Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τι απαντάς σε έναν οπαδό του Panathinaikos;

"Αδερφε ,αληθεια πεσ'μου κατι,πως αισθάνεσαι που ο ΑΠΟΕΛ του Δωνη είναι C.L ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ!Περιμενες ότι θα γινοταν αυτό ποτε?Ναχει ο Χαραλαμπίδης καμμια 20αρια συμμετοχες στο CL?Ξεκαθαριζω ότι δεν υποτιμω τα αδερφια μας απλα λεω την σκληρη αληθεια μια ομαδα με καποιες χιλιαδες οπαδους-εμεις αντίθετα μπορει και 4 εκατομυρια-και από μια χωρα με πληθυσμο 6 φορες λιγοτερο από μας να'χει εκπροσωπο και μεις να μη καταφέρνουμε να περασουμε την στανταρ.(ηθελα να το στειλω σε καποια σχετικη με CL αναρτηση σου αλλα δεν μπορουσα να περιμενω)"
Αυτό το σχόλιο έστειλε ο Πράσινος Ρέντης.
Και το ερώτημα είναι "Τι του απαντάς;"

Αδερφέ μου δύσκολη η απάντηση αυτή την ώρα. Σήμερα η μέρα ήταν γενικά δύσκολη. Είδα τον γαύρο σε 4 φάσεις να βάζει 3 γκολ και να νικά την Ατλέτικο. Περιμένω να δω τις φάσεις του αγώνα του Αποελ και θυμάμαι τι έλεγα το πρωί με συναδέλφους; "Χαλαρό over από το ημίχρονο", "Τι να το ποντάρω που θα λήξει από νωρίς..."

Για να είμαι δίκαιος να πω πως μετά από Παναθηναϊκός είμαι Αποελ και εκτός από αντι-γαύρος είμαι και αντι-ομόνοια. Οι φίλοι μου έχουν ακούσει πολλές φορές το σύνθημα "Αποελ-Ενωσις" μετά από επιτυχίες των αδερφών μας. Αυτά γιατί πάντα βλέπω τον Αποελ σαν να είναι ο Παναθηναϊκός της Κύπρου.

Με όλη την πίκρα από τη νίκη των gay και με δεδομένο πως δεν πίστευα πως ο Αποέλ θα κάνει κάτι καλό επέλεξα να μην τον δω σε live streaming αλλά να δω το παιχνίδι στην κρατική τηλεόραση. Όπως σου έγραψα και πιο πάνω ο Αποέλ είναι για μένα ο Παναθηναϊκός της Κύπρου. Έχτισε την ομάδα του σιγά σιγά ακόμα και μετά από αλλαγές προπονητών το πλάνο συνεχίστηκε χωρίς να κάνει κακό η διοίκηση στην ίδια την ομάδα.

Εγώ καταλαβαίνω με ποιο τρόπο αναφέρεις τον Χαραλαμπίδη, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν είναι όσοι τον κράζουν. Η Γιουνάιτεντ είχε τους Νέβιλ. Ποιοι Νέβιλ; Στην Γιουνάιτεντ όμως ήταν χρήσιμα εργαλεία. Αν σε κάποιους δεν άρεσε, αυτό δεν απασχολεί τους οπαδούς του Αποέλ. 

Για να απαντήσω όμως και στο πως αισθάνομαι θα πρέπει να πω πως έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα πίκρα και θλίψη που εμείς απουσιάζουμε, θυμό γιατί οι gay νίκησαν χωρίς καμία βοήθεια την Ατλέτικο και χαρμολύπη για τον Αποέλ. Χαρά για την εμφάνιση και λύπη που έχασε έστω και με 1-0. Ευτυχώς σε αυτή την ομάδα βλέπω τον Panathinaikos που αγάπησα.

ΥΓ Οι οπαδοί αδερφέ μου δεν παίζουν μπάλα. Κράτα τα δύο ποσοστά που θα σου γράψω γιατί αν δεν φύγει αυτή η ΑΘΛΙΑ διοίκηση τότε στα επόμενα χρόνια θα αλλάξουν. Γαύροι 27/100 και Παναθηναϊκός 25/100. Πιο κάτω Αεκ και Πάοκ. Η διαφορά των 2 μονάδων είναι γιατί ακόμη και τώρα γονείς που κάνουν οπαδούς τα παιδιά τους είναι ηλικίες που γνώρισαν τον Panathinaikos. Σε λίγα χρόνια πως θα κάνουνε Παναθηναϊκούς τα παιδιά τους όταν δεν θα υπάρχει τίποτα άξιο αναφοράς;(τα ποσοστά είναι από έρευνα ξένης εταιρίας άσχετης με τον αθλητισμό)

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς μας έχουν φτάσει στον πάτο. Δεν νομίζω ότι μπορεί παρακάτω....
    Εκτός κι αν η καραφλή κουρούνα και οι λοιπές ύαινες μας επιφυλάσσουν κι άλλες εκπλήξεις...

    Με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατηθούν στα διοικητικά της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.
    Στο άρθρο του Άλεξ για το DNA που αναδημοσίευσες, μπήκαν 2-3 απ αυτούς και κατάφεραν να εξαγριώσουν τους αναγνώστες και κάποια στιγμή το σάιτ έγινε μπάχαλο, μέχρι που αναγκάσθηκε ο Άλεξ να αποσύρει το άρθρο.
    Αλλά και στον πράσινο βόθρο, έχουν ξαμολυθεί τα τσομπανόσκυλα και βγάζουν κραυγές ενότητας και υπομονής, στοιχεία βέβαια που δεν τα είχαν οι ίδιοι πριν κάποια χρόνια, όταν την έπεφταν σε παίχτες στην Παιανία, σε οικογενειάρχες στο γήπεδο που δεν έβριζαν τον τζίγγερ, σε ποδοσφαιριστές που προσπαθούσαν μέσα στο γήπεδο να παίξουν μπάλλα κι άκουγαν τα εξ αμάξης για τους ίδιους και τη μάνα τους (!!!), σε, σε ,σε ,......

    Όλοι αυτοί οι λίγοι προσπαθούν τώρα να αποδείξουν την παναθηναικοφροσύνη τους, κι έχουν βγάλει τα παναθηναικόμετρα της μαλακίας τους και τη λένε σε όλους εμάς που δεν κράζουμε την ομάδα - αυτό μπορεί, αυτό παίζει, αυτό είναι το ταβάνι της - αλλά σε όλους τους υπόλοιπους γαύρους που έχουν μαζευτεί με τις ευλογίες του σαπιοκοιλιά και την καταστρέφουν.

    Και δεν μπορείς πλέον να την πεις και στους κανονικούς γαύρους, γιατί όπως φαίνεται έχουν όντως αλλάξει επίπεδο, κι από κει που περιμέναμε τους ευρωπαικούς αγώνες για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας με τις πεντάρες τους - που μας κατάντησαν αλήθεια οι εκτοξευτές - τώρα τους βλέπεις να κερδίζουν ομάδες ονόματα και χωρίς βοήθεια μάλιστα!
    (Εκτός κι αν ήταν στοιχηματικό παιχνίδι η προχθεσινή τους επικράτηση! Όταν όλη η υφήλιος τους έπαιζε διπλό, κάποιοι βρήκαν τρόπο να γεμίσουν τις τσέπες τους!!! Δικιά μου νοσηρή φαντασία, ή μήπως όχι; Θα δείξουν τα επόμενα παιχνίδια τους!!!)

    Είμαι φοβερά εκνευρισμένος από την κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει οι σκατόμυαλοι αντιπαναθηναικοί που ορίζουν τις τύχες της ομάδας. Σταματάω εδώ γιατί θα παρεκτραπώ και θα το φέι το μαύρο σκοτάδι το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκαν το βάζο με το μέλι και πάνε να το αδειάσουν όσο μπορούν. Δεν τους έφτανε το λίγο και θέλησαν να πάρουν πολύ. Η πλεονεξία έχει και την "ανταμοιβή" της.
      Μπορεί ο σύλλογος να μίκρυνε αλλά κάπου θα σταματήσει η πτώση, σε αντίθεση με αυτούς που τίποτα δεν θα ανακόψει την πτώση τους. Όλοι αυτοί που είχες δει σε λίστα θα λογοδοτήσουν και επειδή είναι αδερφάρες θα δώσουν στεγνά και τα αφεντικά τους. Εκεί να δεις γλέντια.

      ΥΓ Δεν μας είπαν, σήμερα το παιχνίδι είναι sold out;

      Διαγραφή
    2. Απαντώ στο ΥΓ σου:

      Πρέπει να έγινε επιτέλους το ... πολυπόθητο sold out!!!!!
      Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλοιώς τον πανικό που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το ανέβασμα του φανταστικού "βιντεακίου" (sic), που με τόσο κόπο επιμελήθηκαν τα κορίτσια για να μας παρουσιάσουν κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του παγκοσμίου κινηματογράφου....!!!!
      (Φήμες λένε ότι ο Σπίλμπεργκ ψάχνει εναγωνίως τον "σχεδιαστή" του βίντεο για να του προσφέρει την καρέκλα σκηνοθέτη που έχει και να τον ονομάσει - βαφτίσει άξιο συνεχιστή του έργου του !!!!!)!

      Επίσης πληροφορίες από την τρούμπα αναφέρουν ότι μετά από πολλές δεκαετίες, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της πώλησης εισιτηρίων ποδοσφαιρικού αγώνα στη μαύρη αγορά!
      Αργά το απόγευμα οι μαυραγορίτες μεταφέρθηκαν πέριξ της πλατείας Ομονοίας και μάλλον αυτήν την ώρα ξεπουλάνε την πραμάτεια τους στα στενά γύρω από την Λεωφόρο των αστέρων η οποία έχει φωταγωγηθεί με το φωσφοριζέ πλέγμα που εμπνεύσθηκαν τα πανκιά και υλοποίησε η ... διοίκηση των φερόμενων ως οπαδών του Παναθηναικού!

      Μετά απ όλα αυτά περιμένω με φανερά ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό μου την έναρξη του ... πρώτου Ευρωπαικού αγώνα της ομάδας - ως γνωστόν ιδρύθηκε το 2012, λίγο μετά την καταστροφή του κόσμου (!!!) - και τις απαντήσεις που αυτή θα δώσει μέσα στο γήπεδο!

      ΥΓ: Ακόμα ένα σενάριο που ο οποιοσδήποτε επίδοξος σκηνοθέτης μπορεί να το κάνει ... ταινία!
      Η συνέχεια επί της οθόνης σε λιγότερο από 50 λεπτά.......!

      ΥΓ2: Μου ζητήθηκε από το σύστημα να πλκτρολογήσω τον αριθμό για να αποδείξω ότι δεν είμαι ρομπότ.
      Και ο αριθμός αυτός ήταν το .... 2008!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω.... χαχαχαχαχααχαχχαα....

      Διαγραφή
    3. Αν σήμερα είχε κάποιο ενδιαφέρον(από πλευράς θεάματος και πριν την έναρξη) το παιχνίδι για εμένα το έχασε με το που έμαθα πως ο Βαλμπουενά δεν ήρθε Ελλάδα. Θα το δω το παιχνίδι αλλά μόνο και μόνο γιατί αυτή η ομάδα κάποτε ήταν ο Panathinaikos.

      Τελικά με το ΥΓ2 μου απέδειξες πως είσαι ένας από αυτούς. Το ήξερα...

      Διαγραφή