Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Έριξε τον Απόλλωνα ο Αλ Αφουζικός

ΑΗΔΙΑ και μόνο ΑΗΔΙΑ για τα όσα έγιναν ΚΑΙ σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα που τόσα χρόνια αγαπώ και υποστηρίζω.


Πάνω που είπαμε πως ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει σε στησίματα και σενάρια υποβιβασμού ήρθε να μας διαψεύσει ο Αλ Αφουζικός. Ο Παναθηναϊκός που όλοι γνωρίζαμε νίκησε μερικές αγωνιστικές πριν τον Απόλλωνα και περιμέναμε  πως σήμερα θα έριχνε το πρώτο παράρτημα της Θράκης στην Β Εθνική. Αντ' αυτού είδαμε ένα θέατρο σκιών κατά παραγγελία του Σκατοσακούλα, να το διευθύνουν οι κύριοι με τα διαφορετικά κουστουμάκια και τις δύο ομάδες στους ρόλους που έπρεπε να έχουν.

Το ποιοι είναι στην οικογένεια του προέδρου το γνωρίζουμε καλά, αλλά κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Τον  "Περίεργο" όλοι τον έχουμε ακουστά. Τον Νταμπίζα και αν δεν γνωρίζουμε. Εκεί που θα σταθώ είναι ο εκπαιδευόμενος μάγος αλα καρτ. Πολλοί θύμωσαν μαζί μου για την κριτική που του έκανα και αντέδρασαν. Οι φίλοι μου Αριανοί μου έλεγαν για το μεγάλο λάθος που έκαναν να μην θέλουν το δίδυμο στην ομάδα τους. Για αρκετό διάστημα έκανα υπομονή αλλά πλέον όλα είναι ξεκάθαρα. Όλοι δέχονται εντολές, άλλοι με χαρτάκι και άλλοι με άλλους τρόπους.

Διάβαζα στο fb τον φίλο Αλέξανδρο πως θα έβλεπε το παιχνίδι που θα ρίχναμε το παράρτημα. Τελικά εγώ προτίμησα να το ακούσω αφού διάβασα τις 11άδες και θεωρώ ήρωες όσους το παρακολούθησαν. Πάλι θα βγούνε πολλοί για να υποστηρίξουν το γαυροσύστημα που διοικεί πλέον την μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα με μπροστάρηδες τους αιώνιους μαλάκες και τα γνωστά ΦΑΡΤ. Σε εκείνους λοιπόν να εξηγήσω πως οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ αθλητές ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μπορούν να παίξουν κάποιες φορές και δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Σε άλλες χώρες είναι δεδομένο. Αν η ομάδα ήθελε να έχει αγωνιστικό ρυθμό και καλή ψυχολογία έπρεπε να πάει στο παιχνίδι με το παράρτημα με τους βασικούς και έτσι να συνεχίσει την Τετάρτη. Δυστυχώς τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι.

Το μοναδικό που απομένει είναι να πάρουν κάποιοι μία πρόσκαιρη χαρά πριν η Ουέφα τους επαναφέρει στην σκληρή πραγματικότητα.

ΥΓ Τα έλεγα με φίλο μΠαόκι και του έδινα τον πιθανό άσσο του παρατήματος και τον άσσο της ομάδας του Κομπότη με αυτούς. Και εκεί η ίδια επιλογή έγινε, να προστατέψουν παίκτες και πήγαν στο "κάστρο"... Για Βέροια και το Χ στη Ν.Σμύρνη δεν άξιζε να ασχοληθούμε βάσει ποσοστών.
ΥΓ2 Λίγες ακόμη μέρες θα ασχοληθώ με τον Αλ Αφουζικό, μετά θα τον ξεχάσω μέχρι να έχει πάλι Παναθηναϊκή διοίκηση και καθαρούς τους συνδέσμους.

13 σχόλια:

  1. Χαρά που θάκανε ο κυρ Ανδρέας με όσα παρουσίασε σήμερα το δημιούργημά του!

    Σαν σήμερα αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να ιδρύθηκε η ΠΕΚ και μπήκαν οι βάσεις για την εκτόξευση.
    Όλοι την είδαν σήμερα, εκτός από το ... 1.901.000 νοσταλγοί παναθηναικοί, οι τουλουμπογαυρόσαυροι όπως μας αποκαλούν της υγείας τα παιδιά!
    Αυτοί που ξέρουν ότι ο παναθηαναικός ιδρύθηκε το ... 2008!

    Και μετά από 5 χρόνια εκτόξευσης κατάντησε παράρτημα του γελοίου απ τα χανιά....

    Καλημέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κυρ Αντρέας φέτος ξεχρέωσε και τους τόκους από την αποτυχημένη ΑΜΚ με την οποία παραλίγο να καταστρέψει τον Σκατοσακούλα. Ο Σκατοσακούλας αποχωρεί, έτσι λέω εγώ από την αρχή αυτού του Πρωταθλήματος, και πλέον να δούμε σε ποιον θα αφήσει το «μαγαζί». Αυτό με τους MIB που σφυράνε στο χορτάρι.
      Από Κυριακή των Βαΐων αυτοί μας πήγαν στη Μ.Πέμπτη.
      Καλησπέρα Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. ΑΧ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ....ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 40-60% ΜΕ ΟΦΗ!!ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα για το καλό της ομάδας και ποτέ για το στοίχημα ή το προσωπικό τους όφελος.
      Να δω με τι ψυχολογία θα κατεβάσει ο απίθανος την ομάδα, τι χαρτάκι θα έχει πάρει και τι θα περιμένει από πλευράς αντιμετώπισης.
      Μας έκανε να ντρεπόμαστε και ο Σπάθας είναι το άλλοθι των γελοίων που διοικούν.

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΟ <>!!!ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΧΤΙ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
    3. Και στο τέλος οι υπάλληλοι θα μιλάνε για επιτυχημένη χρονιά με 3η θέση στην κανονική διάρκεια και τελικό Κυπέλλου.

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ?ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ?
      Υ.Γ.ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ My Panathinaikos ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Η ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ?

      Διαγραφή
    5. Αδερφέ μου μετά λύπης μου σου λέω πως ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
      Όχι δεν θέλουμε αλλά δεν μπορούμε. Εγώ θέλω και θα θεωρήσω πως τα αδέρφια μας θα όχι απλά θα είναι δίπλα μου αλλά θα είναι και αυτοί που θα κάνουν τις πιο ισχυρές επιθέσεις. Ποιος θα μας ακολουθήσει;
      Οι λίγοι που είμαστε μαζί προσπαθούμε να αλλάξουμε τα βασικά στους πολλούς αλλά πάλι θα βρεθούν 5-10-100 από τα σουβλακοδίαιτα να μας την πέσουν(στα λόγια, γιατί είναι αδερφάρες και 1 προς 1 δεν τολμάνε ποτέ) και θα αρχίσουν πάλι τις απειλές σε εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας.
      Για ποιους τελικά να αναλωθούμε ακόμη μία φορά;
      Εδώ δεν άνοιξαν τα γκαβά τους με την ΑΜΚ του κυρ Αντρέα που έχασε ο χοντρός 80 εκ ευρώ.
      Συνέχισαν να κλείνουν τα μάτια με την σχέση του Νικολάκη(του πουράτου) με τον Χοντρό και την σχέση των δύο συνεταίρων.
      Αφού το ζητάει ο οργανισμός τους το παραμύθι γιατί να ανοίξουν τώρα τα ματάκια τους και να δούνε την αλήθεια; Θυμάσαι τον μύθο του Πλάτωνα που όσοι έβλεπαν σκιές δεν ήθελαν να βγουν στον ήλιο και να δουν την αλήθεια; Εκεί φτάσαμε...δυστυχώς.

      Διαγραφή
  3. Καταρχάς έπρεπε να δεις το παιχνίδι φίλε ΒΤΚ και θα καταλάβαινες ότι δεν έφευγε νικητής ο ΠΑΟ από εκεί μέσα.Όχι για την ατμόσφαιρα και τα καφριλίκια που επικρατούσαν αλλά λόγω διαιτησίας.Εγώ έκατσα να το δω.Ξεκινάει το ματσάκι και σε λίγα λεπτά παίρνω το μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει.Σήκωμα του Ατζαγκούν στον αέρα από μαρκάρισμα και ο Σπάθας δεν σφυρίζει τίποτα αλλά κάνει παρατήρηση και του Ατζαγκουν να σηκωθεί.Ε μετά ήρθε το πέναλτι μαιμού, η αποβολή και κάπου εκεί το έκλεισα καθώς κατάλαβα τι θα είχε η συνέχεια.Η ομάδα που κατέβασε ο Αναστασίου ήταν μια χαρά.Με διαιτησία σωστή τους παίρναμε.Αυτή τη Ξάνθη δεν χρειάζεται να κατεβάσεις ότι καλύτερο έχεις για να τη κερδίσεις.Το έγραψα και πριν καμία εβδομάδα το παιχνίδι της χρονιάς είναι την Τετάρτη και δεν ήταν το χθεσινό.

    Υ.Γ 1 Πάντως χτες ο χοντρός κατάφερε το τρομερό να μην πέσει κανένα παράρτημα του(γιατί πιστεύω ότι η Ξάνθη θα κερδίσει το μπαράζ).Μέχρι και η Βέροια σώθηκε.Οπότε του χρόνου ετοιμαστείτε για άλλο ένα τρομερό πρωτάθλημα με μόλις δύο ομάδες(ΠΑΟ και μπαοκ) να μην είναι στο άρμα των gay.Τι να πω.Περαστικά όχι σε εμάς, εμείς εξάλλου τη ξέρουμε τη μοίρα μας αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Y.Γ 2 η κόκκινη του Κουτρουμπή ήταν και διπλό χτύπημα όχι μόνο για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και για τη Τετάρτη καθώς τον χάνει τον αγώνα. Είναι επιστήμονες οι άνθρωποι τι να πούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν γνωρίζεις πως απέναντι θα έχεις και τον Σπάθα κατεβάζεις αν όχι ότι καλύτερο κάτι λογικό και όχι τα πειράματα με όλα τα πιτσιρίκια. Αν το θέσουμε έτσι γιατί δεν έκανε πειράματα και με τον Απόλλωνα ή γιατί δεν προφύλαξε και εκεί παίκτες. Πήγε στην Κρήτη και όλοι έπαιξαν σαν ... άντε μην πω μέρες που είναι. Εν τέλει αν θέλεις ξεκούραση για να κερδίσεις τον ΟΦΗ έστω 1-0 ΕΝΤΟΣ έδρας καλύτερα να αποκλειστείς γιατί δεν αξίζεις.
      ΕΛΕΟΣ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είμαστε, όχι Πανιώνιος ή Αστέρας.
      Συμφωνώ με το ΥΓ1 αλλά ας παίζαμε εμείς είτε μπαλίτσα είτε ας δίναμε για πλάκα το ματς στον Απόλλωνα να δεις τι θα γινόταν μετά.
      Όσο για τον Κουτρουμπή και που ξεκίνησε αυτό το παλικάρι είναι όφελος του αντιπάλου. Έπρεπε να μας πληρώνει για να παίζει, άρα και δεν θα μου λείψει την Μ.Τετάρτη.

      Διαγραφή
  4. Βασίλη πως τα λες αυτά με τόση σιγουριά; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω-ξέρουμε; Εγώ θεωρώ ότι ξέρανε πως θα παιχτεί το έργο στην Ξάνθη και προσπαθήσανε να προστατέψουν όσο μπορούν την ομάδα. Ξέρανε πως θα το πάει το ματσάκι η διαιτησία, φανταζόντουσαν ότι οι της Ξάνθης θα σπάσουν τα πόδια των παιχτών μας προκειμένου να νικήσουν κι έτσι αφήσανε απ' έξω τον Αμπέιντ, τον Μπέργκ λόγω καρτών και δεν θυμάμαι ποιόν άλλον.
    Ο Αλαφούζος είναι ανύπαρκτος εξωαγωνιστικά οπότε δεν υπήρχε άλλος τρόπος να προστατευτεί η ομάδα.

    Η 11άδα μας αυτή ήταν: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ατζαγκούν (77' Αγγελόπουλος), Καρέλης, Κλωναρίδης (62' Γιαννιτσάνης), Πέτριτς (23' Ρισβάνης)
    Που βλέπεις κάτι περίεργο; Είμαι εγώ τόσο αγνός;

    Για τον Δημήτρη από πάνω τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην κάνω αντιγραφή-επικόλληση την απάντηση στον Φώτη κάνε τον κόπο να δεις τι του γράφω. Τα ίδια θα έγραφα και σε εσένα Αντώνη γιατί εδώ η κατάσταση βρωμάει.
      Θα με θυμηθείς όταν έρθει το ραβασάκι από την Ουέφα(είμαστε χειρότερα από πέρσι).

      Όσο για τον Δημήτρη να μην πείς τίποτα. Αλήθειες γράφει.

      Διαγραφή
    2. Γατάκι Αντωνάκη είσαι ίδιος με τον Αιώνιο Μαλάκα και τον Μιχαλάκη τον Πακιστανόμορφο Σορόπα, τον Μα-λα-κούλη και τους υπόλοιπους θαμώνες του Φαρτάδικου. Ξέρεις δύο ατάκες και όταν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτές αρχίζεις τις μ@λ@κίες.
      Οι όμοιοί σου πανηγυρίζουν αυτές τις μέρες για την 6ετία που έδιωξαν τον ΙΒΒ. Αλλά ξεχνάτε πως ότι έχτιζε η οικογένεια από το 1979 και πήγε τον Παναθηναϊκό στους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους το γκρέμισαν τα λαμόγια που ανέλαβαν μετά.
      Να μην αρχίσω να γράφω για τα όμορφα που έγιναν αυτή την 6ετία από συνδεσμίτες και μη και ειδικά τις κεφαλές. Τώρα όλοι το παίζετε «παρθένες» αλλά όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ. Όχι δεν σκοπεύω να διαφωτίσω κανέναν άλλο. Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν, οι άλλοι ας ψάξουν.
      Και επειδή ξεχνάς, ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε το 1908 αλλά έγινε τόσο μεγάλος όσο ποτέ από το 1979 μέχρι το 2008. Η στατιστική της Ουέφα μπορεί να το αποδείξει εύκολα.
      Πρώτος τα τελευταία χρόνια; Ναι όταν ο γιαλατζί καπετάνιος σκόρπιζε τα χρήματα που άφησε ο ΙΒΒ στην ΠΑΕ αντί να τα παντελονιάσει και τα τελευταία χρόνια με διαφορά από την κορυφή.
      Άντε στο ΦΑΡΤάδικο και να μην με παρακολουθείς γιατί δεν θα καταλάβεις ποτέ τι γράφω.

      Διαγραφή