Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

65-59 και 2-1

Λίγο η τύχη, που δεν μας ήθελε σε κάποιες φάσεις και η μπάλα μπήκε-βγήκε, λίγο η όχι και τόσο καλή κατάσταση του Μήτσου έφεραν το παιχνίδι να κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες.
Όχι ο Διαμαντίδης δεν ήταν ο χειρότερος της ομάδας, αλλά ο καλός Διαμαντίδης αλλάζει το επίπεδο όλων των παικτών.
Αν μπορούσε να ξεκουραστεί ο αρχηγός, και σωματικά και πνευματικά, τότε θα ήμουν σίγουρος για το 2-3 με τους Ρώσσους. Προς το παρόν περιμένω ανήμερα του Αη Γιώργη να τους τσακίσουμε και να πάμε όπως πρέπει στη Μόσχα για τον «τελικό».

ΥΓ Χθες το πρωί το είπε κάποιος στο τηλέφωνο. Περιμένω να επιβεβαιωθεί πλήρως και θα γράψω το όνομά του και τι είπε.
ΥΓ2 Κολλούσε και το live και έσκασα μέχρι να δω πως πήραμε τη διαφορά ασφαλείας στο τέλος.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους.Μπράβο στον εξάστερο για την νίκη ψυχολογίας κυρίωςμετά τα δύο ατυχή παιχνίδια στην Ρωσία.Ελπίζω αυτή η νίκη να ξεμπλοκάρει την ομάδα και να κάνει το 2-2 και πηγαίνοντας στην Ρωσία να πάρουμε την πρόκριση.Δυστυχώς ο 3D θέλει ξεκούραση και φαίνεται όλη την χρονιά.Δυστυχώς ο Πεδουλάκης τον έκαψε με την συνεχή συμμετοχή του αλλά δεν είναι μόνο φταίξιμο του Πεδουλάκη.Ελπίζω να συνέλθει γιατί ανεβάζει επίπεδο παίχτες και ομάδα όντας ο κορυφαίος Ευρωπαίος playmaker.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη Μάνο.
      Για τον Μήτσο θα σου απαντήσω λίγο περίεργα. Θυμάσαι τον Bale όταν είχε κάνει συνεχόμενες ματσάρες και είχε πάρει τους Άγγλους από το χεράκι και τους οδηγούσε από νίκη σε νίκη; Μετά από κάποιες σερί κορυφαίες εμφανίσεις σε Αγγλία και Ευρώπη του έδωσαν άδεια και τον ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ σε διακοπές εκτός Αγγλίας. Στο Ελλάντα οι παράγοντες του αθλητισμού θεωρούν τους παίκτες ρομπότ και τους εξαντλούν. Αποτέλεσμα είναι η κόπωση ή η χρήση "μαγικού ζωμού"(βλέπε gay σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).
      Αν τον προσέξουν θα τον έχουμε στους τελικούς φρέσκο. Ας του δώσουν υποχρεωτική άδεια 10 ημερών στα πρώτα παιχνίδια με τους μικρούς.

      Διαγραφή