Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ποιος απέκλεισε τον Εξάστερο Παναθηναϊκό;

Όχι μάγκες καμία ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν απέκλεισε τον Εξάστερο από το final4 του Μιλάνου.
Κανένας Μεσίνα, Κριάπα, Φριτζόν ή άλλος παίκτης δεν μας απέκλεισε.
Δεν μας απέκλεισε η κακή μας απόδοση.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΡΑΚΗΣ 
Και προσωπικά αδιαφορώ για όποιον έχει αντίθετη άποψη.
Αυτό το κωλόπ@ιδο έκραξε τον θείο του, έδωσε εντολή να χτυπήσουν μπροστά στο παιδί του έναν δημοσιογράφο και είναι η αιτία που οι "γκρίζοι" μας "πηγαίνουν αίμα" εντός και εκτός.

Φραγκίσκο αγόρι μου τρέλανέ μας και σκούπισε πάλι τις αδερφές από το λιμάνι. Έτσι για να πνίξουμε λίγο τον πόνο μας. Και το καλοκαίρι αν πάλι κάποιος προσπαθήσει να καπελώσει και εσένα ξεμπρόστιασέ τον. Όλοι θα είμαστε δίπλα σου.

8 σχόλια:

  1. Ακριβώς εκεί κατέληξα κι εγώ Βασίλη.
    Ο τύπος παρά την ηλικία του φέρεται όπως τα παιδιά της τωρινής 13 και σαν ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο.

    Ευτυχώς οι αχώνευτοι δεν φαίνεται ότι θα τα καταφέρουν με 1:46 να απομένει, κι έτσι γλυτώνουμε κι από δεύτερο κακό.
    Σκέψου να κατάφερναν αυτοί αυτό που αποτύχαμε να κάνουμε εμείς.
    Κι έχεις και τον μαλάκα της ΔΤ να μας τα ζαλίζει με την καρδιά του πρωκταθλητή.

    Πάντως, με την μη ψυχολογία που έχουμε δεν μας νλέπω καλά με τους gay στα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και αν χάσαμε με 30 εγώ ξέρω πως χάσαμε στα σημεία. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο δεν είχαν οι gay.
      Όσο για το πρωτάθλημα ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ηρεμία του Φράνκι στο τελευταίο ματς στο εξοχικό όσο οι άλλοι έσκαγαν λέει πολλά. Τους έχει για πλάκα. 3-0 ακόμη και με σειρά πέντε παιχνιδιών, όλα και τα πέντε, στο εξοχικό.

      Διαγραφή
  2. Ο υπεύθυνος της κατάντιας του φετινού Παναθηναικού είναι ο Τράκης!
    Διαφωνώ στο εάν ο Αλβέρτης μπορεί να βοηθήσει.Εγώ πιστεύω πως δεν μπορεί και όσο παραμένει στο πάγκο της ομάδας εκτίθεται άθελα του. Ο Τράκης τον πέταξε τον Αλβέρτη στη μέση του πουθενά να κολυμπήσει χωρίς να ξέρει κολύμπι και με εννιά μποφόρ κακοκαιρία.Μεγάλη ασέβεια αυτή για το πρόσωπο του Αλβέρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη πολύ μ' αρέσει να διαφωνώ μαζί σου όταν το θέμα που διαφωνούμε το βλέπω να εξελίσσεται θετικά.
      Στην αρχή φοβόμουν για τον Αλβέρτη αλλά τώρα θεωρώ πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.(άλλους ήθελα αρχικά αλλά τώρα όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα αλλά γουστάρω τρελά)
      Του φέρθηκε πολύ άσχημα ο Τράκης αλλά τώρα θα είναι «αναγκασμένος» να επενδύσει χρήματα στην ομάδα. Ο Αλβέρτης μας έχει μάθει διαφορετικά και η λογική λέει πως θα αντιδράσει αν πάει να κάνει τα ίδια και φέτος ο Τράκης.

      Διαγραφή
  3. Πριν γράψω στο blog σου (για πρώτη -και ελπίζω όχι για τελευταία-φορά) τη γνώμη μου για το θέμα,να δηλώσω ότι πάνω από την ομάδα μας (που αγαπώ από το 1950) δεν βάζω κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Ούτε Τράκη,ούτε Φράγκη.ούτε Ζέλικο (λέγε με και "προδότη",ή "ρίψασπι").ΚΑΝΕΝΑΝ.Ο Τράκης στη διετία που ανέλαβε την ομάδα έχει κάνει πολλά φάουλ,μερικά και εσκεμμένα-αντιαθλητικά,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πήρε ένα νταμπλ,ένα κύπελλο και έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάρει και το πρωτάθλημα.Κι όλα αυτά τη στιγμή που όλοι έφευγαν σαν ποντικοί σε βυθιζόμενο καράβι.Όταν ο "θεός"-καπετάνιος έφυγε πρώτος,δίνοντας το σύνθημα-δικαιολογία να φύγουν και τα υπόλοιπα γατάκια.Θυνηθείτε ποια ήταν η εικόνα της ομάδος μας το καλοκαίρι του 2012,όταν όλοι μιλούσαν για "μαύρες ημέρες",αφανισμό του 6στερου κλπ.Θεωρώ ότι,για την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα,υπεύθυνοι,πρωτίστως,είναι το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες.Αυτοί που πέρσυ "πετούσαν" και φέτος "σέρνονται".Φταίει ο συναισθηματικός "επαναπατρισμός" του "Μιχαλάκη",που έκλεισε μία θέση ξένου,χωρίς να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.Φταίει η επάνοδος του Φώτση,το "ξεζούμισμα" του Διαμαντίδη,ή μη αγωνιστική "εκμετάλλευση" του Παππά,η απώλεια (το 2011) του βαμμένου πράσινου Μάντζαρη(ας είναι καλά ο "θεός" που τον απέρριψε για χάρη του Κυρίτση).Φταίνε και άλλα πολλά,αλλά όχι αποκλειστικά ο Τράκης.Εννοείται ότι καταδικάζω απόλυτα τόσο την αήθη επίθεσή του στον Θανάση,όσο και τον ξυλοδαρμό του Βετάκη.
    Θεωρώ ότι στις δύσκολες στιγμές πρέπει να έχουμε ηρεμία,να μη καταδικάζουμε εν θερμώ και να προσπαθούμε ενωμένοι για το καλό της ομάδος,παραβλέπωντας προσωπικές αντιπάθειες.
    ΥΓ: Εκτός από οπαδικός φίλος,είμαι και πολιτικά ομοϊδεάτης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έκανες τον κόπο να γράψεις σχόλιο. Πέρα από τα στημένα σχόλια των ΦΑΡΤ όλα τα άλλα είναι δεκτά, ακόμη και αν διαφωνώ(πολλές φορές διαφωνώ με τον fotis13 αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα).
      Λόγω διαφοράς ηλικίας σίγουρα βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά και είναι λογικό. Στα του μπασκετικού Παναθηναϊκού τώρα.
      Ο Ζοτς είναι η αδυναμία μου για όσα πρόσφερε, αλλά είναι και ο Μουρίνιο του μπάσκετ. Του δίνεις υλικό και κάνει θαύματα(και λάθη αλλά τα τόσα Ευρωπαϊκά ακόμη και σαν outsider είναι και δικό του έργο). Από όταν επέλεξε να πάει σε άλλη ομάδα τον σέβομαι αλλά την ώρα που θα είναι αντίπαλος είναι «εχθρός». Τον Ομπράντοβιτς τον κράτησαν πριν την οριστική φυγή οι Κύριοι Παύλος και Θανάσης γιατί κάποιο τσογλάνι του έκανε την δουλειά δύσκολη(πέσιμο στην ομάδα και στους παίκτες, όχι μία αλλά περισσότερες φορές). Όταν αποχώρησαν τα αδέρφια δεν θα μπορούσε να μείνει αυτός.
      Ο Τράκης σε μία λάθος επίδειξη δύναμης την έπεσε σε όλους και έριξε πολλή λάσπη στον διάδοχο του Ζοτς, τον Ιτούδη. Δεν αγόρασε, δεν πλήρωσε αντίτιμο αλλά παρέλαβε. Άρα δεν μας έσωσε(κατά την άποψή μου πάντα). Μάλιστα μας έκανε κακό(στην Ευρώπη) με τις δηλώσεις του. Αν ποτέ μάθουμε ποιος έβγαζε τις ειδήσεις-πληροφορίες-προβλέψεις για αφανισμό του Εξάστερου ίσως να τρομάξουμε.
      Στα καθαρά της ομάδας οι επιλογές Μπατίστ-Κινέζος ήταν διοικητικές και όχι του Πεδουλάκη. Ο Πεδουλάκης πήρε την ταυτότητα του Μπαρτζώκα αλλά έκαψε τους μικρούς με συμμετοχή 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!!!(ναι το έκανε και αυτό) καθόλου ή ελάχιστη. Τσάκισε τον Ούκιτς που έπρεπε να επανέλθει από τραυματισμό και αποτελείωσε τον Μήτσο. Έκανε και πολλά άλλα όμως πλέον είναι εκτός ομάδας και είναι άδικο να του χρεώνω συνέχεια τα ίδια.

      Για φέτος αν ο Τράκης δεν μιλούσε πριν και κατά τη διάρκεια της σειράς ίσως δεν μας έπαιζαν έτσι οι διαιτητές. Στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στα δύο της Αθήνας έβλεπα σφυρίγματα που δεν δόθηκαν ποτέ ενώ ήταν φάουλ ή αντιαθλητικά που δόθηκαν απλά. Αν είχαμε το 0-1 μετά θα είχαμε άλλο αέρα και ψυχολογία.

      Θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να τον κράζω μιας και δεν το ξεκίνησα τώρα. Εγώ και μερικοί ακόμη έχουμε και προσωπικούς λόγους.

      ΥΓ Βάλε όνομα την επόμενη φορά. Είτε στο τέλος του σχολίου, είτε από την επιλογή "όνομα/διεύθυνση URL".
      ΥΓ2 Εννοείται πως είμαστε με την ομάδα ανεξαρτήτως προσώπων. Όταν όμως κάποιοι έχουν προσφέρει πολλά τους αγαπάμε περισσότερο.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!
    Έχω καιρό να γράψω αλλά να ξέρεις δεν σε ξεχνάω, το blog είναι μόνιμα ανοιχτό στα tab μου, εύχομαι να σαι γερός, δυνατός και όλα να ναι καλά!

    Στα της ομάδας τώρα. Είχα πει να μην πω τίποτα μέχρι να τελειώσουν αυτοί οι αγώνες αλλά τώρα πια ήρθε η ώρα.
    Θα συμφωνήσω ότι φταίει και ο Τράκης αλλά όχι μόνο αυτός.
    Ο Πεδουλάκης φέρει μεγάλη ευθύνη για το "κάψιμο" του Διαμαντίδη και την υπό πίεση χρήση του Ούκιτς. Ο Ράιτ ή κάποιος ανάλογος έπρεπε να έρθει πιο νωρίς. Ουσιαστικά ο Διαμαντίδης έπαιζε μόνο χάρη σε ψυχικά αποθέματα και στα 5 παιχνίδια και αυτό ήταν πασιφανές. Νευριάζω με άτομα που λένε ότι ξόφλησε, αν ίσχυε αυτό από μόνος του θα είχε πει φτάνει και το ξέρουμε όλοι. Όταν όλη η δημιουργία περνάει από αυτόν το ξέρει και ο ίδιος ότι πρέπει να σφίξει τα δόντια και να μείνει μέσα.
    Τον Αλβέρτη κι εγώ τον φοβόμουν πολύ στην αρχή αλλά έχει δείξει πολλά θετικά και υποσχόμενα σημάδια. Δεν φταίει αυτός που με αγορασμένα από άλλους "αυγά" σπασμένα στο τηγάνι και με λιγοστά υλικά προσπαθεί να φτιάξει "ομελέτα"! Μόνο με την φωτιά μπορεί να παίξει και το κάνει αρκετά καλά.
    Μόνο ένα φάουλ θα του αποδώσω. Το ότι και αυτός όσο αφορά την διαχείριση και χρήση των 2 νέων δεν έπραξε τίποτα.
    Για μένα έπρεπε να ρίξει στην μάχη και τον Παππά σαν διεισδυτικό 2 που είναι και ειδικά από την στιγμή που βλέπει ότι ο Κάρι στα παιχνίδια αυτά δεν απέδιδε στα σουτ. Με Ράιτ και Παππά μέσα θα είχε 2 παίχτες να μπαίνουν μέσα και να "χτυπάνε" φυτρώνοντας φάουλ του ψηλούς. Δεν το δοκίμασε καν όμως και συνέχισε να επιμένει στην χρήση του Κάρι ή του Διαμαντίδη στο 2. Σε 5 παιχνίδια έπαιξε μόνο για 3-4 δεύτερα στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου στο 4ο παιχνίδι.
    Πάντως με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζαμε σε καμία των περιπτώσεων να περάσουμε.
    Για την διαιτησία δεν θα μιλήσω, τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια.

    Εκτός όμως από όλα αυτά θεωρώ εγκληματικό από την διοργανώτρια αρχή και τελείως αντιεμπορικό να βάζει μετά από 2 πάλι μέρες παιχνίδι από την στιγμή που υπάρχει αλλαγή έδρας! Θα έπρεπε να δίνουν μία παραπάνω μέρα.
    Γιατί πιστεύω πως εάν παίζαμε σήμερα τα πράγματα θα ήταν σαν το 1ο παιχνίδι, γνώμη μου φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη Κυπελλούχε αδερφέ μου Κυριάκο.
      Καλά είμαι σε γενικά πλαίσια κι το ίδιο εύχομαι και για εσένα. Την Ελλάδα μας δεν βλέπω καλά.

      Μιας και στα πολλά συμφωνούμε θα σου επισημάνω πως ο τραυματισμός του Παππά είναι πολύ άσχημος και ύπουλος. Με πείραζε που δεν τον χρησιμοποιούσε πριν τραυματιστεί, όχι μετά. Ας γίνει καλά ο μικρός και ας παίξει του χρόνου. Ο Ράιτ τελικά δεν ήταν κακός, αν και θα ήθελα κάποιον καλύτερο.
      Αν είχαμε πλεονέκτημα έδρας τότε θα είχαμε μόλις ένα ταξίδι και θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι, αλλά αυτό θα δήλωνε πως και πολλά ακόμη πήγαν καλά και όχι όπως κύλησαν μέχρι τώρα.

      Συγγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση στην απάντηση αλλά από το μεσημέρι που το είδα όσες φορές έκατσα για να το διαβάσω και να απαντήσω κάτι προέκυπτε και σταματούσα.

      Διαγραφή