτοί 33 χρόνια 7 πρωταθλήματα, αυτός 3 χρόνια ένα κύπελλο κι ένα πρωτάθλημα, άρα ο καράφλας καλύτερος στα μάτια του κόσμου, που έτσι κι αλλοιώς είχε πει ότι δεν θα βάλλει φράγκο κλπ,κλπ - ή ο παοκ που φαίνεται ότι έχει σπρώξει χρήμα;

    Μήπως ξέρεις και τι αποδόσεις έχουν τα συγκεκριμένα πονταρίσματα; Στον οπαπ βέβαια, γιατί με το δικτυακό στοίχημα δεν τα πάω και τόσο καλά.

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Επιπλέον ίσως θέλουν να αποδείξουν πως δεν είναι αυτοί που ελέγχουν την παράγκα. Μήπως ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς;
      Στον οπάπ δεν βρήκα αποδόσεις αλλά σε άλλη εταιρία δίνει τον Πάοκ στο 12 και εμάς στο 14. Οι gay στο 1,09. Όταν βγάλει πάλι ο οπάπ θα σε ενημερώσω, αλλά μέχρι να κλείσει η αγωνιστική το στοίχημα αυτό κλειδώνει.

      Διαγραφή
  2. Άσχετο με το άρθρο, απλά είπα να το βάλω εδώ.....
    Δείτε ορθογραφία από τη .... σημερινή νεολαία....
    Οι απαντήσεις από κάτω είναι χαρακτηριστικές.

    "....totos • 19 ώρες πριν
    ζησε Μαι να φας τρυφιλη αν αυτο που επεξες σημερα το λες ποδοσφερο μαλων μας εχεις για πλακα γιαννακη...
    1 • Απάντηση•Κοινοποίηση ›

    KillTheKing totos • 15 ώρες πριν
    έχεις γράψεις λάθος τα: ζήσε, σήμερα, έχεις, πλάκα. Διόρθωσέ τα...
    4 • Απάντηση•Κοινοποίηση ›


    GreenSalonica totos • 15 ώρες πριν
    έλεος ρε τοτέ... έλεος!

    Υ.Γ. ελπίζω να μην κατάλαβες ότι ζητάω...λάδι
    4 • Απάντηση•Κοινοποίηση ›

    KillTheKing GreenSalonica • 4 ώρες πριν
    lolz
    .............................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαράδεκτοι οι νεολαίοι.
      Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρες.

      Πρώτον μην ακούω για νεολαίους διότι μου θυμίζει οδηγητή χεχε.

      Δεύτερον, τα γραικυλικά (greeklish) κατέστρεψαν σχεδόν μία γενιά. Μην ξεχνάτε όμως ότι ενώ ξεκίνησαν ως δήθεν in αργκώ των εφήβων, ουσιαστικά χρησιμεύουν στο να καλύπτουν την απίστευτη ανορθογραφία τους. Που να καταλάβει ο τύπος ετυμολογία, ώστε να μάθει και ορθογραφία; Τριφύλλι = τρία φύλλα. Ποιος να του το διδάξει και πού;

      Είναι να τους κλαις τους καψερούς. Αδαή και απρόσωπα ανθρωπάρια βορά στον εκάστοτε ικανό να τους χειραγωγεί.

      Και μου αρέσει το σενάριο, Βασίλη. Στέκει.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Στέφανε.
      Και τι κακό έχει η Κνε και ο οδηγητής; !!! Μακριά από εμένα και σε όποιους θέλουν ας τους αρέσουν.
      Δίκιο έχεις για τη χρήση των greeklish και εγώ το πιστεύω πως το έκαναν για να μην φανεί η (αν)ορθογραφία τους. Έβαλες εύκολη λέξη(τριφύλλι) σκέψου να τους πεις τη λέξη "ατελέσφορες" πως θα σε κοιτάζουν. Θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

      Θα το ποντάρω αυτό το ζευγάρι και αν το χάσω δεν θα με πειράξει καθόλου.

      Διαγραφή