Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ποιος είναι μεγαλύτερος δολοφόνος;

πηγή (πατήστε τον σύνδεσμο αν δεν βλέπετε καθαρά ονόματα και αριθμούς)


Και επειδή τόσο καιρό φασίστα με ανεβάζουν και φασίστα με κατεβάζουν κάποιοι εγώ θα κάνω και τις «φασιστικές» ερωτήσεις μου.

-Πόσο "Αριστεροί" ήταν οι Στάλιν και Μάο; (Αυτό το οικονομικό σύστημα που εφάρμοσαν και οι δύο λέγεται Κρατικός Καπιταλισμός.)
-Πόσο λιγότερο "Αριστερός" ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ; (Καθόλου, Εθνικοσοσιαληστής ήταν. Δηλαδή; Ψάξτε και λίγο όσοι δεν γνωρίζετε.)
-Πόσο κοινωνικό και φιλάνθρωπο ήταν το πρόσωπο των ηγετών των ΚΚ; (Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή και ο Κώστας Καραμανλής, γιατί το λέει ο Πρετ..ντέρης, ο Τσίμ@ς, η Στ@η, ο κύριος Μπ@μπης, ο Μπόμπολ@ς κλπ, κλπ...
-Ποιος σκότωσε περισσότερους Έλληνες και ευθύνεται για τη μεγαλύτερη ζημιά στον Ελληνισμό; (εδώ δεν έχει απάντηση, να ψάξετε μόνοι σας)

Στέφανε σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μου.

14 σχόλια:

  1. Αυτά είναι, σύντροφε. Σιγά μη σου απαντήσουν! Θες γνώσεις για να το κάνεις αυτό, εξάλλου και αυτές οι ρημάδες αποκτώνται με πολύ διάβασμα, κριτική ικανότητα και στο διηνεκές του χρόνου. Ε, δεν είναι και το καλύτερό τους αυτά τα χαρακτηριστικά. Ενώ παραμένοντας στην θαλπωρή και την καθοδήγηση σκέψης των όσων Μπ@μπηδων ανέφερες, είναι χωρίς κόπο. Το έχω ξαναπεί και εδώ και στις παρέες ότι η Ελλάδα παίρνει Νόμπελ στην ιδεοληψία χωρίς αντίπαλο. Και στα παλαμάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απαντούν σε πιο απλά, δεν θα περίμενα να απαντήσουν σε αυτά.

      Περίμενα να δω και σχόλιο από «αριστερό» ακόμα και για την ορθογραφία στο "Εθνικοσοσιαληστής", αλλά το έχω γράψει σωστά σύμφωνα με τα όσα έχω στο μυαλό μου.

      Διαγραφή
  2. Kαλησπερα αδελφε..
    Οι αριθμοι της φωτογραφιας ειναι λαθος.Στον Β' ΠΠ σκοτωθηκαν περιπου 80εκατομμυρια ανθρωποι.57εκατομμυρια πολιτες,23εκατομμυρια στρατιωτες(ψαξε οποια πηγη θες)

    Δεν συνυπολογιζω τους θανατους που ηλθαν τα επομενα χρονια μετα το τελος του πολεμου ελεω πεινας,αρρωστιας κλπ παρελκομενων του πολεμου.

    Ο Σταλιν σκοτωσε περιπου 90.000 Ελληνες.
    Οι νεκροι της Ελλαδας(οσοι μπορεσαν να καταγραφουν) στον Β'ΠΠ ειναι καπου 1,1 εκατομμυρια. δες εδω ενα προχειρο λινκ: http://olympia.gr/2012/10/30/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%83/
    Αναλογικα με τον συνολικο πληθυσμό ειχαμε τις μεγαλυτερες απωλειες.

    Για εμενα δεν υπαρχει μεγαλυτερος σχιζοφρενης,μεγαλυτερος δολοφονος,χειροτερος υπανθρωπος απο τον Χιτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ με τις αναλύσεις του συνδέσμου που έχεις βάλει αλλά λογικά αναφέρει πόσους σκότωσαν οι Γερμανοί και όχι για πόσους θανάτους ευθύνονται. Στον Β΄ΠΠ μαζί με την Γερμανία ήταν και άλλες χώρες Ιταλία, Ιαπωνία που σκότωσαν και αυτοί, αλλά δεν θα τους έβαζα ούτε εγώ σε όσους θα χρέωνα στον Εβραίο Αδόλφο.
      Αυτός ο Εβραίος σκότωνε επιλεκτικά τη φυλή του(θεωρώ βάσει σχεδίου) και χωρίς διακρίσεις κάθε άλλο άνθρωπο.

      Διαγραφή
    2. Oλους τους σκοτωνε αδελφε.
      Δεν εχει να κανει με Εβραιους ή μη.
      Ο τυπος ηταν ψυχασθενης.Απο τοτε που ενταχθηκε στην Εταιρεία της Θούλης κ εμπλεξε με παγανισμο,σατανισμο,αστρολογιες κ καθε λογης μαλακια,αρχισε να πιστευει πως ηταν αβατάρας μετενσάρκωση του Βισνου και πως ειχε ιερο καθηκον να εξαφανισει τον Χριστιανισμο κ θα τον αντικαταστησει με την δοξασια των Gottglaubig...Μαλιστα ηθελε να μην πειραχθουν οι εκκλησιες για να λειτουργησουν ως παγανιστικα κεντρα της τρελοθρησκειας του που μεχρι το ξεσπασμα του Β' ΠΠ μετρουσε επισημως 3 εκ.μελη..

      Ο τυπος ηταν απλα ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΣ(οπως κ οι αλλη τρελακηδες της φωτογραφιας αλλα νομιζω πως αυτος τους ξεπερνουσε κατα πολυ)..
      Υπαρχουν φοβερες ιστοριες απο εκεινη την περιοδο σχεδον σε καθε ελληνικο σπιτι.
      πχ οι ναζι δολοφονησαν 3 αδελφακια του πατερα μου.Θα ηταν θειοι/α μου αλλα δεν τους γνωρισα ποτε.
      Κ πιστεψε με δεν ειμαστε εβραιοι ή κατι αλλο.


      δεν εχει περασει απο αυτον τον πλανητη χειροτερο κατακαθι απο τον Χιτλερ.

      Διαγραφή
    3. Καθυστερώ γιατί απαντάω και σε ένα e-mail.
      Το χειρότερο είναι πως δεν βρέθηκε το πτώμα του(μόνο το πιθανολογούν) και έχει ακόμα οπαδούς των πράξεών του. Απλά αισχρό να έχει κάποιος τέτοιες αντιλήψεις.

      "Αυτός ο Εβραίος σκότωνε επιλεκτικά τη φυλή του(θεωρώ βάσει σχεδίου) και χωρίς διακρίσεις κάθε άλλο άνθρωπο." Δηλαδή εκτός από τη διάκριση στις φυλές των Εβραίων, όλους τους υπόλοιπους τους δολοφονούσε χωρίς καμία διάκριση. Έτυχε κατά τη θητεία μου να είμαι σε άγημα στο μαρτυρικό χωριό/δήμο του Χορτιάτη. Εκεί όπως και σε άλλες περιοχές έγραψε άλλη μία σελίδα βαρβαρότητας.

      ΥΓ Πάντως ο Ιωσήφ(άλλο γουρούνι αυτός) δεν σκότωσε μόνο τόσους Έλληνες.

      Διαγραφή
    4. Αδελφέ εννοείται πως κ αυτός ήταν γουρουνι και ευθυνεται για τις δολοφονιες κ τους διωγμους που εκανε.

      Όλοι αυτοί στην φωτογραφία ήταν παρανοικοί δολοφόνοι και θα πρέπει να ντρεπεται όποιος τους θεωρεί κάτι παραπάνω απο αυτό.


      Υ.Γ. λείπουν αρκετοί απο την φωτογραφία..

      Διαγραφή
    5. Λείπουν οι Άγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Ολλανδοί, Βέλγοι και λοιποί Ευρωπαίοι «εκπολιτιστές» των «άγριων» φυλών της Αφρικής και της Αμερικής(ως ήπειρο).

      Πικάρισμα σε όλους τους απαίδευτους Αριστερούς είναι αυτή η ανάρτηση. Γέμισε η Ελλάδα με "Αριστερούς". Αριστεροί σε ΚΚΕ, τΣύριζα, ΔημΑρ, Ελιά, Ποτάμι κλπ κλπ
      Αν ήθελα να το ψάξω για να τεκμηριώσω την ανάρτηση θα είχα βάλει και πολλούς ακόμη. Βέβαια ο τίτλος δεν θα αφορούσε δικτάτορες αλλά ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Ίσως έβαζα και τους τελευταίους μας πρωθυπουργούς. Τους αξίζει.

      Διαγραφή
    6. πολυ σωστος αδελφε..
      τους αξιζει κ με το παραπανω..

      Ειναι γνωστο αδελφε πως στην Ελλαδα εαν θες να κανεις καριερα σε οποιονδηποτε κλαδο θα πρεπει να δηλωσεις "Αριστερος"...
      δεν ειναι τυχαιο πως ολη η σαβουρα,ολοι οι βασανιστες της χουντας,συστρατευτηκαν με τον αρχιαπατεωνα τον Ανδρεα Παπανδρεου,φορεσαν την μασκα του "Αριστερου" και διελυσαν την Ελλαδα..

      σκατα στα μουτρα ολων τους..

      Διαγραφή
    7. Αν το συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε θα μας κυνηγάει η δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνησή μας για εξύβριση ιστορικών στελεχών της, οπότε καληνυχτώ.

      Διαγραφή
  3. Δες εδω τις απωλειες του Β΄ΠΠ.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC_%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%92%CE%84_%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF


    Οσο για το Εθνικοσοσιαληστής,ο καθενας δηλωνει οτι γουσταρει..

    Προσωπικη μου αποψη ειναι πως δεν υπαρχει δεξιος,αριστερος,κεντρωος κλπ..
    Υπαρχει αυτος που ειναι υπερ του λαου κ αυτος που ειναι μαριονετα της ολιγαρχιας.
    Ολα τα αλλα ειναι ανακυκλωση μεσα στο περασμα του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε ορίσει τον Εθνικοσοσιαλισμό και αν αφαιρέσουμε τις όποιες πράξεις βίας κατά των ξένων "δικαιολογεί" η θεωρία του κατά τα άλλα δεν είναι κακή, στην οικονομική εφαρμογή της. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός πως οι ίδιοι οι Γερμανοί δυστυχούσαν.

      Θα συμφωνήσω με την άποψη πως ο κάθε ηγέτης μπορεί να "υπηρετεί" τον λαό ή να έχει τον λαό να τον υπηρετεί. Είτε είναι εκλεγμένος δημοκρατικά, είτε έχει πάρει το δαχτυλίδι/θρόνο από τον πατέρα του.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι όλοι αυτοί ήτανε απλά παρανοϊκοί και δολοφόνοι.Πιστεύω ότι ο Χίτλερ εάν δεν τον σταματούσαμε θα είχε αφανίσει όλη την Ευρώπη.Θα μιιλάγαμε όλοι Γερμανικά και θα τον είχαμε και ίνδαλμα όπως κάποιοι που δηλώνουνε "Εθνικόφρονες".Τώρα πλέον φτάσαμε στο άλλο άκρο και όλοι οι καταστροφείς έχουνε τον μανδύα του Αριστερού και οι υπόλοιποι είμαστε φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο όλοι οι δολοφόνοι έχουν το ίδιο πρόσωπο και πιθανόν ο Χίτλερ να είχε κάνει μεγαλύτερες θηριωδίες αλλά οι πρώτοι στη λίστα είναι τα "πρωτοπαλίκαρα" της αριστεράς.
      Και ο ίδιος ο Χίτλερ θεωρούσε πως ενεργούσε για το καλό του Γερμανού πολίτη, αλλά σκότωσε και πολλούς Γερμανούς.
      Τώρα αν επειδή κάποιοι αγαπάμε τον τόπο μας και τους απανταχού Έλληνες είμαστε για κάποιους άλλους "φασίστες" τότε τους προκαλώ όλους σε συζήτηση να δούμε ποιοι τελικά δρουν σαν φασίστες.

      Διαγραφή