Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Άλλη μία νίκη με πολλά γκολ

Ο Παναθηναϊκός παρέταξε μία Ελληνική ομάδα με νεαρούς παίκτες και νίκησε εύκολα την Καλλονή με 3-0.

Το θετικό είναι πως η ομάδα(εντός γηπέδου) όταν παραταχθεί με λογική μπορεί και αποδίδει και αφήνει την ελπίδα πως μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι καλό. Βέβαια το σημερινό παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο λόγω του αντιπάλου. Όχι η Καλλονή δεν είναι η χειρότερη ομάδα αλλά η Καλλονή έχει τη χειρότερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι δεν το είδα από επιλογή και επέλεξα να μην το ακούσω από κανέναν γαυροσταθμό αλλά να διαβάζω την εξέλιξή του. Ήταν το πλέον ανώδυνο.

Η ομάδα  έπιασε στη δεύτερη θέση τους Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και έχει άλλες τρεις αγωνιστικές(ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο) για να δει σε τι θέση θα τερματίσει. Έχει ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου, και πιθανότατα και τον τελικό. Θα πρέπει οι παίκτες να μείνουν όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ότι πετύχουν φέτος θα είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ και ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ επίτευγμα. Είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για όλα όσα έχουν γίνει και όσα είναι να συμβούν στο άμεσο μέλλον.

ΥΓ Για να προλάβω τους «έξυπνους» να υπενθυμίσω πως δεν άλλαξα γνώμη για το επίπεδο των παικτών που αγωνίζονται φέτος στην ομάδα, αλλά δεν φταίνε αυτοί που έχουν συμβόλαιο. Ευθύνη έχει η διοίκηση και οι υπάλληλοί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου