Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Σερβία 90 - Ελλάδα 72 Πάμε για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Όπως στις πέντε συνεχόμενες νίκες δεν πανηγύρισα έτσι και εδώ δεν θα γκρινιάξω.
Το έλεγα σε φίλους και γνωστούς και απορούσαν πως μπορώ να το λέω σαν Παναθηναϊκός. Τι έλεγα; Μα πως με την σπυριάρα θα ασχοληθώ από τους 8 και μετά. Δεν φτάσαμε στους 8 αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Σήμερα είδα το παιχνίδι και η εξέλιξή του με απογοήτευσε. Όχι ρε μάγκες δεν φταίει ο Κατσικάρης(εσείς ξέρετε αν και πόσο τον ήθελα στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που ο Αλβέρτης δεν θα συνέχιζε). Όπως δεν πρόλαβε να τους μπολιάσει με τη δική του νοοτροπία όσο θα ήθελε και σε συνδυασμό με τις απουσίες στην προετοιμασία αυτό που πέτυχε εμένα με αφήνει ικανοποιημένο. Τον Κατσικάρη θα τον κρίνουμε από το επόμενο μεγάλο τουρνουά, στο οποίο δεν θα έχει λόγο η Εθνική να μην είναι έτοιμη.

Θέλετε να βρείτε ενόχους; Τότε ψάξτε να βρείτε τον προκάτοχο του Κατσικάρη και αυτόν που του έδωσε τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή.

Μην ξεχνάτε πως ο δικός μας όμιλος ήταν ο πιο ισορροπημένος, προς τα κάτω, και οποιαδήποτε διασταύρωση είχαμε ίσως να μας έφερνε στην ίδια θέση. Γιατί ακόμη και αν επιλέγαμε την ήττα από την Αργεντινή ίσως η κατάληξη να ήταν η ίδια.


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Μπράβο στην παιδιά του Κατσικάρη που δείξανε ότι αυτή η Εθνική έχει μέλλον.Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα σε μια απλά κακή βραδιά μας,και έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμα.Τον Κατσικάρη τον πιστεύω και θα δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα στο Ευρωπαϊκό του χρόνου.Παίξαμε μπάσκετ σκοράραμε και τρέξαμε.Οι Σέρβοι είχανε μεγαλύτερο πάθος απο εμάς και κερδίσανε.Το χτίσιμο μιας ομάδας θέλει δουλειά και υπομονή μετά την εντυπωσιακή Εθνική του Γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Οι Σέρβοι σκόραραν ακόμη και κατά λάθος!!!! σε αντίθεση με την δική μας ατυχία που είχαμε πολλές φορές τη μπλα να μπαίνει και να βγαίνει από το αντίπαλο καλάθι.
      Πόσες φορές η Εθνική θα είναι τόσο άστοχη και οι αντίπαλοι τόσο εύστοχοι;

      Διαγραφή