Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Όσοι έχετε παιδιά δείτε το βίντεο

Όσοι έχετε παιδιά ΠΡΕΠΕΙ ο δείτε ΟΛΟ το βίντεο.
Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να «ελέγχετε» μόνοι σας τους δασκάλους-καθηγητές των παιδιών σας. Ίσως ακόμη να πρέπει να ασχολείστε με το διάβασμα των παιδιών σας, όσο καλοί μαθητές και αν είναι.


6 σχόλια:

  1. Μπράβο σου Βασίλη που ασχολείσαι!!

    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπράβο στον δάσκαλο που έκανε την ομιλία.
      Αν χάσουμε τα παιδιά θα σβήσουμε σαν Έθνος. Αυτά είναι η κληρονομιά και το μέλλον μας.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο βίντεο Μπίλαρε....
    Όλοι οι οικογενειάρχες να ρίξουν το βάρος στα παιδιά.
    όλα τα άλλα έπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα τα παιδιά αδερφέ μου.
      Αν αφήσουμε καλούς σπόρους στο μέλλον θα έχουμε καλούς καρπούς. Αρκεί να φροντίσουμε να μην τα πνίξουν τα "ζιζάνια" της ΝΤΠ και της θολοκουλτούρας.

      Διαγραφή
  3. Αηδιαστική κατάσταση. Το είχα δει πρόσφατα. Για τους προοδευτικούληδες του "Παιδαγωγικού" Ινστιτούτου αυτό είναι το χρέος τους, δηλαδή να κονιορτοποιήσουν τα μυαλά από την τρυφερή ηλικία. Το δικό μου χρέος ως πατέρα είναι να μην το αφήσω αυτό να περάσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ και χρόνια η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τοποθετώ την αλλαγή αυτή χρονικά κάπου λίγο πριν το 2000, όταν η γενιά του Πολυτεχνείου πλέον πήρε θέσεις προϊσταμένων και άρχισε να ελέγχει καταστάσεις σε πολλούς χώρους. Πλέον το πρόβλημα έχει πάει ακόμη και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων με τους φνατικούς του τΣύριζα να πιέζουν για αντεθνική παιδεία, απομάκρυνση από τη θρησκεία και χαλαρότητα των ηθών.

      Διαγραφή