Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Πως θα πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός;

Άσχετα αν η ομάδα κερδίζει ή χάνει η αδειοδότηση θα κρίνει την συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ας μην ξεχνάει κανείς λοιπόν ούτε τις φετινές αλλά ούτε και τις περσινές «επιτυχίες» της φερόμενης ως διοίκησης του Παναθηναϊκού.
Θυμάστε τι έγινε με τις εγγυητικές του Ελληνικού πρωταθλήματος;
Όχι; Τότε ερευνήστε τι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια.
Αν δεν μπορείς να είσαι εντάξει στο εγχώριο Πρωτάθλημα θα είσαι απέναντι στην Ουέφα;

Σαν υπενθύμιση να συμπληρώσω πως ακόμη δεν έχουμε δει το συμβόλαιο για το προπονητικό κέντρο. Έχω και άλλα να θυμίσω σε πολλούς αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ. 
Αν έχουν το θάρρος ή το θράσος θα κάνουν έφεση στην απόφαση της Ουέφα, αλλά τότε όλοι θα μάθουν τι περιείχε ο φάκελος.

ΥΓ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Π.Σ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ. Δυστυχώς για όλους τους Παναθηναϊκούς που έχουν μάθει να ζούνε για τα παιχνίδια της Τρίτης και της Τετάρτης.

8 σχόλια:

  1. Μάλλον μόνο με θράσος θα ξεκινήσουν ενέργειες για την έφεση στην Ουεφα.
    Δεν έχουν καμμιά από τις αρετές που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος!
    Μόνο θράσος, έφεση στα συνεχή ψέμματα, και καθόλου ειλικρίνεια.

    Διαβάζοντας τα σχόλια σε συγκεκριμένο σάιτ, βλέπω ότι οι λίγοι που κάναμε αντίσταση έχουμε πλέον αρχίσει να κουραζόμαστε και αραιώνουν κατά πολύ οι φωνές της λογικής.
    Αντίθετα, έχουν πληθύνει οι καινούριοι πουροφλορείς που έχουν σχεδόν κατακλύσει όλα τα ποσταρίσματα, με αποτέλεσμα να αποτραβιούνται σιγά σιγά οι παλαίμαχοι της προπαγάνδας (σορόπας, ελιμιώτης κλπ βλαστάρια)

    Εύχομαι να μην βγεις αληθινός στην πρόβλεψή σου.
    Επειδή δεν ξέρω αν θ αντέξω δεύτερη χρονιά χωρίς Τρίτες, Τετάρτες, άντε έστω και Πέμπτες στην χειρότερη.

    Καλή εβδομάδα Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη η κατάσταση από πέρσι δεν έχει βελτιωθεί και ο φάκελος πάλι είναι ... γεμάτος ψέματα και «αισιοδοξία». Αν όλα ήταν καλά πέρσι θα έκαναν έφεση. Αλλά αν έκαναν έφεση όλοι θα έβλεπαν την γύμνια του φακέλου. Τα ίδια και φέτος και ίσως και χειρότερα. Εγώ λέω πως πάλι θα είμαστε εκτός και άλλοι θα πάρουν αέρα τα χρήματα της Ουέφα.

      Όλοι αυτοί που γράφουν ότι πει η Δώρα και η Λέτα θα χαθούν σε μία νύχτα όταν αυτές οι δύο αδερφάρες ξεβρακωθούν και φανεί η ανυπαρξία τους. Η αντίσταση που κάποιοι σαν εσένα έκαναν σε εκείνους τους ιστοχώρους δεν είχε αντίκρυσμα καθώς οι περισσότεροι που μπαίνουν εκεί είναι λοβοτομημένοι και δεν σαν καταλάβαιναν.

      Καλή βδομάδα Δημήτρη και καλή St Patrick's Day(σήμερα γιορτάζουν οι Ιρλανδοί που τιμούν το Τριφύλλι όσο εμείς)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Έτσι ακριβώς είναι μας έχουνε ταράξει στο ψέμα για την αδειοδότηση ότι θα βρούμε τα λεφτά αλλά δεν μας λένε απο που,επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουνε.Παίξανε και το θέμα του γηπέδου για να αποπροσανατολιστεί η πλειοψηφία που δεν τους πιστεύει,αλλά φυσικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια που λένε και αποδείχτηκε ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.Μακάρι να διαψευστώ και να πάρουμε άδεια αλλά εαν εξαφανιστούνε σε περίπτωση που δεν την πάρουμε μακάρι να μην την πάρουμε όσο και αν με πονάει που το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να γλιτώσουμε από όλους αυτούς(Αλ Αφ, Δωρα, Λέτα, Πουροφλορείς, Φαρτάκια) τότε προτιμώ ακόμη μία χρονιά αποχής, γιατί χωρίς αυτούς όποιος έρθει θα κάνει θαύματα.

      Διαγραφή
  3. TELIKA MANTEIO TWN DELFWN TI EGINE?
    ta xorta poy kais kai livanizeis mesa sto manteio mallon dn einai kala kai tholwnoun tis provlepseis sou
    klama twra poy phre adeidothsh o panathinaikos? ti fash?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανόητε, ρε ανόητε έβγαλε απόφαση η Ουέφα;
      Και πέρσι πήρες άδεια από την ΕΠΟ αλλά από την Ουέφα;
      Μογγόλε γράφε Ελληνικά, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

      Διαγραφή
  4. grafw greeklish gt eisai gauros telika kai exeis idiaiterh sxesh me thn amerikh.. h adeidothsh ths uefa den eksartatai apo to an tha dwsei adeia h epo??? kai telika giati mpainoume sta play off etsi gia th mostra?
    egw den proxwrhsa se proswpikous xarakthrismous alla apo ti fainetai se diakatexei mia aneipwth ilithiothta poy den exei oria!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μογγόλε μέχρι την Αμερική κυνήγησα τον πατέρα σου για να φύγει από την πατρίδα μου και εκεί θα σε στείλω και εσένα.
      Αγράμματε, ανόητε και άσχετε και πέρσι πήρε άδεια από την ΕΠΟ αλλά από την Ουέφα όχι. Η ΕΠΟ των γαύρων βοηθάει τον γαύρο πρόεδρο της ΠΣ. Αυτά βέβαια ούτε η Δώρα η υποψήφια ευρωβολευτίνα σου τα λέει αλλά ούτε και η Λέτα. Για τον Μπαμπουίνο ούτε λόγος.
      Τράβα βόσκα τώρα στους βόθρους που μπαίνεις και σχολιάζεις μεν τα υπόλοιπα ΦΑΡΤ και άσε μας να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό από εσένα.

      Διαγραφή