Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πριν το SEX έβαλε το συναίσθημα

Αν γράψω πως δεν ξενέρωσα μετά το ξεκίνημα στο τέταρτο δεκάλεπτο θα είμαι ψεύτης.
Επειδή όμως ο Φραγκίσκος είναι μοναδικός για κάθε έναν από εμάς που τον είδαμε να έρχεται παιδί και να μεγαλώνει μαζί μας χαρίζοντάς μας τίτλους εγώ ξεπερνάω το αρχικό ξενέρωμα και εξηγώ γιατί χάσαμε σήμερα.
Σήμερα χάσαμε γιατί μόνο με sex και χωρίς συναίσθημα δεν θα ήταν όμορφα. Έτσι σήμερα ο Αλβέρτης έκανε το δωράκι στα κορίτσια και τις άφησε με την προσμονή του sex για την επόμενη φορά.

ΥΓ Το κορίτσι με την φαλάκρα και τα γένια να του κλείσουμε ένα ραντεβού σε Ω-Ρ-Λ, για να ακούσει καλά τη ΦΑΠΑ την επόμενη φορά΄.

5 σχόλια:

  1. το ΥΓ ειναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε, είδες και το μαλλιοκουβάριασμα στο τέλος, όπου γουρλομάτηδες και κορίτσια εγιναν ένα κουβάρι, με τον σπήκερ να ουρλιάζει, καταλαβαίνεις πόσο το ευχαριστήθηκαν που μετά από πολύ καιρό τους κάναμε και προκαταρκτικά!

    Ένα κάτι πριν τον οργασμό έφτασαν και προφανώς στη συνέχεια θα γεμίσουν κουβάδες με υγρά από την ικανοποίηση που θα τους προσφέρει η ομάδα.

    ΥΓ: Δεν χρειάζεται ΩΡΛ ο χοψονίδης. Αυτό που θα του δώσουν σε λίγο καιρό, θα του γιατρέψει τα πάντα.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη εγώ πρόσεξα τον Αλβέρτη και την ψυχρότητα που αντιμετώπισε τις χαμένες επιθέσεις και την επιστροφή του gay-ρου στο παιχνίδι. Γνώριζε καλά πως στο χειρότερο παιχνίδι μας μας κέρδισαν οριακά από δικά μας λάθη. Θεωρώ πως δεν τους έδωσε κίνητρο(άλλη μία ήττα) για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
      Πάντως οι γουρλομάτηδες κάνανε λες και πήρανε τίτλο. Για πολλά γέλια.

      Πως μιλάς έτσι για τον γαμπρό μας; Η γυναίκα του είναι από Δυτική Θεσσαλονίκη. Λες να θέλει «σιροπάκι»;

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Τους δώσαμε και αυτούς μια χαρά χθές μετά απο τόσες φάααπες για να πονέσουνε περισσότερο στην επόμενη συνάντηση μας είτε στο f4 ή στους τελικούς για το πρωτάθλημα,με τη χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη...Θα τους διαλύσουμε την ψυχολογία ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Μάνο.
      Τελικά ο Αλβέρτης είναι σαδιστής και τους κάνει τρελή πλάκα.

      Διαγραφή