Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(με βίντεο την απονομή)

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο 
Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ


Καλύτερος παίκτης ο Μάρκους Μπεργκ.
Ιεροσυλία αυτό που θα γράψω αλλά ο υγιής Μπεργκ μου θυμίζει Βαζέχα. Σκοράρει, μοιράζει και η ομάδα είναι πάνω από αυτόν.

Με εξαίρεση το διάστημα 30-45 ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε και το 1-4 ήρθε φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και έχασε και ευκαιρίες για να κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη νίκη του.

(επιλέξτε ανάλυση 480 και όχι auto)

21 σχόλια:

  1. Εγώ θα πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αναστασίου, ο Αλαφούζος, ο Νταμπίζας και φυσικά πολλοί από τους παίχτες με διέψευσαν σχετικά με την πορεία που θα είχε ο φετινός Παναθηναικός.
    ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους και καλή συνέχεια την οποία θα την έχουν καθώς νομίζω ότι ποια το νερό έχει μπει στο αυλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα γράψω κάτι που εσύ θα καταλάβεις πως το εννοώ.
    Ελπίζω να με διαψεύσουν και να πάρουμε και άδεια από την Ουέφα. Έτσι όπως είμαστε τώρα η δεύτερη θέση είναι εύκολη υπόθεση, άρα αν πάρουμε άδεια(ακόμη δεν πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε) τότε θα παίξουμε προκριματικά.
    Για την χαρά που νοιώθω τι να γράψω; Όλοι οι Παναθηναϊκοί καταλαβαίνουμε πως αισθάνονται οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει λόγος να γράψω κι εγώ για ότι νοιώθω εδώ και κάποιες - λίγες - ώρες.....
    Όλοι μας το ίδιο αισθανόμαστε....

    Αυτά που θέλω να γράψω είναι τα παρακάτω:
    α. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν μέρα που το ποδόσφαιρο θα μας πρόσφερε μεγαλύτερη χαρά απ όση το μπάσκετ....!
    β. Πιο πολύ μας είχε δυσκολέψει ο "ριγμένος" ΑΡΗΣ το 2010..........!

    Panathinaikos is back. ( I think...)

    ΥΓ. Μεγάλο σταυρό αναγκάστηκαν να κουβαλήσουν σήμερα οι παοκτζήδες. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους, να κάνω 500 χιλιόμετρα μετά από τέτοια τσαπου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη ακόμα και αν είδα την κούπα στο Παλατάκι από κοντά η καλύτερη στιγμή, αυτή που έκανε 13 μέτρα ψηλό, είναι το 0-1 στον Άγιαξ και το καλύτερο που έχω δει από κοντά το 3-1 στη Γιουβέντους. Καλό το μπάσκετ, αλλά σαν τη μπάλα δεν έχει.

      Μακάρι να επέστρεψε. Το θέλουμε όσο τίποτα άλλο.

      Μακάρι να γυρίσουν πίσω όλοι από την Αθήνα. Ακόμη και απογοητευμένοι να γυρίσουν όλοι. Έχουν πάει Αθήνα καλοί φίλοι που θα τους ψοφήσω στην καζούρα.

      Διαγραφή
    2. Οπωσδήποτε να γυρίσουν όλοι, δεν το συζητάμε.
      Όταν πρόκειται για την ανθρώπινη ζωή όλα τ άλλα δεν υπάρχουν.
      Πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι.

      Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνώ απόλυτα για τις δυο ποδοσφαιρικές στιγμές που αναφέρεις.
      Θα ήθελα μόνο να προσθέσω και το 0 - 1 στο Πόρτο, τη χρονιά που έσφιξαν και οι ολλανδικοί κώλοι....

      ΥΓ. Πιστεύω ότι οι original gay - ροι θα μακαρίζουν την τύχη τους που αποκλείσθηκαν από τους γιαλαντζί gay του βορρά και γλύτωσαν τα χειρότερα.....

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλό και το 0-1 στην Πορτογαλία, ιστορικό. Έβαλα το καλύτερο που έχω δει από κοντά και το καλύτερο που έχει κάνει η ομάδα, ένα από κάθε κατηγορία. Αν αρχίσουμε τις μαγικές στιγμές δεν θα τελειώνουμε με την Πανάθα μας.

      Μην τα πειράζεις τα «κορίτσια». Άστα να χαρούν και να νοιώσουν ανακουφισμένα. Πάντως σήμερα χάρηκαν και τα σκουλίκια. Ξέρεις τι είναι εσύ να πέφτεις και ο άλλος να παίρνει Κύπελλο; Το γλίτωσαν.

      Διαγραφή
  4. Υπερηφάνεια τίποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://billy-the-kid-as-btk.blogspot.com/2013/11/blog-post_4.html κριμα που δεν σε ακουσε και δεν παραιτηθηκε τωρα μπορει να αλλαξει ολη την ιστορια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που δεν μπορείς να καταλάβεις την ουσία του κάθε προβλήματος. Ποιος λέει πως με άλλον για προπονητή(Ρότσα, Βονόρτα, Βαζέχα ή άλλον) δεν θα έκανε την ίδια επιτυχία η ομάδα;
      Είσαι τόσο κακός οπαδός που αντί να χαρείς σήμερα ψάχνεις τρόπο να γκρινιάξεις και να χαλαστείς.
      Τράβα αλλού να γράψεις, γιατί εδώ δεν ταιριάζεις.

      Διαγραφή
    2. Γουστάρεις προεδρο που εχει ραδιοφωνικο σταθμο με τ'ονομα RED ??????Γιατι το προσπερνάς?Αυτο δε σου λεει κατι?Ας εχει τ'αρχιδια να του αλλαξει το ονομα σε GREEN RADIO και μετα το συζητάμε!
      ΥΓ1.ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΤΗ ΠΗΡΕ Η ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΟΧΙ ο αλαφουζος ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ PERSONA NON GRATA!
      ΥΓ.2 ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ - ΔΕ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΜΕ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ....ΣΟΒΑΡΟ!

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ μην του δίνεις σημασία. Ακόμη ένα ΦΑΡΤ είναι που κάνει ότι του πούνε τα αφεντικά του.
      Αυτά τα παιδάκια έχουν μάθει μόνο στο copy-paste. Τι να του θυμίσω; Πως και ο Νιόπλιας πήρε κύπελλο και όχι μόνο; Άστο το ΦΑΡΤ, ίσως νομίζει πως έκανε και κάτι.

      Διαγραφή
    4. @πρασινος ρεντη
      1)θελεις ονομα σαν το δικο σου δηλαδη αυτο ειναι το προβλημα οκ πρασινος θρακη σε ικανοποιει?
      2)αφου την κουπα την πηρε η βαρια φανελλα γιατι απο το 96 εως το 08 αυτη η φανελλα πηρε 4 τιτλους μηπως επειδη ειχε ανικανη διοικηση και οταν ανελαβε η οικογενεια βαρδινογιαννη το 79 ποσα χρονια εκανε αυτη η φανελλα να παρει κυπελλο?
      3)το να μην γουσταρεις τον αλαφουζο ειναι δικαιωμα σου οπως δικαιωμα μου ηταν να μην γουσταρω την οικογενεια....
      4)τωρα για το ραδιοφωνο ασχολιαστο αλλωστε αν καποιος σταθμος συγκρουεται καθημερινα με το κατεστημενο της επο αυτος ειναι το σκαι...

      @Billy The Kid as BTK
      1)αυτοι που αναφερεις θα περναν το κυπελλο οπως το πηρε ο μαλεζανι,ο μπακε,ο σκαζνι,ο φερειρα και ο πεσειρο με καλυτερες συνθηκες απο τις φετινες.....
      2)ο νιοπλιας ειναι μπατζετ 50εκατ οποτε το αφηνω ασχολιαστο αυτο.....
      3)το να λες καποιον υπαλληλο χωρις να τον ξερεις φαινεται ποσο μπορεις να αντιπαρατεθεις στον διαλογο οποτε δεν σε αποσχολω συνεχισε τον μονολογο σου...
      4)η ομαδα κατα 95% θα εξασφαλισει την αδειοδοτηση και απο την ουεφα και θυμισου το στα μεσα ιουνιου που θα οριστικοποιειθει η αποφαση του ινφαντινο....

      Διαγραφή
    5. Αδερφέ(Πράσινε Ρέντη) μην του απαντήσεις.
      Έβαλα το σχόλιό του για να μη νομίζει πως όλοι έχουμε την ίδια τακτική με τα φιλαράκια του(που δεν δημοσιεύουν σχόλια όταν βλέπουν συγκεκριμένους αποστολείς).
      Μου θυμίζει ο τρόπος που γράφει συγκεκριμένο ΦΑΡΤ-bloger και βαριέμαι να προσπαθήσω για ακόμη μία φορά να του δώσω να καταλάβει κάτι που ούτε θέλει αλλά και ούτε μπορεί.

      Διαγραφή
  6. ρε παιδιά μην γίνεστε σαν αυτούς που κράζετε.
    Ποιες φανέλες πήραν το κύπελλο και ποιον Νιόπλια κάθεστε και θυμάστε.
    Οι φανέλες βοηθούν μέχρι σε ένα σημείο.Αν δεν έχεις ομάδα δεν κάνεις τίποτα.Αν έπαιρναν τους τίτλους οι φανέλες τότε δεν θα είχαμε χάσει κύπελλα επί οικογένειας από πανιώνιο και λάρισα. Όσο για τον Νιόπλια αυτό έλειπε να χάναμε κύπελλο με αυτούς τους παίχτες που είχαμε από εκείνο τον άρη.
    Τώρα για τον φετινό Παναθηναικό φαίνεται ότι γίνεται δουλειά.Φαίνεται ότι έχει δοθεί τρομερή προσοχή στη φυσική κατάσταση και στους αυτοματισμούς.Οι μεταγραφές που και εγώ στην αρχή τις έκραζα βγήκαν οι περισσότερες(τον Μπεργκ ο Αναστασίου τον ήθελε) και η ομάδα αποτελούμενη από πιτσιρικάδες έχει μπροστά της όλο το μέλλον για ακόμα περισσότερα.

    Υ.Γ δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος ότι έκανε λάθος.Εγώ το παραδέχτηκα ότι δεν έκρινα σωστά την ομάδα και τα πρόσωπα που την αποτελούν και πραγματικά χαίρομαι που διαψεύστηκα γιατί η ομάδα βγήκε κερδισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράδειγμα ήταν ο Νιόπλιας. Ο Νιόπλιας όπως και άλλοι ήταν μυρωδιάς αλλά πήρε τίτλο.
      Για τη φετινή πορεία εγώ θα το πάω πιο ορθολογικά και θα σου πω πως η ομάδα πήρε θέση ανάλογη με το μπάτζετ της και αφού ο άλλος ημιτελικός ήταν gay-μΠάοκ και οι gay αποκλείστηκαν ήταν λογικό να κερδίσουμε τον γερασμένο ΠΑΟΚ με ευκολία. Το αν το πίστευα μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος φίλος από τα μΠαόκια που δέχτηκαν την καζούρα προκαταβολικά(τόσο σίγουρο το είχα).
      Οι μικροί είναι καλοδουλεμένοι και φαίνεται πως τα προηγούμενα χρόνια έγιναν εγκλήματα και χάθηκαν πολλοί παίκτες από τις ακαδημίες. Φοβερή η δουλειά στα τμήματα υποδομής και καλή η διαχείριση από τον Αναστασίου.
      Για τις μεταγραφές εκτός του Μπεργκ κανείς δεν είναι αναντικατάστατος και δεν μπορώ να δεχτώ τα εξωπραγματικά καλά σχόλια για Πράνιτς κ.α. ως λογικά. ΟΚ καλοί παίκτες που πρόσφεραν φέτος αλλά δεν κάνεις τη διαφορά με αυτούς. Τα back δεν φτάνουν τον Λουκά ούτε στην κακή του μέρα. Να μη συνεχίσω με παραδείγματα σύγκρισης. Οι επόμενες προσθήκες πρέπει να είναι αντάξιες της ομάδας και της ιστορίας της.
      Φώτη δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί σε πολλά διαφωνούμε αλλά και οι δύο γουστάρουμε την επιτυχία της ομάδας. Ο τυπάκος όμως μου θυμίζει γνωστό σουβλακοδίαιτο υπάλληλο-ΦΑΡΤ-bloger που έχω προσπαθήσει και άλλες φορές να κάνω διάλογο μαζί του και πάντα το γυρνάει με τον ίδιο τρόπο το θέμα. Πλέον δεν ασχολούμαι μαζί του.

      Διαγραφή
    2. όλες οι μέρες κακές ήταν για τον Βύντρα.
      Σε κάποια φάση έδειξε το πάγκο του μπαοκ και ήταν στο πλάνο ο Σπυρόπουλος και ο Νίνης και φίλε ΒΤΚ ένιωσα ρίγος, με έπιασε κρύος ιδρώτας, αγχώθηκα, είπα φαντάσου να ήταν ακόμα τέτοιοι παίχτες στην ομάδα πόσο χάλια θα ήμασταν(και βάζω μέσα και τον Βύντρα).Πάλι τα ίδια και τα ίδια θα βλέπαμε με αυτούς.
      Ανανεώθηκε η ομάδα.Ανάσανε o σύλλογος με το νέο αίμα τελικά και με οδηγό το 0-3 στο Καραισκάκη και το κύπελλο αποκτάει στόφα νικητή και όχι loser.Μεγάλη υπόθεση αυτό ΒΤΚ.

      Υ.Γ για να μην παρεξηγηθώ δεν συμφωνώ με την αντιμετώπιση που είχαν στο τέλος τους από το σύλλογο αυτοί οι παίχτες.Έπρεπε να φύγουν απ' ότι αποδείχτηκε αλλά όχι σαν εχθροί.

      Διαγραφή
    3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΑΠΛΑ ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ!!!

      Διαγραφή
    4. Δεν αρχίζω πάλι αντιπαράθεση για τον Λουκά. Ο Λουκάς έχει ανθρώπους που τον λατρεύουν σαν παίκτη και άλλους που τον μισούν. Εγώ τον λατρεύω. Θα ήθελα 15 Βύντρες στην ομάδα και 4-5 ακόμη καλύτερους.

      Ο Νίνης έφυγε και από βλακεία του χαντακώθηκε. Τον έφαγαν οι κακές παρέες με ΑΡΔ και όχι μόνο.
      Κατσουράνης...τα ίδια κάνει και στον μΠάοκ και θα τον διώξουν αν δεν μειώσει τις απαιτήσεις του.
      Σπυρόπουλος...ομοίως με Κατσουράνη. Κάνει προπόνηση με την κάθε του ομάδα και παίζει μπαλάρα μόνο στην Εθνική.
      Για τον Λουκά το αφήνω γιατί δεν θα με χωρέσουν 10 σελίδες. Σεντόνι θα γράψω.

      Το μόνο λάθος του συλλόγου είναι που δεν έβγαλε χρήματα από την πώλησή τους και τους άφησε ελεύθερους. Τον Σωτηράκη, που είναι και μικρός, δεν θέλω ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπω. Οι άλλοι είναι μεγάλοι και δύσκολα θα επιστρέψουν.

      Μια ομάδα όπως η φετινή που έχει παραστάσεις νίκης στο Καραϊσκάκη και κατάκτηση Κυπέλλου πρέπει να συμπληρωθεί και να τις αφαιρέσουν ότι κακό ή μη επαρκές υπάρχει. Αν γίνουν όλα αυτά το καλοκαίρι τότε θα πρέπει του χρόνου να κάνουμε ακόμη καλύτερη χρονιά και θα παραδεχτώ πως όλα έγιναν βάσει σχεδιασμού. Μέχρι τότε υπομονή, χωρίς να ξεχνάω όλα όσα έχουν γίνει φέτος.

      Διαγραφή
    5. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά επειδή το σχόλιο του Πράσινου Ρέντη το είδα αφού έγραψα τη δική μου απάντηση να σας θυμίσω πως μόλις χθες πήραμε το Κύπελλο.
      Η ομάδα όμως και ο προπονητής παίζουν από το καλοκαίρι. Και μπορεί για τους παίκτες να μην έχω να γράψω κάτι αλλά ο Αναστασίου έχει κάνει πάρα πολλά που δεν θα τα σβήσω γιατί πήρε το Κύπελλο.
      Κάθεστε όμως οι δύο και διαφωνείτε σε ένα θέμα που η διαφωνία είναι λογική(αν και εσείς συμφωνείτε), ξεκινώντας από το σχόλιο του ΦΑΡΤ. Κατά 99 τοις 100 ξέρω ποιος είναι και θέλω να το σταματήσετε εδώ το θέμα γιατί δεν έχει ουσία. Θα νομίζει πως πέτυχε και κάτι.

      Διαγραφή
  7. Ο νιοπλιας δε πηρε κυπελο.. το νταμπλ το χε παρει ο τεν κατε.. ετοιμη την βρηκε την ομαδα ο νικος..
    Ο Dpg εχει χορηγια στο κοκαλισκακη μηπως και αυτος γαυρος ειναι? ρε τι γινεται??

    Τελικα την αδειδοτηση την πηραμε? μηπωςλεω μηπως περυσι ειχε εισηγηθει αρνητικα η επο στην ουεφα για αυτο και δεν πηγαμε ευρωπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το σήκωσε ο Νιόπλιας άλλα καθόντουσαν και έλεγαν οι περισσότεροι. Λίγοι γράφανε ή λέγαμε πως το πήρε ο Τεν Κάτε. Αλλά δεν συμφέρει να θυμάσαι το παρελθόν.
      Για τον DPG το αφήνω ασχολίαστο. Βαριέμαι την επανάληψη.
      Αδειοδότηση δεν πήραμε. Πόσες φορές θα το πούμε; Μήπως πέρσι είχαμε ΑΔΕΙΟ ΦΑΚΕΛΟ και για αυτό δεν πήγε να κάνει έφεση, όπως σας έλεγε ο Αλαφούζος;
      Κούρασες με τις ίδιες ΑΝΩΝΥΜΕΣ ερωτήσεις.

      Διαγραφή