Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Και την Κυριακή θα είναι ωραία...με την Ξάνθη για παρέα(του Άρη στην Β Εθνική)

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πάει στην Ξάνθη για να παίξει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Έχει κίνητρο; Έχει και δεν δέχομαι το αντίθετο.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα πάει να παίξει με το παράτημα Ξάνθης και πρέπει να κάνει ότι και με τον Απ. Σμύρνης. 
ΠΡΕΠΕΙ να πάει και να νικήσει. 
ΠΡΕΠΕΙ να ξεφορτωθεί το παράρτημα.
ΠΡΕΠΕΙ να παίξει για το όνομα και την ιστορία του.
Τέλος για όσους πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την άδεια για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να μείνει στους 2 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει την έξοδο στα προκριματικά του Ch.L.

ΥΓ Αν μου κάνει τη χάρη και ο Αστέρας να στείλει και την Βέροια παρέα με την Ξάνθη ή στα μπαράζ θα είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

13 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Η ιστορία του ΠΑΟ δεν του επιτρέπει να φτιάχνει παιχνίδια όπως έγινε και με τον Απόλλωνα.Όσο και να αλοιώθηκε το DNA μας δεν επιτρέπεται να κάνουμε χάρη σε καμία ομάδα.Ειδικά κιόλας με τη Ξάνθη που είναι παράρτημα των gay και όχι ψέμα όπως λέγανε για ΠΑΟ και ΌΦΗ άλλο παράρτημα των gay και αυτό.Ελπίζω και ο Αστέρας να κάνει το καθήκον του και να στείλει την Βέροια σε μπαράζ που κάνει πορεία πρωταθλητισμού τις τελευταίες αγωνιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου.Μακάρι να κερδίσουμε τη ξάνθη και να τη ρίξουμε στη βήτα εθνική.
    Βέβαια με αυτούς που ανεβαίνουν δεν αλλάζει και τίποτα καθώς τσάτσοι του γάβρου θα είναι και αυτοί.
    Χαίρομαι πάντως που υποστηρίζω μία ομάδα που δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν.Ούτε κατέβηκε ποτέ να δώσει βαθμούς ούτε για να κάνει δημόσιες σχέσεις.Στη Ξάνθη θα παίξει στα ίσια όπως το έχει κάνει πάντα και αν εμφανιστεί καλύτερος θα κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι να πω μετά τις δηλώσεις Αναστασίου. Ανέφερε για Κ-20 και αρχίζει να με φοβίζει.
    Αν την κάνει την μαλακί@ τότε θα είναι για φτύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το παιχνίδι της χρονιάς πάντως είναι με τον οφη και όχι με τη ξάνθη.Απλά το αναφέρω γιατί δεν θέλω να δω κανένα βασικό παίχτη να τραυματίζεται από τους ξανθιώτες.

      Υ.Γ το λέω γιατί ήδη έχει κανονιστεί να λείπουν κάποιοι βασικοί και νομίζω ότι θα προφυλαχθούν και άλλοι.Πάντως για Κ-20 το αποκλείω.

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ σε παρασέρνουν αλλού οι σκέψεις για τραυματισμούς.
      Σαφώς και είναι πιο σημαντικός ο ημιτελικός Κυπέλλου αλλά ας μην ξεχνάμε τα δεδομένα.
      1 Σαν Παναθηναϊκός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάτσεις να χάσεις(αν πάει με την Κ20 εγώ θα το ποντάρω 1)
      2 Η Ξάνθη ουκ ολίγες φορές στήθηκε στον γαύρο για να μας κάνει ζημιά.
      3 Η Ξάνθη τα έχασε όλα στην Κρήτη που την νίκησε με ανατροπή ο ΟΦΗ. Γιατί να βοηθήσουν με τραυματισμούς τους Κρητικούς να παίξουν τελικό;

      Άρα αν τα πάρω όλα μαζί, δεν φοβάμαι πιθανό «βρώμικο» παιχνίδι και οφείλω να παίξω για την φανέλα και την ιστορία μου σαν Παναθηναϊκός.
      Αν θέλουν ας ζητούσουν να πάει ο ημιτελικός μία βδομάδα μετά. Για τους gay το έκαναν πριν περάσουν, σε εμάς θα το αρνηθούν;

      Διαγραφή
    3. καλά για αλλαγή του ημιτελικού δεν το συζητώ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.Εδώ δεν μας μετέθεσαν αγώνα όταν ήμασταν να πάμε στους τέσσερις του Ουέφα όχι τώρα.
      Όσο για τους τραυματισμούς επειδή θα πέσει πολύ ξύλο για αυτό το αναφέρω.Θέλω να είναι υγιείς για να νικήσουμε και το δεύτερο παράρτημα της Κρήτης.Τεσπά πάντως με όποιον και να παίξουμε θα το χτυπήσουμε το παιχνίδι.

      Υ.Γ βλέπω να κάνει σεφτέ ο Πέτριτς.

      Διαγραφή
    4. Μπορεί να τους νικήσει με την Κ20 και κάποιους σαν τον Πέτριτς που δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους; Αρκεί να τους νικήσει και να τους χαιρετήσουμε μια και καλή.
      Αν είναι να νικήσουμε ας σκοράρει όποιος θέλει, ακόμα και ο Καπίνο με βολέ από την περιοχή μας.

      Διαγραφή
  4. Πρεπει να νικησουμε.Προτιμω να τους ριξουμε και ας κουραστουμε κ να μην παμε στον τελικο του κυπελλου.Ειναι ιστορικη ευκαιρια να απαλλαγούμε απο την βρώμικη ομάδα της Ξάνθης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γράφει και ο Φώτης και το πιστεύω και εγώ πως με αυτούς που θα ανέβουν δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά θέλω πολύ να την ρίξω κατηγορία. Να δω τι θα λέει και τι θα γράφει μετά ο "Περίεργος".

      Διαγραφή
  5. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανοίγει τα πόδια μόνο και μόνο για να πάρουν αέρα τα @ρχίδι@ του και για να τα δείχνει όταν θα του ζητάνε τέτοιες "χάρες", όπως τώρα, τελευταία αγωνιστική, η κορούλα του three - λελου.........!

    Ρε πως τα φέρνει έτσι η πουτ@ν@ η ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Δημήτρη να κατεβούμε στο γήπεδο για να την στείλουμε στην Β Εθνική. Το 1,70 στον άσσο είναι προκλητικά μικρό για την Ξάνθη.

      Διαγραφή
  6. Παίρνω πίσω το προχθεσινό μου σχόλιο.
    Νόμιζα ότι αυτό το πράμα άρχισε και ξαναγινόταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
    Έκανα λάθος.......

    Γλύφει εκεί που φτύνει, μπας και πάρει την αδειοδότηση.
    Κράτησε το παράρτημα στην Α....
    Και μην πει κάποιος ότι θα παίξει play-oyt με τον τρίτο της βου.....
    Κι εκεί δεμένο θάναι το ματσάκιον.....
    Και πριν τον πρώτο ημιτελικό με τα φίδια με τον Απόλλωνα παίζαμε. Εκεί δηλαδή γιατί δεν προφύλαξε παίχτες; Και πήγαν κι έχασαν χαλαρά, χωρίς να στάξει μια σταγόνα ιδρώτας. Γιουβε φάνταζε ο οφης!

    Χάσαμε πλέον το μοναδικό για το οποίο ξεχωρίζαμε από τους ... δημόσιους.
    Η ιστορία της ομάδας σε τελευταίο πλάνο. ....
    Ανοίξτε τα πόδια.....
    Οι κύκλοι, τα τετράγωνα και οι πυραμίδες της Αιγύπτου, ταίζοντας σανό τα πρόβατα μιλάνε για την σπάθα του σπάθα,,,!
    Που είναι οι καλές μέρες με τα τιτιβίσματα του τιμωρού...!
    Και τα μηρυκαστικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Πιστά στις εντολές της τρόικας! Δεν έγινε κάτι που χάσαμε, πάμε για τον τελικό, ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας για φέτος.... και δώσ του υγεία, να ξεχειλίζει απ τα σκαλάκια της 13......!
    Αλαφούζε - Αναστασίου και λοιποί γάβροι που έχετε ναζυτεί επειδή βρήκατε ανοιχτά και μπήκατε.....
    Άντε στο .... καλό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα.
      Τα λέγαμε σε παρέας , τα γράφαμε αλλά ... τίποτα. Και κάποιοι «αιώνιοι μαλάκες» προσπαθούσαν να μας την πούνε από πάνω. Τώρα τι θα πούνε; Τίποτα, γιατί στο στόμα θα έχουν ακόμη ένα σουβλάκι.

      Δημήτρη ξεκίνησε η Μεγάλη Βδομάδα σήμερα και εμείς φτάσαμε ήδη με το παιχνίδι αυτό στη Μ.Τετάρτη. Μόνο που η ανάσταση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δείχνει να αργεί πολύ.

      Καλή Μεγάλη Βδομάδα με προσευχή και πίστη και σε μία βδομάδα να έχουμε καλή Ανάσταση.

      Διαγραφή