Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Χρόνια Πολλά Έλληνες για τη διπλή γιορτή μας(βίντεο με τον Σ.Καργάκο)

Τη μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου γιορτάζουμε και την Επανάσταση του Έθνους ενάντια τους Μογγόλους που μας καταδυνάστευαν για 400 χρόνια.
Ο Έλληνας ΕΠΕΛΕΞΕ να συνδέσει την σωτηρία του Γένους και την απελευθέρωσή του με τη σωτηρία του Ανθρώπου και την απελευθέρωσή του από την αμαρτία.

Θα ακούσετε πολλά και έχετε ακούσει ήδη πολλά για το είδος της επανάστασης των Ελλήνων. Οι προοδευτικοί της Αριστεράς θέλουν να μας πείσουν πως η επανάσταση ήταν  ταξική, όπως και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Λες και οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν ενάντια στον δικό τους ηγέτη-βασιλιά-κυβέρνηση. Βέβαια μιλάνε για κάτι που οι ίδιοι δεν σκέφτηκαν ποτέ να πράξουν στη νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Ποτέ δεν προσπάθησαν να οδηγήσουν τον λαό σε επανάσταση και έτσι προσπαθούν να καπηλευτούν την επανάσταση του 1821. Σταματάω να σχολιάζω τις γελοιότητες των μορφομάτων της Αριστεράς και συνεχίζω.

Αυτή τη στιγμή όσο ποτέ είναι χρήσιμο για τον καθένα να δει το βίντεο με τον κ.Σ.Καργάκο και να μάθει κάποια πράγματα για την Επανάσταση των Ελλήνων του 1821 και όχι μόνο.


Ζήτω η Ελλάδα.
Ζήτω το Έθνος.
Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι για τη δική μας Επ-Ανάσταση, για να μην είμαστε ηττημένοι από τους προγόνους μας και να ζητάμε να μας φωτίζει η Παναγιά τον δρόμο που θα επιλέξουμε.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα. Ζήτω οι Ήρωες του Γένους οι οποίοι θυσίασαν ζωές και περιουσίες, για να το παίζουμε εμείς κάποιοι. Ελπίζω να μην στριφογυρνάνε στους τάφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή