Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Περαστικά στον Ολαϊτάν

Σωριάστηκε ο 21 ετών παίκτης στο χορτάρι και πήγε στο νοσοκομείο. Λένε πως είναι ιογενής μυοκαρδίτιδα αλλά το δικό μου μυαλό πάει αλλού.
Όπως και να έχει περαστικά του. 

10 σχόλια:

  1. Και το δικό μου επίσης Βασίλη.
    Όταν είδα τον ......(ρατσιστικό υποκοριστικό) να σωριάζεται, η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι μάλλον του έδωσαν παραπάνω δόση, ή ότι ο ργανισμός του δεν άντεξε, έστω και την στάνταρ δόση.
    Τόχουμε ξαναδεί το έργο με τους μπάσταρδους του πειραιά!
    Και πέρυσι στο F4 του μπάσκετ, πυραυλοκίνητοι ήταν, και μετά στο Ελλάντα, με την παρότρυνση του τράκη για ολικό ντόπινγκ κοντρόλ, σέρνονταν και σκουπίσαμε.
    Αυτός ο Πλατινί πάντως, θα πρέπει να νοιώθει περήφανος που συμβούλεψε όλες τις ελληνικές ομάδες να μοιάσουν στον τρόπο λειτουργίας στον ακατονόμαστο.

    Όπως και νάχει, ανθρωπιστικά και μόνο, περαστικά στο παιδί.
    Για τους πάτρωνές του, δεν υπάρχει ευχή ή συμβουλή.
    Μια ζωή στα σκατά κολυμπάνε, τώρα θα βάλουν μυαλό;

    ΥΓ. Πάντως χτες το βράδυ, μετά από τον αγώνα, το Ρέθυμνο πήρε φωτιά. (Οι πληροφορίες είναι από άτομα που βρίσκονταν κάτω εκείνη την ώρα, εγώ δεν ήμουν παρών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι γνωρίζουμε τι εστί gay-ρος.
      Από τα νερά στους Ρώσσους μέχρι τα περσινά και όχι μόνο. Συνήθως οι παίκτες δεν υποψιάζονται τι τους δίνουν μιας και τα καμουφλάρουν καλά με ισοτονικά κλπ. Κρίμα το παιδί.

      Διαγραφή
  2. Περαστικά στο παιδί και ελπίζω να το ξεπεράσει.Λες να δούμε και τίποτα βίντεο όπως με Γιούβε, Μίλαν κλπ?Μείνανε πολύ γρήγορα οι παίχτες απο ενέργεια και σκάσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι θα πρέπει να περιμένω, αλλά αυτή τη στιγμή σημασία έχει η υγεία του παιδιού.
      Υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γράφονται χωρίς αποδείξεις.

      Διαγραφή
  3. Σου θυμίζει κάτι αυτό;


    "Εικόνα προφίλ
    Elimeiwths13 • 19 ώρες πριν
    ♣ Μητσάρα σου είχα γράψει αν είναι να μπεις μπες γερά στην ΠΑΕ, αφού δεν το κάνεις τσόνταρε τουλάχιστον να πάρουμε την αδειοδότηση, για την γκάφλα σου δεν είναι τίποτα για σένα... ♣"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έψαξα, το βρήκα αλλά δεν μου λέει τίποτα.
      Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι πως ο τυπάκος είναι σουβλακοδίαιτος και οπαδός του Τράκη(ίσως να γνωρίζονται και διαδικτυακά). Πάντως έχουν ρίξει τον πήχη και πλέον ζητιανεύουν για την αδειοδότηση που δεν θα έρθει αν δεν γίνει ένα θαύμα.

      Διαγραφή
  4. ....και τα πειστήρια του πόνου που έδωσε χτες η ομάδα!

    http://youtu.be/NFOKa782tgU.....

    ΥΓ. Ε ρε, νά είχαμε και διοίκηση τι πανηγύρι θα γινόταν....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα και κλαίω.
      Τα έχει μπλέξει όλα. Ποδόσφαιρο, κόμματα, ζωή... Τέτοιοι είναι όλοι οι γαύροι, αυτοί να είναι καλά και όλοι οι άλλοι ...

      Διαγραφή
  5. ΒΑΣΙΛΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ GAY ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝ.ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ;;;
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΑΪΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΑΪΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ,ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΑΛΕΤΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ KAI TI ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές φορές οι ουσίες μπαίνουν εν αγνοία των αθλητών στα ισοτονικά μετά την προπόνηση. Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα.
      Όταν είσαι νέος παίκτης και σε ζητάει ο θρήνος δεν κάθεσαι να τα λογαριάσεις όλα. Έρχεται στο μυαλό σου ο Τουρέ και ξεχνάς τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή