Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πέρασε στην επόμενη φάση

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην επόμενη φάση νικώντας της  Μάλαγα και πλέον θα πάει την τελευταία αγωνιστική στο εξοχικό για την νίκη και την τρίτη θέση(;).

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα παίζοντας τα τελευταία λεπτά με απίστευτη χαλαρότητα, αφού με τη νίκη είχε προκριθεί και δεν χρειαζόταν να καλύψει την διαφορά.
Ο αρχηγός, Δημήτρης Διαμαντίδης, ήταν Α Ψ Ο Γ Ο Σ. Ναι έπαιξε τέλεια μετά από καιρό. Μπορεί η ομάδα να μην είναι όπως πρέπει αλλά αν αυτή την στιγμή ο αρχηγός βρει τον καλό του εαυτό τότε όλη η ομάδα θα αυξήσει την απόδοσή της και μία πρόκριση στο F4 πλέον  δεν θα  είναι ένα μακρινό όνειρο.
Μου άρεσε πολύ που ο Αλβέρτης δοκίμασε τους ψηλούς, χωρίς να ξεχάσει κάποιον στον πάγκο, και τελικά τον δικαίωσε ο Μαυροκεφαλίδης.
Ο Παναθηναϊκός οφείλει να πάει στο εξοχικό για ακόμη μία νίκη και να παίξει αντίπαλος με όποια από τις Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ τύχει. 

ΥΓ Βγαίνουν οι ΑΡΔ και αναφέρουν το σημερινό σαν το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, σαν τελικό. Ξεχνάνε πως αν ο Πεδουλάκης δεν είχε τόσο κακή διαχείριση του ρόστερ τότε αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι ρουτίνας.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ΠΑΟ που κέρδισε το do or die ματς με την Μάλαγα όπως τα κατάφερε να κινδυνεύει να αποκλειστεί.Τώρα θα πάμε στο εξοχικό για ακόμα μία νίκη ώστε να μην σηκώσουνε κεφάλι οι gay.Ευτυχώς ο 3D έκανε ΑΨΟΓΟ παιχνίδι και καθάρισε το μάτς όταν πήγαμε να το τινάξουμε μόνοι μας στον αέρα.Δυστυχώς οι επιλογές Πεδουλάκη και Δ.Γ.στο έμψυχο υλικό και στην δημιουργία της ομάδας δεν μου δίνουνε αισιοδοξία για είσοδο στο F4 και διεκδίκηση της κούπας.Ελπίζω ότι ο Φράγκι,θα εισάγει πολλά επιθετικά στοιχεία και η ομάδα θα παλέψει όλα τα μάτς με ΤΣΣΚΑ και ΡΕΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πίστευα ποτέ πως θα έγραφα την επόμενη φράση, αλλά το κάνω.
      Το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού μπορεί να απογειώσει αυτή την ομάδα και να την κάνει από κάτοχο 6 αστεριών να ράψει το 7ο. Αν οι παλιές καραβάνες αντέξουν να τραβήξουν τους υπόλοιπους τότε μπορώ να ελπίζω πως θα είμαστε στο f4 και χωρίς άγχος σε δύο παιχνίδια όλα γίνονται.

      Διαγραφή