Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μία απλή ερώτηση για το γήπεδο

Διαβάζουμε πολλά και τα 99 στα 100 είναι βλακείες.
Οι μεν θέλουν το γήπεδο στα αστέρια για να πηγαίνουν με τον πύραυλο που έχουν στην αυλή.
Οι δε θέλουν το γήπεδο της Λεωφόρου με μερικές εργασίες ανακατασκευής.
Οι τρίτοι θέλουν νέο γήπεδο στη Λεωφόρο.
Όλοι μαζί βρίζουν για τη διπλή ανάπλαση και το ενδεχόμενο να γκρεμιστεί η λεωφόρος.

Και φτάνει η ώρα της ερώτησης.

Όλοι εσείς που ζητάτε γήπεδο στη Λεωφόρο πως περιμένετε να κατασκευαστεί αν δεν γκρεμιστεί το υπάρχον;

ΑΝΤΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΏ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

6 σχόλια:

  1. οπως χτιστηκε το γηπεδο της βαλενθια νομιζω η καποιας αλλης ισπανικης.. επειδη δεν εχεις γνωσεις μηχανικου δεν χρειαζεται να εκφερεις γνωμη για τα παντα

    Το θεμα ειναι το γηπεδο στο βοτανικο με ολες τις αλλαγες που εχουν γινει θα αποφερει εσοδα λογω μειωμενων χρησεων? θα ειναι δηλαδη η επενδυση αν γινει απο καποιον συμφερουσα? ποτε θα αποσβεστει?
    Ας γινει μια σοβαρη οικονομοτεχνικη μελετη και το συζηταμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνώσεις μηχανικού μπορεί να μην έχω αλλά ξέρω καλά πως το κόστος υπερδιπλασιάζεται αν δεν θέλεις να γκρεμίσεις ένα παλιό κτίσμα και θέλεις να δημιουργήσεις νέο. Χώρια που σε δεσμεύει σε θέματα διαρρύθμισης.

      Το νέο γήπεδο θα έχει έσοδα άσχετα αν "πάγωσε" το εμπορικό. Ήθελαν να "χτυπήσουν" τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και το πέτυχαν. Τώρα ποιοι είναι από πίσω; Γνωρίζεις; !!!

      Διαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται να είμαστε μηχανικοί ούτε τίποτα για να καταλάβουμε επιτέλους ότι γήπεδο στη Λεωφόρο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..Δεν μπορεί να γίνει.Όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες έχουνε γήπεδα στολίδια και είναι οικονομικά εύρωστες εξαιτίας αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το καλύτερο το έγραψες στην προηγούμενη ανάρτηση.
      Κάτι πολύ απλό που δεν το σκέφτεται κανένας από τους υποστηρικτές της "λύσης Λεωφόρου", που θα παρκάρουν όσοι πάνε με το αυτοκίνητο στο γήπεδο; Οεο;

      Διαγραφή
  3. Αδερφε ,αληθεια πεσ'μου κατι,πως αισθάνεσαι που ο ΑΠΟΕΛ του Δωνη είναι C.L ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ!Περιμενες ότι θα γινοταν αυτό ποτε?Ναχει ο Χαραλαμπίδης καμμια 20αρια συμμετοχες στο CL?Ξεκαθαριζω ότι δεν υποτιμω τα αδερφια μας απλα λεω την σκληρη αληθεια μια ομαδα με καποιες χιλιαδες οπαδους-εμεις αντίθετα μπορει και 4 εκατομυρια-και από μια χωρα με πληθυσμο 6 φορες λιγοτερο από μας να'χει εκπροσωπο και μεις να μη καταφέρνουμε να περασουμε την στανταρ.(ηθελα να το στειλω σε καποια σχετικη με CL αναρτηση σου αλλα δεν μπορουσα να περιμενω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή