Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ(ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΛ ΑΦ).

ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΗ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΟΥ ΠΟΥΡΕΑ.

ΔΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ;

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ(δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί)

ΥΓ Τα αδέρφια μας από το myPanathinaikos τα φώναζαν από πολύ νωρίς. Όποιος τους άκουγε προετοιμάστηκε κατάλληλα.
ΥΓ2 Σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός της Eurobank; Να το ψάξω ή όχι;
ΥΓ3 Δημήτρη αδερφέ μου σε ευχαριστώ πολύ για την εικόνα.

12 σχόλια:

  1. Αν έχεις τον τρόπο ψάξε το Βασίλη.
    Θα έχει πλάκα να δω αντιδράσεις σορόπα και λοιπών ορφανών που έχουν ξεσαλώσει εδώ και καιρό στα πράσινα βοσκοτόπια υποστηρίζοντας και κάνοντας ανοιχτά προπαγάνδα και προεκλογικό αγώνα υπέρ των πανκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δω τι θα κάνω, πάντα σε νόμιμα πλαίσια.
      Γιατί εγώ δεν έχω πατέρα γγ Κυβέρνησης με συνέταιρο άλλο μεγαλοδικηγόρο... ούτε θα με καλύψει κανείς.

      Διαγραφή
    2. Χαρά στο κουράγιο σου, φίλε Δημήτρη, που μπαίνεις ακόμη στα βοσκοτόπια! Μπορεί να είναι υποψήφιος βολευτής και ο σορόπας, που ξέρεις;

      Διαγραφή
    3. Στέφανε καλημέρα.
      Στη ζωή μου έχω αντέξει τόσες πολλές και χοντρές μαλακίες τόσων πολλών, που τα παιδάκια που μπαίνουν και αυνανίζονται εκεί μέσα τα βλέπω σαν βρέφη! Και με την μαλακία που θα κάνει ένα μικρό παιδί, το μόνο που θα κάνεις είναι να γελάσεις, άντε να το τσιγκλίσεις και λίγο για να προχωρήσει σε δεύτερη και τρίτη μλκι@, εάν η διάθεσή σου δεν φτιάχτηκε με την πρώτη!
      Πέρα απ αυτό, οι συγκεκριμένοι τύποι μη έχοντας επιχειρήματα και λόγο να αντιπαραθέσουν, αρκούνται σε άναρθρες και πάντα τυποποιημένες κραυγές.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Αν μπορείς και έχεις την δυνατότητα ψάξε το να μάθουμε επιτέλους που θα πάνε τα λεφτά που δυστυχώς θα τσιμπήσουνε αρκετοί και θα τα καταθέσουνε.Η προπαγάνδα έχει κάνει πολτό το μυαλό των οπαδών μας και θα βοηθήσουνε αρκετοί το ΠΑΝ.ΚΙ. Ψάξε το αν μπορείς χωρίς να σου δημιουργηθούνε προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλημέρα.
      Έλεγα να μην το ψάξω γιατί είναι πολύ εύκολο και απόλυτα νόμιμο αλλά και πολύ προβλέψιμο.
      Πας σε μία eurobank και δίνεις τον λογαριασμό ή το ΙΒΑΝ(όσοι έχουν δει την αρχική εικόνα το γνωρίζουν) και λες λάθος όνομα(αν δεν σου πει ο ταμίας τα ονόματα των δικαιούχων από μόνος). Τότε σε ρωτάει αν έχει γίνει κάποιο λάθος και του ζητάς να σου πει ποιοι είναι οι δικαιούχοι για αν το ελέγξεις και αν θα πρέπει να καταθέσεις σε αυτό τον λογαριασμό.
      Λογικά θα είναι σε Αβρ@μιδη Ν.-Μ@ρ@γκουδ@κη Θ.
      Ούτε ένα λεπτό σε αυτούς. Να τους δώσει ο Αλ Αφ.

      Διαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς Βασίλη ούτε λεπτό σε αυτούς και ελπίζω κανένας να μην δώσει τίποτα σε κάποιους που θέλουνε να κάνουνε τους πολιτικούς και να αποκομήσουνε οφέλη.Δυστυχώς όμως πιστεύω ότι η προπαγάνδα έχει πιάσει και θα σπεύσουνε πολλοί να συνεισφέρουνε απο το υστέρημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να τους χορηγήσουν τα πιτσιρίκια και οι «αγνοί» οπαδοί του πουρέα; Ψιλά και μέχρι 5 ευρω.
      Με τόσο λίγα ούτε ψηφοδέλτια δεν τυπώνουν. Θα τους τα κάνει χορηγία το αφεντικό.

      Διαγραφή
  4. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό το πανκι-πως-το-λενε, μου εξηγείς σε τι χώρο κινείται; Ποιοι το στελεχώνουν; Ή απλώς είναι κίνημα δια την σωτηρίαν του Παναθηναϊκού;

    Πάντως το Μαυρογιαλούρος με προδιαθέτει για κάτι κωμικά πολιτικάντικο, ίσως με χορηγό το κανάλι του ΔΝΤ κατά Φάληρο μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε κινείται στον χώρο που ορίζει πως πρέπει κάποιοι να βρουν τρόπο να βγάλουν χρήματα χωρίς να εργαστούν. Για την Αθήνα κατεβαίνει ο Αβραμίδης... Αυτός θα σώσει την πρωτεύουσα και θα είναι αυτός που θα μας οδηγήσει στο νέο γήπεδο...στα αστέρια.
      Μπροστά σε αυτούς ο Μαυρογιαλούρος ήταν πρόβατο.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα αδελφέ!Οποιος δώσει χρήματα γιαυτά τα άργα πανηγύρια,θα είναι τουλάχιστον πιο μαλάκας και απο τους ψηφοφόρους του πασοκ και της ΝΔ.
    Τα άτομα είναι επικίνδυνα και για τον Παναθηναικό και για την κοινωνία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δώσουν τα πιτσιρίκια. Θα κόψουν το σουβλάκι για να συνεισφέρουν.
      Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν τους δίνει χρήματα αυτούς.
      Να ρωτήσω και κάτι σοβαρό...οι δημοσκοπήσεις γιατί τους έχουν εκτός ποσοστών; Τους πολεμά το σύστημα; !!!

      Διαγραφή