Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στη Μόσχα για την ανατροπή

Και μετά τη Μόσχα στο Μιλάνο.
Προσπαθώ να ηρεμήσω από την ένταση του παιχνιδιού και ακόμη δεν μπορώ. Αδιανόητο για άνθρωπο που προσέχει να μην μπορεί να κατεβάσει την πίεση μετά από τόση ώρα. 

Στα του παιχνιδιού.
Ο Παναθηναϊκός χωρίς λόγο δεν είχε καθαρό μυαλό. Έπαιζε για το 2-2 αλλά η ΤΣΣΚΑ ήταν το φαβορί. Έπαιρνε μία μικρή διαφορά και την έχανε. Έχασε εύκολα καλάθια και ήταν άστοχος σε ελεύθερα τρίποντα. Αυτή η απουσία καθαρού μυαλού ήταν η αιτία που πήγε το παιχνίδι στην παράταση και εκεί αν δεν μας έκανε το δώρο ο Γουίμς τώρα θα μιλούσαμε για την χαμένη ευκαιρία.

Ποιους παίκτες ξεχώρισα στο παιχνίδι. Ξανά πολύ καλός ο Μαυροκεφαλίδης και δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο κρύο αίμα του Αντώνη Φώτση. Θέλει πολλά κιλά για να βάλεις τόσο σημαντικό τρίποντο από τόσο μακρινή απόσταση.

ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
Δεν θα σταματήσω να το γράφω μέχρι να ξεκουραστεί. Δεν είναι 26 ή 30 ετών ο Μήτσος. Θέλει ξεκούραση. Η κόπωση όλης της χρονιάς τον κάνει να μην έχει σωστές επιλογές και για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ολοφάνερο πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Κακό λόγο δεν μπορώ να γράψω για τον Διαμαντίδη αλλά ο αρχηγός δεν είναι αυτός που γνωρίζουμε. Λίγο καλύτερος να ήταν το παιχνίδι δεν θα είχε πάει ποτέ στην παράταση.

ΥΓ Συνεχίζει να βγαίνει η πρόβλεψη που έκανε αδερφός την Κυριακή του Πάσχα. Κάνε τα βουντού σου αδερφέ και πάμε Μιλάνο. Ποιος; Αν κάνει το 2-3 από το 2-0 θα γράψω ποιος έκανε την πρόβλεψη.

4 σχόλια:

  1. Το μόνο κακό ήταν ότι χάσαμε την ευκαιρία να παρηγορήσουμε τα κορίτσια του πειραιά στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος!

    Φαντάζεστε πόση στοργή και προδέρμ θα είχαν ανάγκη αν σήμερα γινόταν το 1 - 3 στη φριέζα τους;
    Με τι λυγμούς θα έπεφταν στις αγκαλιές μας και θα ζητούσαν λίγη ... αγάπη;
    Τέλος πάντων, πιστεύω ότι στη Μαδρίτη θα αποκατασταθεί η τάξη και ο γιαλαντζί πρωκταθλητής θα πάρει αυτό που του αξίζει και που καθυστέρησε ένα χρόνο να του δοθεί.

    Για εμάς, ελπίζω οι μλκιες του Τράκη να μην ζημιώσουν την ομάδα που με τόσο κόπο προσπάθησε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.
    Αν δοθεί εντολή στους γκρίζους να μας καθαρίσουν, θεωρώ ότι αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι αυτός.

    Καλό βράδυ σ' όλα τα αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και ήθελα πολύ να χάσουν θα μου αρέσει ακόμη περισσότερο τώρα που νομίζουν πως ψήλωσαν να ταπεινωθούν. Άντε να περάσουμε εμείς για να πάμε Μιλάνο, αν βρούμε θέσεις γιατί οι Εβραίοι έχουν αρχίσει να τα ξετινάζουν.
      Τι να πω αδερφέ για τον Τράκη. Ακόμη και εντός έδρας δεν σφύριζαν ότι έβλεπαν. Πάει ο άλλος και από πίσω χτυπάει χέρια σε κάρφωμα(δεν μπήκε) και δεν το δίνει αντιαθλητικό. Τι άλλο ήθελε για να το δώσει; Να του σπάσει το χέρι;

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Ευτυχώς δεν έχω καρδιά γιατί τέτοια παιχνίδια δεν είναι για καρδιακούς.Μπράβο στον εξάστερο που έκανε το 2-2 και στην Ρωσία όλα είναι δυνατά λόγω ψυχολογίας της ομάδος και αμφιβολίας των Ρώσων.Ευτυχώς η τύχη μας χαμογέλασε χθές εκτός της κατάθεσης ψυχής των παιχτών.Παραλίγο θα χάναμε το μάτς μόνοι μας εξαιτίας του άγχους και των λαθών.Μαύρο και Φώτσης κρατήσανε τον ΠΑΟ όπως και ο ηλεκτρολόγος Λάσμε.Όλοι είδανε πλέον ότι ο 3D χρειάζεται ξεκούραση το παιδί παίζει συνέχεια 30 με 35 λεπτά στην Ευρωλίγκα.Ο πιο εκνευριστικός για μένα και χρειάζεται πάγκο είναι ο Ούκιτς το παιδί είναι πολύ ντεφορμέ.Ο Ματσιούλης κάνει τρομερή σειρά με την ΤΣΣΚΑ και έχει σβήσει τον Κριάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έργο Αλβέρτη αυτό που βλέπουμε και αν προκριθούμε στο Μιλάνο τότε πρέπει να του δώσουν τα κλειδιά για 5-10 χρόνια εν λευκώ.
      Αν και συμφωνώ στα περισσότερα της κριτικής σου, διαφωνώ για τον Ούκιτς. Τον έκαψε άσχημα ο Πεδουλάκης που δεν τον άφηνε να αποθεραπευτεί σωστά. Αν τον θέλουμε, που τον θέλουμε έτοιμο για την συνέχεια πρέπει να παίζει για να βρει ρυθμό. Το ακριβώς αντίθετο από τον Διαμαντίδη δηλαδή.

      Διαγραφή