Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο εντολέας της επίθεσης στον Σωτήρη Βετάκη έχει όνομα

Γέννημα-θρέμμα δυτικής Θεσσαλονίκης γνώριζα από μικρός τι θα πει να μην τολμά να μπει αστυνομικός στην περιοχή που ζεις. Οι συμπλοκές συχνές τα παλιότερα χρόνια και όσο περνούσε ο καιρός λιγόστευαν. Δεν σταματούν ποτέ όμως γιατί πάντα υπάρχουν κάποια ΖΩΑ να θεωρήσουν τα συμφέροντα της ομάδας τους δική τους υπόθεση. Εγώ είμαι από τους Παναθηναϊκούς που με τα χρόνια κατάφερα να κερδίσω των σεβασμό των υπολοίπων φίλων και μη και εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω το ελεύθερο να λέω τι γνώμη μου με όποιο τρόπο επιθυμώ. Αυτά που λέγονται όμως δεν γράφονται. Δεν θα γράψω ποτέ σε κείμενο πως αποκαλώ τα φιλαράκια μου τα μΠαόκια όταν είμαστε κάπου και μιλάμε. Έτσι ενώ δεν με έχει πειράξει ούτε κουνούπι εδώ και 2 δεκαετίες βρέθηκαν πέρσι να με προκαλούν να βρεθούμε για να «παίξουμε» ξύλο ή να με απειλούν πως θα με ... και θα με.... και άλλα πολλά. Δεν ήταν οπαδοί άλλης ομάδας, ήταν βαζελάκια. Ναι βαζελάκια γιατί οι Παναθηναϊκοί φοράμε παντελόνια και μπορούμε να βρούμε λύση στα προβλήματα μας πριν φτάσουμε στη χρήση βίας. Ενημερωτικά να αναφέρω πως οι προσφορές που είχα για να τους σπάσουν στο ξύλο άλλοι ήταν αρκετές για να με κάνουν να γελάω σε κάθε νέα πρόκληση ή απειλή. Το γεγονός πως κάποια βαζελάκια δεν βρέθηκαν να ψάχνουν για νοσοκομείο και για συνεργείο για τα μηχανάκια τους το οφείλουν στην απέχθεια που έχω για τη βία. Η βία δεν είναι λύση, και δικαιολογώ τη χρήση της μόνο για άμυνα. Τι συνέβει όμως με τον Σωτήρη Βετάκη;

Ο Σωτήρης Βετάκης δημοσιογράφος στα «Νέα» που ασχολούνταν με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό δεν είχε την τύχη των bloggers, να μπορεί να απολαμβάνει την ανωνυμία του. Ήταν γνωστό ποιος είναι, πως είναι και ήταν πολύ εύκολο να μάθουν κάποιοι που μένει. Προσωπικά πρώτη φορά άκουσα και διάβασα για τον άνθρωπο αυτό. Την εφημερίδα που εργάζεται δεν την ακουμπώ για να μην "λερωθώ" ενώ φροντίζω να μην έρχομαι σε επαφή ούτε με την φυλλάδα του Τράκη. 

Ο Σ.Βετάκης προφανώς είχε απόψεις διαφορετικές από τον Τράκη και τις παρέες του. Δυστυχώς για τον άτυχο δημοσιογράφο τις έγραφε και ενοχλούσε τον "νάνο γιο του πατέρα του" που τον ενδιαφέρει μόνο να τρέχει με το γρήγορο αυτοκίνητό του και να ... ασχολείται με την κόκα...κόλα. Τον χαρακτηρίσανε από την ΚΑΕ ως ανεπιθύμητο στο γήπεδο. Δεν μπορούσαν να του αρνηθούν την παρουσία αλλά τον στιγμάτισαν ως  ανεπιθύμητο. Μετά τον χαρακτηρισμό του ως ανεπιθύμητο ζήτησαν από την εφημερίδα να τον ανακαλέσει στην τάξη. Η εφημερίδα εκ του αποτελέσματος δεν το έκανε και φτάσαμε να τον στοχοποιεί το έκτρωμα που θέλει να λέγεται Παναθηναϊκή εφημερίδα και να του στέλνουν «κάποιοι» απειλητικά μηνύματα ενώ κάποιοι του τηλεφωνούσαν. 

Τι ωραία που αυτά τα τρία γεγονότα συνδέονται. Η ΚΑΕ, η κωλοφυλλάδα και τα "αρρωστάκια"(οι ανεγκέφαλοι χρήστες χουλιγκάνοι δηλαδή) είχαν τον ίδιο στόχο. Βέβαια όλοι θα αρχίσουν να προσπαθούν να βγάλουν τον εαυτό τους από το κάδρο αλλά η ουσία είναι μία.

Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ Σ. ΒΕΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΚΗΣ.
Μία επίθεση άνανδρη, μπροστά στο παιδί του δημοσιογράφου που δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αν θυμηθούμε παλιότερα θύματα επιθέσεων τότε όλοι θα σταματήσουμε στον Σωκράτη Γκιόλια που τον δολοφόνησαν. Κάποιοι έχουν μάθει αντί να διορθώνουν τα δικά τους λάθη να προσπαθούν να κλείσουν τα στόματα σε όσους τα αναφέρουν. Εγώ τους προτείνω να βγούνε καλύτερα με φούστες στο δρόμο γιατί δεν τιμάνε τα παντελόνια τους.

Σωτήρη Βετάκη περαστικά σου και να μη σταματήσεις ότι έκανες. Αν τους ενοχλείς τότε μάλλον είσαι σε καλό δρόμο. Δεν σε διάβαζα, δεν θα σε διαβάσω αλλά δεν μπορεί κάποιοι με την βία να προσπαθούν να στερήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ από έναν δημοσιογράφο. 


ΥΓ Δε νομίζω να θελήσει κάποιος να μου στείλει απειλητικό σχόλιο ή e-mail; Δεν είναι καλή ιδέα.
ΥΓ2 Οι έξυπνοι κατάλαβαν και οι κρετίνοι χουλιγκάνοι θα μου ζητάνε πάλι αποδείξεις για όσα γράφω. Μπε ρε πρόβατα, μπεεεεεεε....

4 σχόλια:

  1. Φίλε, γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει να ασχολείσαι με τιον Τράκη πλέον.

    Μας έκοψε το μπάσκετ εδώ και κανα δυο χρόνια, έκανε τον Παναθηναϊκό του πατέρα του και του θείου του Γαυρινιακό και δυστυχώς που το λέω οι Αγγελοπουλαίοι είναι τουλάχιστον στο ύψος τους, με μερικές εξαιρέσεις πάντα που δεν γίνεται να σαι πρόεδρος στον γαύρο και να μην τις κάνεις...
    Πιο κοντά μου κάνουν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι στην ευγένεια και στους τύπους στα παναθηναϊκά πρότυπα, παρά ο χούλιγκαν-πρόεδρος.

    Εχει κάνει την Πράσινη γραφείο Τύπου της ομάδας, οι ίδιοι που κάθονταν και έκραζαν Ντέρμπι και Γκόντζο οτι το ρεπορτάζ τους ήταν κυβερνητικό. Ντροπή σε αυτούς που δουλεύουν εκεί και κακώς λέγονται αθλητικοί συντάκτες.

    Και κάπου εκεί κολλάει και ο Βετάκης και ο κάθε Βετάκης. Τι ρεπορτάζ δλδ να κάνει μια εφημερίδα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, εκτός Πράσινης; Αναγκαστικά οταν βρίσκεις πόρτες κλειστές και "παράγοντες" να σου ρίχνουν συνέχεια τηλεγωνικές φόλες; Θα κάνει κριτική, τέλος.
    Τόσο, λοιπόν, δημοκρατικά κινείται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Το πε ο Τράκης, έτσι είναι μάγκες και τα σκυλιά δεμένα και πανηγυρίζουν μάλιστα με Πρωτοσέλιδα: "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ".

    Να γελάει ο κόσμος και να βοσκάν οι νέοι γαυροβάζελοι που τη διαβάζουν

    Plataniotis13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.

      Το θέμα μου πιστεύω πως το έχεις καταλάβει πως δεν είναι το κωλόπαιδο ο Τράκης αλλά η εγκληματική ενέργεια σε βάρος ενός πατέρα και μάλιστα μπροστά στο παιδί του.
      Έχουμε διαφωνήσει και μαζί, όπως έχω διαφωνήσει με τους Γάκη, Σκεπτόμενο, Laplace και άλλους. Τι έπρεπε να κάνω; Αν είχα τη δυνατότητα θα έπρεπε να σας στείλω μπράβους;
      Δεν μπορεί το «παλικάρι», δεν μπορεί.

      Ωραίο το σχόλιό σου, βοηθά. Έχω όμως δύο θεματάκια.
      1. Τι σχέση έχει ο Τράκης με το μπάσκετ που σταμάτησες να βλέπεις; (!!!)
      2. Οι Αυγουλομάτηδες δεν μου κάνουν με τίποτα για τα δικά μου πρότυπα. Μεγάλα θύματα. Τόσα χρόνια μετά και σκορπάνε χρήματα άδικα.

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ.ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ(ΤΟ ΠΟΙΟ;)TOY TΡΑΚΗ...
    ΜΕΤΑ TON KAΛΚΑΒΟΥΡΑ(ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ)ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΝΤΖΟ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ),ΤΩΡΑ "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    ΥΓ:ΜΑ KAI ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΡΕ ΤΡΑΚΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδέα τι έγραψε. Από αυτά που διάβασα πως έγραψαν τα Νέα ο Βετάκης ενοχλούσε από παλιότερα με τα κείμενά του την ΚΑΕ και μάλλον τώρα τα «παιδιά» ανέλαβαν δράση για να «προστατέψουν την ομάδα».
      «Αυτοί» θέλουν να μας κάνουν να μισήσουμε τους οπαδούς του συλλόγου και να αφήσουμε το γήπεδο «στα χέρια τους».

      Διαγραφή