Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αν έχεις Ντίνα διάβαινε

Πρώτη νίκη στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά και ο μικρός δείχνει πως αντέχει στα ζόρια. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και βοηθάει σημαντικά την ομάδα να αποδίδει καλά στην επίθεση. Ήταν από τις φορές που οι παίκτες κατάφεραν να τελειώσουν επιτυχώς τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Σε ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός έκανε τη δεύτερη. Το 0-1 έγινε 2-1 και μετά 2-3. Ένα 2-3 που μπορούσε να ήταν ακόμη πιο ευρύ αν δεν υπήρχε ο ... σφαγέας Τσολάκης. Δεν ανεβοκατέβαζε τη σημαία αλλά μπαλτά. Αν σου κόβει δύο φάσεις με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ offsides τότε τι άλλο να ζητήσεις; Αν η επίθεση δεν είχε βάλει τρία γκολ σήμερα αυτός ο ... «κύριος» θα είχε διαμορφώσει αποτέλεσμα. 

Μην ψαρώσει κανείς αν αρχίσουν τα παπαγαλάκια τις γνωστές ατάκες τύπου "Αυτοί δεν χαίρονται ούτε τις νίκες.", "Νικήσατε. Δε νικήσατε; Τι σε νοιάζει τι σήκωσε." Αφήστε τους κρετίνους να μιλάνε και όποιος μπορεί ας τους γράψει με το κινητό του. Όσο πιο πολύ μιλάνε τόσο πιο πολύ θα ξεβρακώνονται. Όταν έρθει η ώρα θα τους επιστρέψουμε τα ίδια.

ΥΓ Σήμερα τη "γλίτωσε" ο Αρετόπουλος και μαζί του η φερόμενη ως διοίκηση που δεν ακούστηκε να διαφωνεί με τον ορισμό του. Ευτυχώς σήμερα γλιτώσαμε το "καληνύχτα".
ΥΓ2 Άμυνα για σεμινάριο και σήμερα. Εκτός αν όντως ήταν από σεμινάριο...

5 σχόλια:

  1. Διαβάζω ένα φάουλ υπέρ μας σε ενενήντα λεπτά και δύο ανύπαρκτα offside και ερωτώ αν χάναμε βαθμούς χθες πάλι η ομάδα θα έφταιγε;Δεν δίνω άλλοθι στην ομάδα για τις κακές εμφανίσεις αλλά δεν μπορείς να την κράξεις κιόλας όταν έχει τέτοια αντιμετώπιση.

    Υ.Γ το αμύνομαι με τα μάτια συνεχίζεται αν και να πω την αλήθεια ίσως να φοβούνται μήπως μαρκάρουν και λίγο πιο δυνατά και τους σφυρίξουν πέναλτι.
    Υ.Γ 2 την βεροια στο μπουρδέλο στο πρώτο ημίχρονο δεν τους άφησαν να κάνουν ούτε επίθεση τα κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αλλά χθες δεν σκέφτηκα να κοιτάξω το site της σούπερ κλίκας και τελικά το έβαλα σήμερα. Αηδία η παράγκα και το χειρότερο πως βγήκαν οι γαύροι να παραπονεθούν για το περιοδικό που έβγαλε ο Αλαφούζος για την παράγκα. Έλεος.
      Αυτοί πάλι θα προσπαθήσουν να το πάρουν αήττητοι αλλά μετά την πρώτη ήττα θα αφήσουν να εξελιχτεί κανονικά το πρωτάθλημα.

      Διαγραφή
    2. μόνο με ξένους διαιτητές ίσως να αλλάξει κάτι.
      Οι Έλληνες είναι διαπλεκόμενοι και τόσο χεσμένοι μη βρεθούν σε κανένα χαντάκι που δεν ντρέπονται να σφυρίξουν το οτιδήποτε κατά της ομάδας μας.Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟ έχουμε μετά είτε διαιτητές είτε επόπτες να παραπέμπονται για πειθαρχικά λάθη.Όλα αυτά βέβαια για τα μάτια του κόσμου καθώς μετά από κανα δύο παιχνίδια πάλι θα σφυρίζουν.

      Διαγραφή
    3. Ο Σκωτσέζος έχει υπογράψει το συμβόλαιο ή ακόμα ΟΥΥΥΥΥΥ; Μέχρι το μεσημέρι(νωρίς το απόγευμα) ήταν χωρίς συμβόλαιο. Λες να τον στείλουν αδιάβαστο;
      Ο Τασούλης που έτρωγε ξύλο γιατί ΗΤΑΝ Παναθηναϊκός σφύριξε στο Μπιλμπάο. Δείχνειο το δρόμο της προόδου.
      Λένε ακόμη πως ο Σκωτσέζος τα είχε πάρει με το κοράκι που σφύριζε τους gay..
      Σήμερα του έκαναν παράπονα τα γαυράκια, απάντησε ο Τάκαρος και τα μΠαόκια σφύριζαν αδιάφορα.

      Διαγραφή
    4. Αν και διαφωνώ με την πρόσληψή του στην ομάδα(δε νομίζω πως χρειαζόμασταν κάποιον ακόμη) είμαι χαρούμενος που αυτός τουλάχιστον έχει στόμα και μιλάει.
      Δεν έπρεπε να τη βάλω την φωτογραφία γιατί είναι από τις "κακές" εποχές που ήμασταν στο νεκροκρέβατο.

      Διαγραφή