Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στον τελικό με ... αγωνία

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην παράταση νικώντας 3-0(1-0 η κανονική διάρκεια) τον ψΟΦΗ.
Το παιχνίδι έπρεπε να έχει τελειώσει μέχρι το 90 με σκορ 3-0 ή και μεγαλύτερο. Πλέον  περιμένει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού για να γνωρίζει ποιον θα αντιμετωπίσει.

Αλήθεια για αυτό το παράρτημα, τον ψΟΦΗ, δεν ρίξαμε στην Β Εθνική το παράρτημα του "Περίεργου";

4 σχόλια:

  1. Μπαλάρα από τον Παναθηναικό και συμφωνώ ότι το παιχνίδι ήταν για πολλά γκολ αλλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα με τίποτα.Τρομερή φυσική κατάσταση από τους παίκτες του Παναθηναικού οι οποίοι φαίνονται να έχουν δυνάμεις όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκάσει.Αν ξυπνήσει και ο Πέτριτς στο σκοράρισμα τότε στα πλει οφ βλέπω να βγαίνουμε πρώτοι.

    Υ.Γ 1 Κοτσώλης συνταξιούχος τερματοφύλακας.Κρίμα να σηκώσει αυτός το κύπελλο και όχι ο Καπίνο.
    Υ.Γ 2 Κάτι άσχετο αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω.Το να βλέπεις την πρώτη του συνέντευξη ο Μώραλης σαν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά να τη δίνει στο star απλά αποτελεί ξεφτίλα για την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παίξουμε με ορθολογικές επιλογές τότε τον μΠάοκ τον έχουμε για πλάκα. Θα τους σκάσουμε στο τρέξιμο και θα έχουν ελλείψεις.

      Αδερφέ στην πολιτική δεν υπάρχουν έχθρες. Πως εσύ θέλεις να βρεις;

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη και καλή Μεγαλοβδομάδα σε όλους.Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά χθές με το παράρτημα των gay και το σκόρ έπρεπε να ήτανε πολύ μεγαλύτερο και όχι στην παράταση.Ευτυχώς που δεν έπαιξε ο Κουτρουμπής και η ομάδα είχε καλή άμυνα αλλιώς κάποια ομορφιά θα έκανε όπως με Ξάνθη.Δυστυχώς κρατήσαμε το παράρτημα και ρίξαμε τον Απόλλωνα και ξεφτιλίσαμε την ιστορία της ομάδος μας ΑΙΣΧΟΣ.Αν είναι δυνατόν να προστατέψαμε δήθεν παίχτες για να παίξουμε με αυτόν τον Όφη και καλά νομίζοντας ότι είμαστε όλοι πρόβατα μπεεεε...Τώρα σειρά έχει ο Πάοκ που κέρδισε το χθεσινό μάτς ΝΤΡΟΠΗ με τους gay που κακοποιήσανε το ποδόσφαιρο βάναυσα παίχτες και οπαδοί.Να διαλυθεί τώρα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και να δημιουργηθεί ΤΩΡΑ κάτι καινούργιο.Είδα και την ΓΚΟΛΑΡΑ του Bale στον χθεσινό τελικό με και απόλαυσα κάτι που δεν πρόκειται να δώ ποτέ εδώ στο στημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά στην Ξάνθη δεν έφταιγε ο Κουτρουμπής για ότι είδε ή δεν είδε αλλά έδωσε ο κόρακας, αλλά δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό.
      Χθες ο Μάνταλος έβαλε πλάτη για τον gay-ρο, αλλά δεν του πέρασε. Προσπάθησε να καλύψει τις μ@λακισμένες ιδέες του κερατά, αλλά αντέδρασε ο μΠάοκ με τους νομικούς του και αναγκάστηκε να βγει και να παίξει.
      Η μπανάνα και οι ασχήμιες στο τέλος είναι δείγμα της νοοτροπίας των οπαδών. Βέβαια και οι γαύροι πήγαν και έβαλαν βόμβα στο μαγαζί του άλλου και κινδύνευσαν άνθρωποι(η μάνα του και άλλοι.
      Γκολάρα έβαλε ο Bale αλλά ας έβλεπα έστω και λιγότερο τεχνικά γκολ και δεν θα έλεγα τίποτα.

      Διαγραφή